T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

STROOMNIEUWS

S T R O O M N I E U W S

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 216

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS

RAZENDSNEL JE FREQUENTIE VERHOGEN

MET FREQUENTIES LEREN WERKEN

JE COMPUTER LATEN HERSTELLEN

UNIEKE KANS EN MOGELIJKHEDEN VOOR ALLE STROOMNIEUWSLEZERS

UNIEKE KANS EN MOGELIJKHEDEN VOOR ALLE STROOMNIEUWSLEZERS

* immense innerlijke rust

* angstvrij te leven

* de frequenties gemakkelijk te verhogen

* het 5D-transformatieproces sneller te laten verlopen

* verruiming van innerlijk inzicht

* totale ontspanning

 Zo'n 4.5 jaar geleden mocht ik na enorm veel spirituele lessen de schitterende geschenken van de Bron al dat is ontvangen, waarmee uiteindelijk de Divineboosters zijn gemanifesteerd. Ik werd werkelijk telkens van mijn stoel geblazen van verbazing en verwondering omwille van de enorme power en mogelijkheden van deze zichzelf regenererende Boosters. Uiteindelijk heeft het vier jaar geduurd, na enorm veel uittesten, alvorens ik deze manifestaties voor het grote publiek bekend ben gaan maken. Vele mensen ervaren nu de enorme power van de Divineboosters, hebben er dagelijks enorme steun, nieuwe verzachtende gevoelens en vernieuwing van inzichten mee verkregen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

HOE ZET JE JE GEDACHTEN IN ENKELE SECONDEN STIL?

BOUW JE EIGEN HUIS IN 100 UUR TIJD VOOR SLECHTS € 1000

HERKEN JIJ ALS HOOGGEVOELIGE, DE SYMPTOMEN VAN EEN HOGER BEWUSTZIJN BIJ JEZELF?

We leven in een monumentale tijd waarin de mensheid een verschuiving meemaakt naar een hoger bewustzijn. Van een derde dimensie bewustzijn naar dat van een vijfde. Wanneer iemand het vijfde dimensie bewustzijn bereikt, dan kan dit een beleving geven als die van een permanente staat van vrede, zegening, liefde en vreugde en er is geen moeite nodig deze staat te behouden, geen malende gedachtegangen meer die je de hele dag en soms ook de nacht in beslag nemen. Dit is een natuurlijk en automatisch proces als je leeft vanuit een hoger bewustzijn. Alle negatieve energie wordt vanzelf weg gefilterd. In deze staat beginnen mensen zichzelf te zien in ieder ander, zowel mens als dier. Het hart gaat open.

Ze voelen liefde voor iedereen en er stromen geen negatieve gedachten in de hersenen van diegene die het bewustzijn van de vijfde dimensie heeft bereikt. Eigenlijk worden alle negatieve gedachten weg gefilterd. Het wordt stil in je hoofd, zonder het permanente gekakel dat iemand binnenkrijgt in de derde dimensie. Eigenlijk zijn er helemaal niet veel gedachten die binnenstromen in de hersenen van iemand die de vijfde dimensie heeft bereikt. Behalve als ze noodzakelijk zijn om hen van de ene gebeurtenis of moment naar het andere te brengen. Gewoon alleen praktische en functionele gedachten, zodat het ego-bewustzijn jou ondersteunt in deze wereld. Je doorziet patronen en nare emoties en gevoelens beleef je maar heel kort of ze blijven uit. Je relativeert razendsnel. Je herstelt sneller van situaties en betrekt niet alles meer op jezelf, je ziet deze eerder vanuit een objectief perspectief.

Wanneer iemand het vijfde dimensie bewustzijn bereikt is zijn/haar perceptie van tijd veel langzamer geworden. De klok lijkt wel snel te gaan maar in beleving is er dan niet veel tijd verstreken. Dit zou je kunnen vergelijken met wat er gebeurt als iemand doodgaat. Wanneer iemand sterft gaat deze over van het bewustzijn van de derde naar dat van de vierde dimensie. Er wordt wel gezegd dat terwijl er jaren voorbijgaan op aarde, dit slechts enkele minuten lijken in de geesteswereld.

Dit verklaart waarom er in de geesteswereld nauwelijks tijd verstrijkt, terwijl op aarde dan juist veel. Diegene die ooit een bijna doodervaring hebben gehad als gevolg van een ongeluk of iets dergelijks, zullen misschien ook gemerkt hebben dat hun hersenen langzamer gaan werken in dit soort situaties. Het lijkt alsof alles in slow motion gaat. De ziel bereidt zich voor om van een derde naar een vierde dimensie bewustzijn over te gaan. Dat verklaart waarom de tijd langzamer lijkt te gaan. In dat kader is de uitdrukking “tijd is een rekbaar begrip” toepasselijk en wie weet is het wel ontsprongen aan dit fenomeen.

Je kunt dit ook merken bij meditatie. Ook hier lijkt het alsof er niet veel tijd is verstreken, maar de klok aan de muur vertelt een ander verhaal. Ook hier beweegt de geest zich buiten de grenzen van de derde dimensie. Hetzelfde fenomeen doet zich voor in ons fysieke leven in ons stoffelijk lichaam op deze 3D aarde waarbij onze energieën toenemen en we ascenderen (klimmen op) naar de vijfde dimensie. Onze perceptie van tijd wordt langzamer.

Wanneer iemand het vijfde dimensie bewustzijn bereikt leeft hij/zij alleen nog in het nu, zonder referentie aan het verleden. Ze kunnen vroegere herinneringen wel ophalen als ze die nodig hebben, maar blijven niet in de emoties en pijnlichaam van dat verleden hangen, ook wel eens het gekwetste kind genoemd. Hun geest is op natuurlijke wijze geconcentreerd op het nu zonder dat ze daarvoor ook maar enige moeite hoeven te doen. Het is eenvoudigweg de staat waarin ze zijn en waarin ze automatisch leven. Moet je nagaan hoeveel tijd er dan overblijft waarin je kunt creëren.

Omdat iemand die de vijfde dimensie heeft bereikt vanzelf in het nu leeft, heeft hij/zij ook geen referentiekader in de toekomst. Wat ook betekent dat ze zich geen zorgen maken over wat komen gaat. Ze leven eenvoudigweg van moment tot moment en van gebeurtenis tot gebeurtenis. In het nu dus.

Iemand die het vijfde dimensie bewustzijn heeft bereikt, kan ook sterkere helderziende en intuïtieve gaven ervaren. Ook zal het bewustzijn veranderen van een staat die op denken is gebaseerd naar een intuïtief weten. Het is een innerlijk weten, als je hierop leert vertrouwen kan je leven een wonderlijke wending nemen waarop alles lijkt te kloppen. Gelijktijdig zal iemand ook weten of informatie ‘goed’ of ‘fout’ is, gebaseerd op de energie waarmee het resoneert, omdat alles energie/trilling is. Zelfs onze gedachten zijn energie.

Manifestatie, het creëren, is ook veel gemakkelijker wanneer iemand het vijfde dimensie bewustzijn heeft bereikt. Meditatie, visualisatie, rituelen, energie stoppen in intenties en enige focus of kennis van de Wet van Aantrekkingskracht blijft nodig. Alleen een lichte gedachte over wat gewenst is, is genoeg om dit te manifesteren in fysieke werkelijkheid. Het is heel wonderlijk hoe dit werkt, maar het werkt!

In veel omstandigheden is zelfs een gedachte over wat men wenst niet nodig, omdat alles in het universum eenvoudigweg gesynchroniseerd is. Als je leeft in het natuurlijke ritme van je ‘zijn’ en in synchroniciteit met het universum dan klopt alles altijd.

Dit is zo’n fascinerende tijd om op aarde te leven, langzaam ontwaken we, de een sneller dan de ander. We groeien in de richting van een staat van zijn die vrij zal zijn van de wanklanken en beperkingen van de derde dimensie. Een prachtig mooi vooruitzicht. Hoe zal de nieuwe wereld er dan uit gaan zien. Binnen de jaartraining voor hooggevoelige mensen gaan we daar op een nuchtere en praktische manier dieper op in.

JIM ONAN -

DE ZIEL DIE Z'N EIGEN PIRAMIDE BOUWDE

DE ONZIN EN LEUGENS VAN VISOLIE - 2 VIDEO'S

Misschien is het de angst voor graatjes. Misschien is het de angst voor de dood. Pilletjes met visolie zijn niet aan te slepen. Je kunt er een steenrijke oliehandelaar mee worden zonder dat je naar een woestijn hoeft. De Keuringsdienst van Waarde vraagt zich af precies welk visje wordt platgeslagen voor hen die geen vis lusten. 

Visolie wordt vanwege de omega-3 vetzuren in de reclame aangeprezen als het wondermiddel voor de gezondheid en tegen allerlei ziekten zoals dementie. Je zou er zelfs slank van kunnen worden. Deze gezondheidsclaims zijn niet of onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd.

Jaarlijks wordt circa 1 miljard liter visolie geproduceerd. Hiervoor is ruim 50 miljard kilo vissen nodig, wat volgens een grove schatting overeenkomt met tenminste 500 miljard vissen of meer. Een enorme en op den duur fatale aanslag op de visbestanden! Bovendien volkomen overbodig!

Het zijn namelijk niet, zoals vaak wordt gedacht, de vissen zelf die deze vetzuren produceren. De vissen halen die vetzuren uit de plantaardige algen die ze eten. Dus wat ligt er meer voor de hand dan die omega-3 vetzuren rechtstreeks uit algen te halen en niet via de omweg uit vissen? Sinds enkele jaren is dat ook technisch mogelijk.

Er zijn al enkele firma’s die algenolie met diverse hoeveelheden Omega 3 DHA- en EPA vetzuren op de markt brengen. Deze algenolie is volkomen zuiver, bevat geen giftige stoffen uit de ernstig vervuilde zeeën en oceanen en is visvriendelijk doordat er geen vis voor behoeft te worden gedood. Zie hier een van de beste leverlaars.

Video:

DE SLUIER DOORPRIKKEN

Net toen we dachten dat we eindelijk een plafond van gekheid en intensiteit raakten, nam het gewoon een volgende stap naar meer gekte. Het voelt alsof ons niet toegestaan wordt om comfortabel te raken met oncomfortabel te zijn voordat het volgende niveau op ons neerdaalt. Net zoals we een opschorting en we onze voeten geaard krijgen, filtert het spelplan, en zijn we wederom ankerloos. Niettemin, is er met alles dat wij ervaren, een groter doel, en wij willen de sluier betreffende dit doel doorprikken.

Wij zijn diep in de verwarrende barensweeën van het legen van de heilige kelk binnenin ons. Dit is een noodzakelijk proces om voor de schitterende toekomst die we gevisualiseerd hebben op te ruimen en ruimte te maken. We laten alle dingen los die we niet met ons mee zullen nemen en onthechten ons ervan. Ja, er is nog steeds meer te dumpen en op te ruimen! Dit omvat ouderwetse of onnodige manieren van rond te kunnen komen (zelfs in zeer succesvolle bovennatuurlijke en genezingsgebieden), ongezonde relaties, en we werden onszelf zelfs gewaar te verhuizen uit de huidige geografische locaties of op z’n minst wilden we dat.  

Dit proces is niet gemakkelijk geweest. We kunnen ons depressief voelen, met alles ophouden, voelen ons hopeloos en voelen ons alsof we lang de rand van onze geestelijke gezondheid slippen. Het meeste van de tijd zijn er geen externe of persoonlijke redenen voor deze golven van verlammende gevoelens. Zelfs als we verantwoordelijkheid willen nemen voor deze gevoelens en emoties, lijkt hun oorsprong zelfs de beste sjamanistische of helderziende spoorzoeker voor de gek te houden. We verwerken nu als ÉÉN. Het is niet meer persoonlijk.

We zijn diep in een Matrix van ontelbare waarschijnlijke uitkomsten. Dus, welkom naar het sferische manifesteren … het volgende niveau in onze evolutie. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat wij ons volledig verloren en overweldigd kunnen voelen. Sommige van deze uitkomsten in de matrix zijn depressief en kunnen zelfs diepe ongegronde kernangst, verwarring, depressie, verontrusting en een doordringend gevoel van hopeloosheid veroorzaken. Andere uitkomsten in deze matrix zijn waar wij (diegenen die dit lezen) voor gepland hebben en verwacht hebben … gelukzaligheid, gebalanceerd, voedend/koesterend/gezond en als je groot gedroomd hebt … eenvoudigweg miraculeus, magisch en verbijsterend verbazingwekkend! De grote kwestie is deze … We voelen ALLE waarschijnlijke uitkomsten tegelijkertijd nu. Geen wonder dat we zo omgekeerd en verward zijn. We gaan nu het centrale kernpunt binnen waar wij nu onze stem in kunnen zetten aangaande in welke uitkomst wij arriveren. Maar ik ontving ook het inzicht dat het pad verderop en onze uitkomst een verrassing zullen zijn en voorbij alles dat we ons tot datum voorgesteld hebben.

De kwestie in de laatste paar weken en zelfs de laatste paar maanden (wat afhankelijk is van je persoonlijke pad en proces) is, dat wij de diepe donkere hoeken van onze spirituele kasten uitgeruimd hebben. We doken zo diep dat velen het moeilijk vinden om te mediteren, hun stromen te voelen, hun gelukzaligheid, of zelfs tijdelijk het zicht van het Licht en de dromen verloren die we op hun plaats gezet hadden. We weifelen tussen depressie (opruimen) en tijdelijke agitatie (de benodigde actie om onszelf uit de depressie op te tillen) Dit proces is er de oorzaak van dat velen zich ons doel in vraag stellen, en zelfs onze waarachtige bestaan, en onze zelfwaardering/respect kan naar een laagterecord vallen.

We zijn aan het sterven. Het is zo eenvoudig als dat. We moeten sterven. Sterven voor de oude manieren en voor onze oude zelven. Wederom is dit geen plezierig proces. In feite, stink het echt, en ik weet dat ik niet alleen ben in het wanhopig zoeken naar de ongrijpbare deur (Hoe de deur te vinden, staat onderaan). Maar we weten allemaal dat de enige weg eruit vandaan, erdoorheen is, en we gaan hier samen als één doorheen.

Dit proces is noodzakelijk aldus wij in/naar een nieuwe cyclus kunnen verhuizen met onze oude hardware (ons menselijke ruimtepak). We vielen letterlijk in deze nieuwe cyclus in 2013 en begonnen langzaam te integreren … hoewel het niet aanvoelde dat we wat dan ook überhaupt kregen. Eerst voelde het zoals een lege, frustrerende leegte. In 2014, begonnen we tegen enige grote muren en weerstand op te knallen in ons oude stromen, aangezien het bezig was te verdwijnen. Nu zijn we bijna door 2015 heen, en we hebben ons volledig verloren, unplugged gevoeld en hebben het zicht op/van ons zelf verloren. Dit is omdat wij begonnen een nieuw stromen te betreden dat aangestuurd wordt door een zeer verwarrende sferische, manifestatie matrix. Het probleem is dat in deze sferische manifestatie matrix, wij zoveel verschillende manieren voelen om te gaan in het leven dat wij niet uit kunnen vogelen wat voor het ontbijt te hebben of het later te herinneren.

Hoor dit nu … Je miste de boot niet. Je zult de open deur vinden. Je verspilt je leven niet op dit moment, hoewel je het gevoel hebt dat het wel zo is. Je hebt niets verkeerd gedaan. Dit is geen karma. Er is voor jou niets over om te doen.

Het Universum sluit de winkel in de oude wereld. Eén exit deur blijft over, maar het is als h​et zoeken naar een naald in de hooiberg. Je zult weten wanneer je deze deur vindt door de manier waarop jij je voelt. Het gaat zoals thuis voelen. Je lichaam zal ontspannen, en een gevoel van veiligheid zal terugkeren. Het zal een staat van genade/goedgunstigheid zijn waar jij jezelf kunt voelen zoals je waarlijk bent. Je hebt deze gevoelens eerder gehad toen je jouw Licht voelde en jij je herinnerde wie je werkelijk bent. Een week geleden, had ik een dergelijke glimp. Ik kon me er niet lang aan vasthouden, maar het was er. En dit hernieuwt mijn hoop en houdt me gaande. Het is tijd dat wij de sluier doorprikken! Ik zal het nogmaals zeggen …. Het is tijd dat wij de sluier doorprikken!

Sommigen van jullie die dit lezen hebben mogelijk al een goddelijke glimp opgevangen, zoals een versnelling of een visioen van waar we zullen landen. Deze glimpen komen vanuit onverwachte plaatsen. Dat moeten ze. We creëren niet langer meer vanuit dezelfde plaats. Je zult hen ver weg buiten in het “linker veld” opvangen aan de rand van je bewustzijn. Je zou een glimp kunnen voelen terwijl je mediteert, of precies als je in slaap valt of wakker begint te worden. Eerst, zal het in piepkleine golven komen van een nieuwe vorm van genade/goedgunstigheid dat je aandacht zal vangen. Deze glimpen zullen vaker komen en langer in tijdsduur worden. Blijf erom vragen en houd je ogen open. Kijk ernaar uit. Wacht erop. En terwijl je wacht, sta eenvoudig toe wat er gebeurt in elk moment. Ik weet het … het is op het moment verwarrend en voorbij iedere uitdaging. Maar wij weten dat we hier doorheen zullen geraken, omdat constante verandering het enige constante in het Universum is.

Nogmaals … Je miste de boot niet. Je zult de open deur vinden. Je verspilt niet je leven momenteel hoewel je het gevoel hebt dat je dat wel doet. Je hebt niets verkeerd gedaan. Dit is geen karma. Er is niets over voor jou om te doen. Haal gewoon adem, en zeg tegen jezelf IK BEN GOD.

DOKTER CREËERT GEZONDHEIDSVERZEKERINGSBEDRIJF EN ACCEPTEERT VUILNIS ALS BETALING

GENIAAL

ÉÉN UUR PEDALEN KAN JE HUIS 24 UUR STROOM GEVEN

GEADOPTEERDE PELIKAAN LEERT OPNIEUW VISSEN

Toen een jonge pelikaan na een zware storm in Tanzania door zijn soortgenoten werd achtergelaten, leek de vogel geen lang leven meer beschoren. Pelikanen jagen immers in groep op vis. Dankzij het engelengeduld van twee mensen heeft de watervogel weer alle kans op overleven.

DE KRACHT VAN LEVITEREN, WERVELWINDEN CREËREN EN WATERRIBBELS LATEN VERDWIJNEN

ASCENTIE SYMPTOMEN OP LICHAMELIJK GEBIED

Ieder mens is uniek en zal dit proces op zijn eigen manier ervaren, toch vond ik het belangrijk om hier uit te leggen wat ik zelf voelde tijdens dit proces.

Onze zeven hoofd chakra’s zijn niet de enige energie wielen die we hebben, er zijn meerdere die nog niet in werking waren en door het hoge energie niveau worden geactiveerd dit kan vervelende gevoelens opleveren.

Wanneer je niet weet waar het vandaan komt ontstaat er angst, mijn gids zegt altijd angst ontstaat uit onwetendheid en is een zeer lage stroperige energie, terwijl we juist die lichte hogere energie tot ons nemen, schept dit veel verwarring.

De opening van het hartchakra gaf mij veel hartkloppingen druk op de borst en onrust, het heeft af en aan maanden geduurd. Vlak daarnaast bevind zich de thymusklier die ons afweer regelt hij is klein van formaat maar door de hogere energie begint hij in omvang groter te worden, dit voelt alsof de holte achter je borstbeen naar buiten word gedrukt, wanneer je die twee tegelijk voelt kan deze benauwdheid opleveren van korte duur.

Naar mate de tijd verstreek kreeg ik een vervelende druk onderaan mijn borstbeen waarbij ik steeds het gevoel had dat mijn maag in opstand was, met de nodige spijsverteringsklachten. Dit ontstaat door het openen van het diafragmachakra, het kan ook het gevoel geven niet goed te kunnen door ademen.

Een tijdje later kwam er weer iets bij de linkerkant onder mijn ribbenkast, deed pijn dat leek op krampen die je krijgt bijvoorbeeld bij het hardlopen waarbij je milt opspeelt.

Soms ging zich dit ook uitzetten naar de buikholte toe en als ik in de spiegel keek leek het wel of ik een Boeddha buik ging ontwikkelen, ook dit verschijnsel gaat af en aan. Later begreep ik dat dit te maken heeft met het volledig openen van je miltchakra, ja aldoende leert men.

Wanneer beide chakra punten het diafragma en het mild chakra drukdoende waren kreeg ik last van oprispingen, misselijkheid en vreselijk veel boeren. Wanneer dit begint ontstaat er een soort ontlading, erg vervelend als je net in gesprek bent met iemand. Daarna kwam het hoofd aan de beurt, zware druk in de bijholtes, niesen wel tien keer achter elkaar wat ook weer aanvoelt als een ontlading, griepverschijnselen vermoeidheid, duizelingen vooral als ik in bed ging liggen, piepende geluiden horen.

Mijn gehoor is sterk veranderd zo sterk dat ik in rust de energie deeltjes tegen elkaar hoor botsen vooral in de nacht als het erg stil is. Zware druk tussen de ogen voelen zo zwaar dat ik de bovenkant van mijn neusbeentje kon horen kraken. Dit heeft te maken met het volledig openen van het voorhoofd chakra of wel je derde oog, nu maakte ik daar altijd al gebruik van maar sinds die tijd kan ik nog meer zien tijdens mijn helderziende waarnemingen. Daarna druk bovenop mijn hoofd het leek wel of ik een te strakke hoed op mijn hoofd had, dit verdween en maakte plaats voor een gevoel van een nest mieren die rondjes renden op mijn kruin. Dit is de opening die ontstaat zestig cm boven ons kruinchakra in ons aura veld en in staat stelt om voldoende energie van de hoge trilling op te kunnen nemen. Tegelijkertijd gaat de hypofyse en de epifyse samen werken, dit beheert het volledige endocriene systeem de hormonen. Dit is nog niet alles omdat ik merkte ’ s nachts veel op te nemen van deze hoge trilling.

Ik was na het opstaan uren bezig om mijzelf in balans te krijgen, regelmatig voelde ik concentratie verlies moeite om me staande te houden alsof ik dronken was een soort van zweverig door de dag heen komen. Maar nu begrijp ik waardoor dit is voor gekomen wanneer het lichaam en de geest in rust is kan er veel energie op genomen worden want er is geen ego dat dit tegen kan werken en angst tot me toelaat. Tot dat je wakker word en jezelf moet handhaven in een materiële wereld die veel lager in energie niveau is dan dat je de hele nacht hebt opgenomen.

Wat me wel opgevallen is dat je spiritueel begeleiders in de gaten houden dat er niet teveel in een keer opgenomen word. Dit merkte ik omdat ik vaker midden in de nacht plots wakker werd en dacht dat het al bijna ochtend was. Regelmatig voelde ik me zo op geladen, dat apparaten spontaan aan gingen en uitgingen of de stoppen sloegen door, allemaal ontlading van mijn lichaam zelfs lichten sprongen vanzelf aan. Naderhand ontstonden er veel nekklachten dagen lang dat langzaam naar boven trok, mijn dromen werden erg helder en zeer begrijpend als ik net wakker was, in de ochtend was alles weer wazig. Terwijl dit zo door ging kreeg ik meer uittredingen, dit is geweldig veel dingen gezien waarvan vele mensen denken, ja dat zal wel.

Als reactie krijg je van veel mensen die nog niet in die fase zitten, o dat zal de overgang wel zijn, dat is het ook, maar niet in die zin dat ze bedoelen het is de menopauze.

Er zijn ook mannen en veel jongeren die deze symptomen ervaren.

Wat ook wel lastig is, het wazig zien, het ene oog kan het andere niet volgen.

Ik werd vergeetachtig, de tijd verstreek sneller dan normaal waarbij ik regelmatig afwezig was, dit heeft te maken met het opnieuw afstemmen van de hersenhelften.

We hebben de rechterkant eigenlijk altijd verwaarloosd, daar zit onze intuïtie, het contact met het een zijn met alles dat er is.

HEERLIJK SPELEN MET DE NATUUR

NEUROMARKETING BEPAALT ENORM DE VRIJE WIL

Met geavanceerde apparatuur voor hersenonderzoek achterhalen hersenwetenschappers en marketeers wat consumenten begerenswaardig en afstotelijk vinden. Volgens Brandpunt-journalist Fons De Poel worden minstens 95 procent van onze koopbeslissingen genomen op basis van instincten en emoties (het 'onderbewustzijn', zeg maar). "Als je dat met neuromarketing manipuleert -- producten, logo's, reclames afgestemd op instinctieve verlangens - zijn wij gewoon weer de Neanderthalers waarmee het vermoedelijk allemaal is begonnen: een kudde aangeklede apen", aldus Fons De Poel. "Ons bewustzijn is marginaal. Wat wij ons verstand zijn gaan noemen, is kennelijk een irrationele commandokamer van instincten."

DEEL 1

DEEL 2

WONDERLIJKE ILLUSIES 

JAN VAN DEN OEVER

ZEE ZIJT GIJ

KUNSTOF EN NATUURLIJK WEEFMACHINES

PRACHTIG OM TE ZIEN

ANKER FUN

HET BESTE VAN DEZE WEBSITE

DIVINEBOOSTERS

REGENERERENDE ENERGIEBOOSTERS

Klik voor meer informatie

AQUA-ACTIEF

DINAMISCH GEACTIVEERD WATER

Klik voor meer informatie

EERSTE HULP

OPLOSSING BIJ ENERGETISCHE PROBLEMEN

Klik voor meer informatie

EXPERTS WAARSCHUWEN: BLIJF WEG VAN WINDOWS 10

Op 29 juli 2015 was het zover: het miljardenconcern Microsoft begon, zoals aangekondigd, zijn nieuw besturingssysteem, Windows 10, gul uit te delen. Alle gebruikers van het Microsoft-besturingssysteem Windows 7 en 8 krijgen het royale aanbod Windows 10 GRATIS te installeren als upgrade. Veel eigenaars van Windows-computers vinden rechts beneden op de taakbalk een klein symbool in de vorm van het Windows-logo. Als men daarop klikt dan wordt men geïnstrueerd en gemotiveerd: “U krijgt Windows 10 - ter waarde van 135 € - gratis” “Deze computer is compatibel” Op het eerste zicht schittert het nieuwe besturingssysteem met veel nieuwe functies, die het leven gemakkelijker moeten maken:

 Windows 10 bevat een uniform platform voor alle apparaten. Alles kan compleet met elkaar worden gesynchroniseerd, hetzij smartphones, tablets, desktopcomputers of spelconsoles. Microsoft belooft bovendien meer veiligheid tegen bedreigingen van het internet enzo.... Op het eerste zicht een echte stap vooruit, en dat gratis! Vandaag gaan we samen eens zien wat er echt achter het geschenk van Microsoft steekt? Kunt u deze upgrade blind vertrouwen of vertrouwt Microsoft op uw blindheid? Meteen to the point gebracht: de resultaten van onze onderzoeken en praktische testen zijn beangstigend. Wie bij de installatie niet blind op “verder”-> klikt, maar de bepalingen ter bescherming van persoonlijke gegevens van Microsoft vluchtig doorneemt, stoot snel op de volgende zinnen. “Tenslotte zullen we ons toegang verschaffen tot persoonlijke gegevens, deze openbaar maken en bewaren, met inbegrip van privé inhouden (zoals de inhoud van uw e-mails en andere privéberichten of gegevens in privé mappen), als we te goeder trouw geloven dat dit nodig is om geldende wetten na te komen of op gerechtelijke procedures te reageren, met inbegrip van die van het Openbaar Ministerie of andere overheidsinstanties.” [Zie aanhangsel 4] Deze zin heeft geen verdere uitleg nodig. Hij zegt duidelijk dat uw privé gegevens zoals Worddocumenten, e-mails, foto’s enz. altijd aan de goede zorg, zeg maar gerust 'willekeur' van Microsoft zijn overgegeven, om zogenaamd “geldende wetten” na te komen! Er volgen meer punten in de opsomming, die ondubbelzinnig duidelijk maken dat Windows 10 dient voor de totale controle en observatie van de burgers en dat het de gebruikers transparant maakt. Microsoft analyseert daarbij niet alleen uw persoonlijke gegevens, maar bijvoorbeeld ook - Alles wat getypt en handgeschreven is ingevoerd, - de locatie van het apparaat, - geraadpleegde website adressen, - ingegeven zoektermen, - contacten met andere personen gekochte artikelen, vooral muziek en films. De mogelijkheid bestaat verder voor Microsoft om microfoons of camera’s, die zijn aangesloten op de computer, ongevraagd te bedienen van buitenaf. Zoals o.a. de consumentenvereniging Rheinland-Pfalz bevestigt, verandert het nieuwe besturingssysteem de PC dus in een “privé afluisterinstallatie”. Ook als de gebruiker de mogelijkheid heeft in Windows 10 enkele beveiligingsinstellingen aan te brengen, worden die op belangrijke vlakken genegeerd. Waarvoor verzamelt Microsoft al deze gegevens? Volgens Microsoft dienen veel van de verzamelde gegevens enkel voor de technische verbetering van het besturingssysteem. Daarnaast maakt Microsoft met de gegevens van gebruikers immense financiële winsten. Dit bevestigt, net als veel andere marketing- en juridische experts, ook Christian Gollner, gerechtelijk adviseur van de consumentenorganisatie Rheinland-Pfalz. Hij zegt: “Gebruikers van digitale apparaten worden zelf steeds meer tot verhandelde koopwaar.” Uit de gebruiksgegevens kan men bijvoorbeeld gewoontes, behoeften en koopkracht vaststellen. Daarmee kunnen reclame en aanbiedingen nauwkeurig worden afgestemd op de interesses van de gebruikers. Bovendien kan overdracht van gegevens aan derden plaatsvinden, aldus Gollner. Zijn financiële winsten het eigenlijke doel van Microsoft? IT-experts uit de hele wereld zien er meer achter: namelijk het doelbewuste bespoedigen van de totale controle en observatie van de mensheid. Het gerenommeerde nieuwsportaal “Technik-Smartphone-News” noemt in dit verband Windows 10 “de gratis-snuffel-tool van de NSA” en onthult feiten die een samenwerking tussen Microsoft en Geheime Diensten bewijzen. Beste kijker, vanuit dit oogpunt blijkt het zogezegde geschenk van de firma Microsoft in werkelijkheid een Trojaans paard. In computertaal noemt men een Trojaans paard een computerprogramma dat is gecamoufleerd als nuttige toepassing, maar op de achtergrond - en zonder medeweten van de gebruiker - een andere functie vervult. Bij Windows 10 leidt dit tot totale controle van de gebruiker. Ook de vorige versies van Windows 10 neemt het portaal “Technik-Smartphone-News” onder de loep. Al in Windows 8 zou een zogenaamde Backdoor (achterdeur) zijn ingebouwd voor de Amerikaanse Geheime Dienst NSA, die het hen mogelijk moet maken, toegang te verkrijgen tot computers. Ik citeer “Technik-Smartphone-News”: Ook als Microsoft dit heftig ontkent, kunnen zij dit ondertussen niet meer wegdiscuteren.” Experts van Windows 10 tonen eens te meer duidelijk aan dat we ons in een tijd bevinden waarin de totale controle met grote stappen wordt doorgezet, georkestreerd door leidinggevende concerns en een grotendeels ondoorzichtige verstrengeling in economie en politiek. Dit helaas steeds onder het verleidelijke voorwendsel ons leven te vergemakkelijken! Wees daarom steeds kritisch tegenover nieuwigheden van grote softwareconcerns en informeer u op onafhankelijke platforms over de grotere verbanden achter zulke ontwikkelingen. Als alternatief voor Windows bevelen technische magazines de overstap naar het onafhankelijke besturingssysteem Linux aan. Volgens de vader van Linus Torvalds, de uitvinder van het Open Source besturingssysteem Linux – zouden de ontwikkelaars van het besturingssysteem tot nu toe de aanvraag van de Amerikaanse Geheime Dienst om achterdeuren in te bouwen in hun besturingssysteem, hebben weerstaan. Het blijft af te wachten of deze verklaring waar is. Iedereen die de genoemde “bijverschijnselen” niet op zijn computer wil, wordt door specialisten afgeraden een actualisering van Windows 10 te installeren. Bovendien wordt aangeraden verder ook geen gevoelige gegevens op te slaan op een computer met toegang tot het internet. Ga waar mogelijk, de vrije datatransmissie van hun apparaten aan de softwarefabrikanten, tegen. Blijft op de hoogte: binnenkort informeren we u hoe men sommige controletools in Windows 10 kan uitschakelen als u in goed vertrouwen Windows 10 al had geïnstalleerd en dit niet meer zou willen.

ONREGELMATIGE HARTSLAG OF STEKEN IN DE BORST?

DEZE DRANK, 800 JAAR OUD ZAL UW PROBLEMEN OPLOSSEN

Dit recept werd gemaakt door Hildegard von Bingen, ze deze natuurlijke geneeskunde voor het hart achter na haar dood.

Dit geneesmiddel is bewezen zeer effectief tegen alle hartfalen en hart-en vaatziekten. Het wordt gebruikt wanneer u hartproblemen ondervindt zoals tintelingen, en tremoren ..

Voor dit recept heeft u nodig:

* 10 Verse peterselie stengels (zonder wortels)

* 1 Liter / 33,8 oz van binnenlandse wijn

* 2 Theelepels azijn

* 300 Gram / 10.58 oz van natuurlijke honing

Voorbereiding:

* Neem de verse stengels peterselie met de bladeren en plaats ze in 1 liter/33,8 oz zelfgemaakte(of biologische) wijn en voeg de azijn toe.

* Kook het voor 10 minuten op laag vuur. Voeg de honing toe en laat het zachtjes voor nog 4 minuten koken.

* Zeef de warme wijn en zet het in een fles die u eerder hebt gewassen met sterke alcohol.

Het geproduceerde resultaat is niet schadelijk en kan worden gedronken.

Gebruik:

De drank kan dagelijks gebruikt worden, neem een eetlepel per dag , tot de symptomen zijn verdwenen.

.

Voor meer ernstige ziekten moet het worden gebruikt voor een langere periode.

FOTO'S VAN DE WEEK

60 JAAR NIET GEWASSEN

Amou Haji is een Iraanse man van tachtig jaar oud en woont in het dorpje Dejgah in de zuidelijk gelegen provincie Fars. Wat hem bijzonder maakt is dat hij, zo schrijft de Teheran Times, zich al zestig jaar niet heeft gewassen. Dit zou een record zijn, dat hiervoor op naam stond van een man uit India die erin slaagde 38 jaar lang niet te douchen. Maar waarom weigert Haji zichzelf te reinigen? Haji rookt uitwerpselen en eet rottend vlees Hij gelooft dat zelfreiniging tot ziekte leidt en eet het liefste rottend vlees. Hij wordt kwaad als mensen over schoon eten en drinken beginnen. Haji rookt een pijp (een oude auto-uitlaat) die gevuld is met uitwerpselen van dieren in plaats van tabak. Hij rookt af en toe wel sigaretten, liefst vier tegelijk. En hiermee is hij dus tachtig jaar oud geworden. Haji heeft een eigen gat in de grond dat volgens hem een graf symboliseert ‘om in contact te blijven met de realiteit van het leven’. Daarnaast hebben mensen die met hem te doen hadden een hut voor hem gebouwd van bakstenen. Deze informatie kreeg de Teheran Times, die een artikel aan hem wijdde. De auteur van dit stuk vertelt dat Haji in zijn jonge jaren een aantal tegenslagen te verwerken kreeg, waarna hij koos voor een geïsoleerd bestaan. Volgens deze auteur heeft hij met zijn huidige levensstijl zijn geluk gevonden. 

KLIK VOOR EEN VERGROTING OP DE EERSTE FOTO:

MUZIEK VAN DE WEEK

MILES DAVIS - HUMAN NATURE

FUN VAN DE WEEK

LAAT JE VINGER IN 30 SECONDEN LANGER WORDEN

TRAILER:

FILM - MEET JOE BLACK - AANRADER..!!!

Acteurs: Brad Pitt, Anthony Hopkins, Claire Forlani & Jake Weber

De Dood wil een tijd als mens onder de levenden doorbrengen. Ondernemer William Parrish (Hopkins) wordt enkele dagen voor zijn verjaardag door De Dood uitgekozen als de ideale gids om hem te begeleiden tijdens zijn periode op aarde. Als Parrish' dochter Susan (Forlani) in een café een jonge man (Pitt) leert kennen en zich tot hem aangetrokken voelt, laat De Dood de man verongelukken om diens lichaam 'te lenen'. In de dagen voor Parrish' verjaardag blijkt een vijandige overname van diens bedrijf te dreigen, onder leiding van Parrish' rechterhand en tevens aanstaande schoonzoon, Drew (Weber). Samen met Joe Black weet Parrish de overname te voorkomen, en Drew te ontmaskeren. Na het verjaardagsfeest overlijdt Parrish, en krijgt de jonge man zijn lichaam terug.

VOLLEDIGE FILM:

BELANGRIJKE BOEKEN

KLIK OP EEN BOEK NAAR KEUZE:

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage bang makende frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld? Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Agenda van:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder ingeschreven, dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK