T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

STROOMNIEUWS

S T R O O M N I E U W S 

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 215

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS

RAZENDSNEL JE FREQUENTIE VERHOGEN?

MET FREQUENTIES LEREN WERKEN?

JE COMPUTER LATEN HERSTELLEN

ZIJN ER AL MENSEN OP MARS GEWEEST?

‘Gelekte video van NASA’ toont bemande Marsmissie in 1973

Zijn er kort na de maanlandingen in het geheim al mensen naar Mars gestuurd? Beelden die zouden zijn gelekt door NASA tonen een bemande missie naar Mars in 1973. Volgens complottheoretici is dit hét ‘bewijs’ dat we al op Mars zijn geweest, zo melden Britse media.

Volgens critici wordt in het filmpje het verkeerde NASA-logo gebruikt, terwijl anderen suggereren dat de beelden zijn gemaakt met behulp van foto’s die het ruimtevaartagentschap van de rode planeet heeft gemaakt.

Project Redsun

Sommigen geloven dat er een ‘geheim ruimteprogramma’ was, Project Redsun geheten. Tijdens dat project zouden in de jaren zestig en zeventig mensen op Mars zijn geland. Er zijn ook mensen die geloven dat Marsrover Curiosity één grote hoax is. Zo zouden de zonnepanelen van de ruimtejeep worden opgepoetst door mensen die al op de planeet aanwezig zijn.

Schrijver Nigel Watson zei: “Ik denk dat we gefascineerd zijn geraakt door het idee dat er in het geheim mensen onder het Marsoppervlak leven en dat ze deel uitmaken van een geheim ruimteprogramma.”

“Er zou veel geld nodig zijn voor een dergelijk project en bovendien zou het moeilijk onder de pet kunnen worden gehouden,” ging hij verder. “Toch denken velen dat dit echt gebeurt, in samenwerking met één of meerdere buitenaardse soorten.” Bron.

2 video's.

Bepaal voor je zelf de echtheid van de video's:

HD-750p

360P

2 VERBIJSTERDE FOTO'S.

COMPLEET DORP OP MARS

FOTO 1:

FOTO 2:

DRAAGBARE STAD OP ZEE KAN 7.000 MENSEN HUISVESTEN

De Franse ontwerper Jacques Rougerie wil op het oppervlak van de oceaan een autonome drijvende stad bouwen die aan ongeveer zevenduizend mensen een huisvesting kan bieden. De drijvende stad moet vooral wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken. Jacques Rougerie lanceerde met zijn plannen voor de SeaOrbiter eerder al een duurzaam maritiem onderzoeksproject.

De mens kijkt al heel lang naar opportuniteiten rond wonen en werken op het water. Dat heeft onder meer geleid tot futuristische plannen voor de bouw van een luchthaven in de monding van de Theems in Engeland of de aanleg van drijvende voorsteden in Amsterdam.

De Franse architect Jacques Rougerie (70) denkt met zijn nieuwe project ‘City of Meriens’ echter aan de creatie van een stad die op het water van de oceaan zou drijven. Rougerie geeft aan de ‘City of Meriens’ de vorm van een roggevleugel mee.

De stad is ontworpen om mee de beweging van de oceaan mee te gaan. De drijvende stad zou een lengte krijgen van negenhonderd meter. Daarmee wordt de ‘City of Meriens’ twee keer zo lang als het grootste schip.

Crowdfunding

Jacques Rougerie wil zijn drijvende stad uitrusten met laboratoria, serres, leslokalen, congresruimtes, woonkwartieren en ontspannings-gelegenheid. Die infrastructuur moet volgens hem langdurige wetenschappelijke onderzoeksprojecten mogelijk maken.

De ontwerper bepaalde verder dat de drijvende stad uitsluitend van hernieuwbare energie mag worden voorzien, terwijl de ecologische voetafdruk absoluut een nulwaarde zou moeten laten registreren.

Een binnenhaven moet de drijvende stad de mogelijkheid bieden om andere onderzoeksschepen te ontvangen. De vorm van de ‘City of Meriens’ moet de drijvende stad volgens Rougerie de kans bieden om de krachten van de oceaanstormen op te vangen.

De ‘City of Meriens’ is niet het eerste maritieme project van de Franse ontwerper. Twee jaar geleden stelde Rougerie immers al het schip SeaOrbiter voor. Ook dat schip zal voor wetenschappelijk onderzoek worden gebruikt. Rougerie wil de SeaOrbiter met crowdfunding realiseren.

De bouw van het schip, dat een hoogte van 52 meter zou bereiken, zou een investering vergen van 32 miljoen Britse pond. De werken aan de SeaOrbiter, die moet worden opgebouwd uit gerecycleerd aluminium, zijn inmiddels al van start gegaan.

Klik op een van de foto's voor een vergroting:

SURFENDE DOLFIJNEN

>>HD<< 

20 WONDEREN VAN HET LICHAAM 

Zelfs voor dokters en wetenschappers blijft ons lichaam een groot mysterie. 

1. Je lichaam kan overleven zonder een aantal interne organen. Stel dat je je maag en milt verliest, driekwart van je lever, 80% van je darmen, een nier, een long en zowat elk orgaan in je pelvis en lies, dan nog zou je kunnen overleven!

2. Gespreid over ons ganse leven, produceren we genoeg speeksel om twee zwembaden mee te vullen. Speeksel is ook erg belangrijk. Iets wat je speeksel niet kan ontbinden, heeft namelijk geen smaak.

3. Een vierde van alle beenderen die je lichaam bevat zitten in je voeten.

4. Je voeten hebben een half miljoen zweetklieren en produceren meer dan een halve liter zweet per dag.

5. Maagzuur is sterk genoeg om scheermesjes op te lossen. Alleen omdat de cellen op je maagwand zich constant regenereren slaagt dit enorm agressieve zuur er niet in je maag te vernietigen. Daardoor krijg je ook om de drie tot vier dagen een volledig nieuwe maagwand.

6. Je longen bevatten in totaal zo'n 2.400 kilometer aan luchtwegen en hebben 300 tot 500 miljoen holle ruimtes, met een totale oppervlakte van 70 vierkante meter. Dit kan je vergelijken met de helft van een tennisveld! Als je alle luchtvaten in je longen naast elkaar zou leggen zouden ze een rij van 992 kilometer lang vormen. Ook is je linkerlong kleiner dan je rechter om plaats te maken voor je hart.

7. Iedereen heeft een unieke lichaamsgeur, behalve tweelingen, wiens geur identiek is.

8. De lengte van een babyhoofd bedraagt ongeveer een vierde van zijn lichaamslengte. Het hoofd van een 25-jarige is echter maar een achtste zo lang. De reden hiervoor is dat hoofden veel trager groeien dan de rest van het lichaam.

9. Baby’s worden geboren met 300 beenderen, maar eens ze volwassen zijn schieten er daar maar 206 over. Dit is een gevolg van het feit dat sommige beenderen (zoals die in de schedel) in elkaar groeien.

10. Het is onmogelijk om jezelf te kietelen. Als je dit toch probeert, weet je waar en hoe je jezelf kietelt, wat het effect van kietelen geheel teniet doet.

11. Je kan 50,000 verschillende geuren herkennen. Vrouwen ruiken beter dan mannen.

12. Tijdens de zwangerschap zijn de meest courante dromen die waarin kikkers, wormen en planten voorkomen. Er is geen wetenschappelijke verklaring voor deze observatie, maar het heeft waarschijnlijk te maken met de hormonale balans van het lichaam.

13. De levensverwachting van een menselijk haar is drie tot zeven jaar. Elke dag verliest de gemiddelde persoon 60 tot 100 haren. Maar voordat iemand kan zien dat je aan haarverlies lijdt, moet je eerst meer dan de helft van je haar verliezen.

14. De grootte van je ogen blijft je hele leven lang gelijk, maar je neus en je oren blijven groeien tot je sterft.

15. ’s Ochtends zijn we ongeveer 1 centimeter groter dan ’s avonds. Gedurende de dag krimpt immers het kraakbeen in je knieën.

16. Het menselijk lichaam heeft evenveel haren per vierkante centimeter als een chimpansee.

17. Elke minuut sterven er driehonderd miljoen cellen in je lichaam.

18. Als je wordt onthoofd, blijf je nog 15 à 20 seconden bij bewustzijn.

19. Rechtshandige mensen leven gemiddeld negen jaar langer dan linkshandigen. De reden hiervoor is dat de meeste machines en werktuigen die we gebruiken gemaakt zijn voor rechtshandigen. Dit maakt ze net een tikkeltje gevaarlijker voor mensen die links zijn, wat op jaarlijkse basis leidt tot duizenden ongelukken met fatale gevolgen.

20. Mensen zijn de enige dieren die tranen produceren naar aanleiding van emotie.

HEMELSE BEELDEN

>>HD<<

ASCENTIE IN VOLLE GANG

Het jaar 2015 is een bijzonder jaar, in zoverre dat er door de stand van de diverse planeten krachtige (sterren)portalen ontstaan.

Iets wat voor veel mensen misschien moeilijk te geloven is, gezien de grote chaos op de wereld momenteel. 

Onze voorouders geloofden dat er door zons- en maansverduisteringen portalen ontstaan naar hogere dimensies, waardoor het gedurende die periodes mogelijk wordt om grote hoeveelheden informatie te downloaden. Dit is ook de reden dat er mysterieuze constructies werden gebouwd, zoals Stonehenge. Deze werden specifiek ontworpen om de krachtige komische energieën te versterken. 

Misschien vormt de huidige gekte op aarde wel onderdeel van een diep schoonmaakproces wat op dit moment op aarde plaatsvindt. Misschien is de snelheid waarmee wij de nieuwe energieën kunnen integreren in ons bestaan wel afhankelijk van de individuele vibratiesnelheid. 

Misschien wordt er van ons wel iedere mogelijke inspanning verlangd om te doen wat in ons vermogen ligt om onze persoonlijke vibratie te verhogen van de 3D realiteit naar de hogere frequenties van het licht. 

Dit is altijd en nog steeds de primaire reden voor het bestaan van de Geluiden van Sirius. De melodie, de tonen en de taal van het licht die door je heen vloeien vanuit de hogere dimensies zijn specifiek bedoeld om de vibraties van hen die dit ervaren te verhogen. Dat ze hierdoor weer in contact komen met de originele blauwdruk van hun ziel. 

Er is concreet bewijs dat aantoont dat zelfs de aarde haar frequentie, ook wel Schumann resonantie genoemd, in deze bijzondere tijd aanpast.

Nog maar enkele jaren geleden lag deze rond de 7.8 hertz, maar eerder dit jaar werd een frequentie gemeten van 16.5 Dit bewijst dat de aarde zelf bezig is met veranderen en dat ze letterlijk versnelt.

Waarom is het getal 16.5 belangrijk? 

16.5, 33, 66, 132, 264….al deze getallen zijn in harmonie met de Sofeggio 528 toon, wat de exacte frequentie is die door biochemici wordt gebruikt om kapot DNA te repareren. De genetische blauwdruk waarop het leven is gebaseerd. 

Wat zijn Solfeggio frequenties? 

Hier volgt een korte video die uitlegt wat dit precies betekent:

BIJZONDERE DRUMMER IN AMSTERDAM

>>HD<<

TOCCATA

AVONTUUR VAN EEN JONGEN MET EEN IETS WAT DWANGMATIGE ORGANIST EN EEN KAT OP HET DAK VAN DE KERK

DE MAAN VAN DICHTBIJ

2 VIDEO'S

>>HD<<

ASCENTIE NAAR HOGERE DIMENSIES 

Heb je ook gemerkt dat je zo moe bent de afgelopen tijd? Het liefst in een kuil jezelf willen verstoppen? En dat je je verward voelt over allerlei dingen? Er komen gevoelens boven die je niet kan plaatsen, en de tijd lijkt ook nog eens sneller te gaan. Ook hebben veel mensen lichamelijke klachten. Let maar eens op hoeveel mensen er op dit moment ziek zijn. 

Symptomen als hoofdpijn, gewrichtspijnen, oorsuizen, buikpijn, etc. De reguliere medische "wetenschap" heeft er maar geen verklaring voor en schrijven zoals altijd doodleuk allerlei medicijnen voor.

Je bent echt niet de enige hoor. Er zijn vele mensen die dezelfde "klachten" hebben. Ik denk (en met mij vele anderen) dat dit alles te maken heeft met de voorbereidingen op het verlaten van deze 3e dimensie. Wanneer je je verdiept in dit onderwerp, zal er een heleboel duidelijk voor je worden. Met de informatie die hieronder gegeven wordt kom je al een heel eind.

Vaarwel 3e dimensieZoals je misschien al wel weet is het zeer waarschijnlijk dat we allemaal (inclusief de aarde) bezig zijn om deze 3e dimensie waar we nu in leven te verlaten en door te groeien naar hogere dimensies (bewustzijnsverhoging). Om deze overgang voor iedereen (en onze planeet) soepel te laten verlopen, zouden we ons allemaal (en vooral de mensen die zich reeds bewust zijn van dit proces) de potentie om licht naar onze planeet te brengen moeten realiseren.

Probeer tijdens momenten van rust om te mediteren en bewust het licht te zoeken. Breng het mentaal naar de aarde en vraag om het te mogen gebruiken in het voordeel en belang van alles en iedereen. Het zal zodoende vooral verspreid worden naar die gebieden die het het meest nodig hebben en zal een welkome bevrijding zijn van de invloeden van het donkere.

Het ontstijgen van de 3e dimensie gaat onder andere gepaard met het loslaten van je ego. Nou zul je misschien denken: "ja...dat is makkelijker gezegt dan gedaan", maar wanneer je moeite hebt met het loslaten van je ego, dan is het verspreiden van licht juist een goede oefening!

Sinds ik mij meer bewust ben gaan worden van het feit dat ik vaak onbewust bezig was met het beoordelen van anderen (die is dik, die is lelijk, die ziet er dom uit, etc.) begon ik dat innerlijke stemmetje behoorlijk zat te worden. Het sloeg uiteindelijk nergens op en had waarschijnlijk als enige doel mezelf beter te laten voelen over mijzelf.

Ik merkte dat, toen ik begon met het mentaal verspreiden van licht, het beoordelen van anderen helemaal niet meer aan de orde was. Ik verspreide het licht naar iedereen, ongeacht wie het was of hoe die eruit zag. Dit was iets waar ik al lange tijd naar op zoek was. Het geeft me een fijn gevoel te beseffen dat ik eindelijk op weg ben om mijn ego los te laten.

INCA BRUG IN OPBOUW - PERU

PRACHTIG OM TE ZIEN

>>HD<<

HET EFFECT VAN DE MICHAEL TELAPARY

>>HD<<

HET EFFECT OP PAARDEN

SPANNENDE VERLATEN PLEKKEN

4 VIDEO'S

>>HD<<

AQUA-ACTIEF

Wat als u dagelijks uw lichaam gaat aanvullen met geactiveerd water, water dat zachter, helderder en smaakvoller smaakt?

Met geactiveerd water gaat de frequentie, Boviswaarde of levensenergie in uw lichaam weer omhoog!

Middels de Aqua-Actief methode wordt u nu deze mogelijkheid aangeboden!

Klik voor meer informatie

SPELEN MET EEN WEL HEEL VREEMDE VRIEND

WAT HOUDT ONS TEGEN OM DE WEG VAN HET HART TE GAAN?

De langste reis is de reis van het hoofd naar het hart. Het is niet alleen de langste reis, het is ook de pijnlijkste reis. De pijn is wat ons tegenhoudt, wat ervoor zorgt dat we altijd maar omwegen nemen en tenslotte helemaal verdwalen, zelfs niet meer weten waar we naartoe willen uiteindelijk. Het is dan misschien wel de pijnlijkste reis, maar ook de enige verlossende reis … Die 20 centimeters van het hoofd naar het hart kunnen in één moment overbrugd worden … of helemaal nooit… in een leven lang ronddolen in ons hoofd, ons afvragend waar we ergens verkeerd afgeslagen hebben of ons helemaal niks afvragend … steeds meer en sneller naar voren hollend, weg, ver weg van onszelf, ver weg van ons hart … La fuite en avant …

De reis naar het hart is de reis die je maakt door alle pijnen heen waar je in het verleden van gevlucht bent, omdat je de pijn niet kon of niet wilde doormaken. Je verstand mag het dan nog “weten” waar je pijn zit en er heel rationeel mee omgaan, heel redelijk, heel be-grijpend … toch blijft die pijn in je wezen aanwezig, in iedere cel, in je hele lichaam, in je hele universum … en sluit je af, als met een gigantische muur, van je eigen hart, je eigen schat aan wijsheid en levenskunst, je levensvreugde.

Door je pijn gaan, doe je met je hart, met je voelen, met heel je wezen, met iedere cel, je moet er helemaal doorheen, opnieuw en opnieuw tot het helemaal oplost en zich transformeert in Liefde; dat is wat pijn is. Het is de ultieme uitnodiging om te zien, om te ontwaken, om lief te hebben. De pijn doorbreekt alle muren en brengt je rechtstreeks bij je hart. En dat voel je ook. Als je pijn hebt, diepe emotionele pijn, dan doet je hart ook letterlijk pijn.

De angst voor pijn is wat ons tegenhoudt, maar dat vluchten creëert nog meer pijn, een opeenstapeling van nieuwe pijnen, de andere pijnen bedelvend … zodat we soms zelfs helemaal niet meer weten dat het er zit, zo diep in onze kerkers hebben we het opgesloten, achter slot en grendel … en de sleutel weggegooid.

Kwetsbaarheid is wat we nodig hebben om opnieuw onze pijn toe te laten. Ons laten raken, ons laten aan-raken … raken en aanraken gaan altijd recht door het hart … als het echt is tenminste … daarom raakt het ons ook.

Kwetsbaarheid is die kracht, waarvan wij denken dat het een zwakte is, waar we bang voor zijn. Die kwetsbaarheid, dat fantastische potentieel om geraakt te worden, is als het ware de loper, die alle deuren opnieuw kan openen. Die kwetsbaarheid is eigenlijk niets anders dan medeleven voor onszelf, zachtheid voor onszelf, mededogen voor onszelf … onvoorwaardelijke zelfaanvaarding … onvoorwaardelijke Liefde voor onszelf!!

Wie de kracht van kwetsbaarheid meegemaakt heeft en erkend heeft, weet de weg die moet gewandeld worden. Wat niet betekent dat het daarom geen pijn meer gaat doen, maar de pijn zal als verlossend verwelkomd worden, met blijdschap en dankbaarheid beleefd worden … wetende dat het de rechtstreekse weg is naar meer Liefde. De onvoorwaardelijke Liefde waar we allemaal , elk van ons, op zoek naar zijn, sedert de afscheiding.

De afscheiding is iets wat in ons hoofd gebeurd. Dat is wat het verstand doet: indelen, catalogeren, als herinnering vastleggen, maar we zijn vergeten (en dat vooral hier in het westen) om samen met het verstand (dat een prachtig instrument is) vooral vanuit ons hart te leven, vanuit het centrum van de Liefde. “Eerst het hart, dan het verstand”, zegt Toon Hermans met eenvoud en de intense kracht van juiste woorden.

We hebben niet geleerd om met onze pijn om te gaan. Als kind hoorden we: “Je moet flink zijn … gevoelens hebben en tonen is een vorm van zwakheid” … vaak omdat onze omgeving ook niet wist hoe ermee om te gaan. Onze ouders konden meestal zelf niet met hun eigen pijn omgaan, laat staan dat ze ons konden bijstaan in het verwerken van onze pijnen als kind … Onze ouders deden hun best, ervan overtuigd zijnde dat het voor ons het beste was … uit liefde, maar ook uit onwetendheid en onmacht. En zo gaat het al eeuwen door …

De apen en de banaan:

Men neme een kooi met apen. In de kooi wordt een banaan opgehangen. Onder de banaan staat een trap. Het duurt niet lang of er gaat een aap naar de trap. Zodra hij echter een voet op de trap zet, worden alle apen natgespoten. Een poosje later probeert dezelfde aap of een ander het nog eens, met hetzelfde gevolg: wéér alle apen nat. Als er daarna nog een aap de trap op wil, zullen de anderen hem dat beletten. Nu halen we één aap uit de kooi en brengen er een nieuwe in. De nieuwe aap ziet de banaan en wil de trap op. Tot zijn grote schrik springen alle apen hem op zijn nek. Na nog een poging weet hij het: als hij de trap op wil wordt hij in elkaar geslagen. Dan halen we een tweede aap uit de kooi en brengen een nieuwe binnen. De nieuweling gaat naar de trap en krijgt een pak slaag. De vorige neemt enthousiast deel aan de afstraffing. De derde aap gaat eruit en de derde nieuwe komt binnen. Hij gaat naar de trap en krijgt een pak slaag. Twee van de apen die op hem inbeuken, hebben geen idee waarom je de trap niet op mag. Oude aap vier eruit en de nieuwe aap vier erin. Dit gaat net zolang door tot alle apen die ooit het natspuiten hebben meegemaakt zijn vervangen. Niettemin gaat nooit een aap de trap op.

“Waarom niet meneer”?

“Dat doen we hier gewoon niet!

De essentie van het verhaal is dat er nu apen in de kooi zitten die geleerd hebben om van dat trapje en die banaan af te blijven, maar volstrekt geen weet hebben van het waarom (de brandspuit).

"We hebben het altijd zo gedaan, waarom zouden we het anders doen?", maar niemand kan aangeven WAAROM we het ZO doen, en of er niet een betere manier is

In mensentaal zouden we zeggen: “Dat wordt niet gedaan – het is voor je bestwil”

Wat houdt er ons tegen om het eens anders te proberen? We zien dat het van kwaad naar erger gaat in de wereld, terwijl alle spirituele tradities ons zeggen hoe we het wel zouden kunnen proberen te doen. Natuurlijk is het niet zo evident … want het “proberen te doen” moet vanuit de juiste intentie komen, vanuit een diepe, onstuitbare drang naar het “juiste”, naar eerlijkheid, naar zuiverheid, naar echte Liefde … niet vanuit een “angst voor”, of een “goed willen doen” … dat opnieuw een voeden van het ego is, dat zoekt naar herkenning en versterking in alles wat het kan vinden …

Misschien moeten we pijn wel als een soort thermometer zien … als het pijn doet zitten we op de juiste weg … dat soort pijn dat we voor onszelf houden, een soort van diepe pijn dat zo moeilijk onder woorden te brengen is omdat het om een diepe existentiële pijn gaat waar het verstand geen weg mee weet. Die pijn laten zijn, doorvoelen, er in kruipen, er door gaan, het helemaal doorleven, zonder het te veroordelen, zonder er van weg te lopen, ook als we niet weten waar het vandaan komt … het gewoon laten zijn, laten gebeuren … het wel helder onder ogen zien … in stilte en overgave doorleven en aanschouwen, doorschouwen, vanbinnenin, in het felste van de storm … erdoor gaan, het toelaten, erbij stilstaan en stilZijn en de stilte je de antwoorden laten geven. Je ervoor openstellen, in alle eerlijkheid, zonder angst … welk stukje schaduw je van jezelf ook zal tegenkomen. Misschien is het jaloezie, misschien is het angst voor de dood, misschien is het angst om alleen te zijn, angst om niet geliefd te zijn, misschien is het boosheid … wat het ook moge zijn … het niet (h)erkennen leidt alleen tot nog meer pijn … bij onszelf en bij diegenen die ons nauw staan en dierbaar zijn en in de hele wereld en in het hele universum … want dat is wat we zijn.

Wij zijn niet afgescheiden. Wij zijn, elk van ons, alles wat er is – het Universele Bewustzijn, de Bron, God, geef het de naam die je wil … in essentie, die energie die alles geeft … Onvoorwaardelijk, Allesomvattend … Allesgevende Liefde.

In ons Hart is Brahman/Atman … het Al, Liefde in haar puurste niet-vorm …

LEKKER PEDDELEN MET WALVISSEN

Drone filmt ongelooflijke ontmoeting tussen walvissen en mens.

De maker van onderstaande video heeft ongelooflijk veel geluk gehad. Toen hij met zijn drone langs de kust vloog, zag hij hoe twee walvissen naast een paddleboarder zwommen. De zachtaardige reuzen kwamen even dag zeggen. De Australiër Jaimen Hudson slaagde er onlangs in een unieke ontmoeting tussen twee walvissen en een mens vast te leggen met zijn drone. Hij was op het strand aanwezig toen mensen hem lieten weten dat er twee walvissen voor de kust zwommen. Onmiddellijk steeg de drone op om de actie van naderbij te bekijken. De walvissen waren nieuwsgierig en kwamen even kijken naar de vreemde figuur in het water. Die figuur was paddleboarder Dave, de buurman van Jaimen.

>>HD<<

DUURZAAM WONEN IN EEN HUIS VAN HENNEP

3 Partijen in de provincie Groningen hebben zich gebogen op de industriële toepassing van vezelhennep als bouwmateriaal voor de woningbouw. Met frefab-elementen van hennepbeton kan een uniek bouwwerk worden gecreëerd, waarbij mens en dier van een optimaal binnenklimaat kunnen genieten.

Vezelhennep is een mooi gewas dat milieuvriendelijk te telen is zonder bestrijdingsmiddelen.

Het blad levert eiwitten voor veevoer, de vezel kan gebruikt worden als isolatiemateriaal en de houtfractie als bouwmateriaal.

Het gebruik als bouwmateriaal werd deze week gedemonstreerd in Oude Pekela. De firma Kooi uit Appingedam is er in geslaagd om met hennepvezel elementen te ontwikkelen op basis van hennepbeton. Door het hoge gehalte hennepvezel ontstaat een licht van gewicht, goed isolerende betonmengsel dat in complete wand- en dakelementen gegoten kan worden. Het bindmiddel is kalk, dat de eigenschap heeft tijdens de uitharding CO2 te binden. Dit proces gaat continu door en maakt het element steeds harder.

INDUSTRIE VAN HET SLOPEN

WORKSHOP - WERKEN MET FREQUENTIES MIDDELS DE SANJEEVINI-METHODE 

ZONDAG 17 OKTOBER

Is het mogelijk om door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te helpen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier wordt beïnvloed? 

Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen? 

Op al deze vragen geeft Matthijs vd Stroom tijdens de workshop u een zo duidelijk mogelijk antwoord, van wat er zoal mogelijk is met frequenties middels de Sanjeevini-methode. Matthijs heeft inmiddels 16 jaar ervaring met de Sanjeevinis.

Deze methode is voor iedereen toepasbaar en te leren.

Deze methode is voor iedereen toepasbaar en te leren.

Klik hier voor meer informatie...

HET LEVEN IS GEEN PROBLEEM

FOTO'S VAN DE WEEK

2 FOTO'S:

EERSTE HULP

Na jaren van onderzoek van wat echt betrouwbaar en extreem goed werkt, kunt u met het onderstaande stappenplan uzelf helpen van enorm veel problemen, ongemakken en zelfs uw ziel en ware Goddelijk zelf weer in gevoel her activeren. 

Pakt u het gehele pakket volledig aan, gegarandeerd gaat u zich 100% anders voelen..!!!

Klik hier voor meer informatie

OMGAAN MET AFWIJZING

Afgewezen worden….we maken het allemaal regelmatig mee, zowel persoonlijk als beroepsmatig. En… het is vrijwel altijd pijnlijk!

Teleurstelling zit hem in de verwachting

Niemand wil alleen zijn, je hebt anderen nodig om van te houden en die om je geven. Mensen willen zich verbinden: ze moeten nou eenmaal gevoelens en ervaringen kunnen delen met anderen, anders kunnen ze niet overleven. Iedereen heeft ook de behoefte om “erbij te horen”, het gevoel dat je deel uitmaakt van een groter geheel. De mate waarin verschilt natuurlijk van persoon tot persoon, maar psychologische onderzoeken hebben aangetoond dat die behoefte meestal sterk is, net zo sterk als eten en drinken nodig hebben. Als je er niet meer bij mag horen, of niet meer aardig gevonden wordt, dan word je ‘afgewezen’: dat doet pijn! Dit wordt veroorzaakt door een reactie in de hersenen, naar het blijkt is die niet veel anders dan bij fysieke pijn. Au, dus!

Het blijkt dat ieder mens behoefte heeft aan een gevoel van ‘inclusie’ (ergens bijhoren), aan ‘affectie’, (aardig gevonden worden) en aan ‘controle’ (grip hebben op wat er met je gebeurt). Als je van die drie niet genoeg krijgt, ervaar je dat als (pijnlijke) afwijzing. Dat zal in de ene situatie sterker zijn dan in de andere. Hoe erg de teleurstelling is, hangt vaak af van de verwachting die je had. Je bent er waarschijnlijk niet rouwig om, als je niet wordt uitgenodigd voor een boottochtje, als je toch al een hekel hebt aan varen en aan water. En als je je stabiel en zeker voelt zul je beter om kunnen gaan met afwijzing dan wanneer je je kwetsbaar en onzeker voelt.

‘The power of no’

Je leeft niet echt als je niet zo nu en dan wordt afgewezen. Af en toe een afwijzing hoort erbij, en het is vaak maar de mening van één persoon. Maar waarom ervaren we dan toch die woede en die pijn? Soms staat de pijn van een afwijzing niet eens meer in verhouding tot de gebeurtenis of de situatie. Dat komt omdat die ene afwijzing ook diezelfde soort afwijzingen uit het verleden oprakelt. Je doorleeft dan opnieuw weer alle pijn en woede van die voorafgaande afwijzingen. Als je afgewezen wordt, beleef je het daardoor vaak groter en intenser dan eigenlijk bij die situatie past. Afgewezen worden doet pijn. De angst voor die pijn van afwijzing kan je blokkeren om nieuwe relaties aan te gaan. Het kan je verlammen om je te verbinden. Het kan je zelfs weerhouden om te solliciteren of om op het laatst een sollicitatiegesprek te voeren. Toch kan zoiets vervelends ook een positieve kant hebben! Het doet je beseffen dat het niet vanzelf spreekt dat iedereen je maar aardig vindt, of dat je overal bij mag horen. Zo’n ervaring doet een beroep op je veerkracht en zelfrelativering. Je moet jezelf bij wijze van spreken weer oprapen. Daar wordt je sterker van en het bevordert je strijdlust. Dat is winst!

Hoe ga je om met afwijzing

Niemand is schuldig aan hoe jij je voelt en niet iedereen hoeft jou aardig te vinden. Zorg er voor dat je focust op wat je wel hebt, op wat wel goed gaat. Je kunt een ander persoon niet veranderen, de situatie kun je vaak ook niet veranderen. Het enige waar jij grip op hebt is hoe je omgaat met datgene wat er gebeurt. Dit helpt je om uit je slachtofferrol te stappen. Hoe je omgaat met afwijzing zegt ook iets over de mate waarin je jezelf accepteert, of misschien wel afwijst. Accepteer je zelf zoals je bent. Dus hou jezelf vooral niet klein, hier heeft niemand iets aan, maar werk aan je zelfvertrouwen.

Jij bent niet de norm!

Andere mensen zien en voelen de dingen vaak anders dan jij. Ze hebben een andere aard en karakter, een ander verleden. Het kan dus zomaar gebeuren dat iemand heel anders reageert op een situatie dan dat jij dat zou doen. Gewoon, als gevolg van zijn persoonlijkheid. Als je je dat realiseert, helpt je dit bij pijn door afwijzing.

Vul het niet in voor een ander!

Omdat iedereen anders is, heeft het geen zin om voor een ander te denken en diens gedachten in te vullen. Check bij een ander of datgene wat jij ziet en denkt, ook klopt! Dat is belangrijk in je verwachtingen van anderen. Leer om datgene wat je daarbij wilt weten van een ander, op een constructieve manier te benoemen.

Laat je niet verassen!

Bedenk verschillende scenario’s, zodat je niet verrast wordt door een uitkomst. Dat kun je zowel in het persoonlijke als in het zakelijke doen. Houd minimaal twee uitkomsten voor ogen en hou rekening met beide. Probeer wel zoveel mogelijk objectief te blijven. Bijvoorbeeld: je vraagt een persoon mee uit en je zegt tegen je jezelf: “er zijn twee mogelijkheden, de persoon zegt ja omdat ik er goed uitzie, intelligent en vriendelijk ben (gebruik minimaal twee argumenten). Of de persoon zegt nee, omdat hij geen zin heeft in een afspraak op dit moment, of al iemand heeft, of misschien omdat ik zijn type niet ben”. Deze scenario’s helpen je om voorbereid te zijn op zowel een positieve als negatieve uitkomst. Een mogelijke afwijzing komt dan emotioneel minder hard aan: je hebt het scenario immers al voorzien, en het al gedeeltelijk doorleefd.

Leer van je fouten!

Als je afgewezen wordt: ga voor jezelf na wat er mis ging. Maar bedenk wel, iedereen maakt fouten en we doen allemaal domme dingen. Als gevolg hiervan worden we persoonlijk of zakelijk afgewezen. Realiseer je dat je fouten nodig hebt om je te ontwikkelen. Van je fouten leer je! Een volgende keer doe je het anders.

Blijf er niet in hangen!

Laat situaties uit het verleden gaan. Datgene wat vroeger pijn deed, kun je nu achter je laten. Je bent immers geen kind meer. Je bent nu volwassen, dus kun je nu volwassen reageren. Je valt niet van de wereld door een afwijzing! Het leven gaat door, richt je op wat komen gaat.

MUZIEK VAN DE WEEK

Native Flute 432 hz sound experience

>>HD<<

FUN VAN DE WEEK

HOE STRIK JE JE SCHOENEN?

>>HD<<

WELKE RELATIE HEB IK MET MIJN KIND?

Vaak, als ik volwassenen met kinderen hoor spreken krijg ik de indruk dat de kinderen door de volwassenen niet gehoord of gezien worden. Het kind vraagt op velerlei wijze om aandacht door b.v. onrustig, luid springerig gedrag te vertonen en de volwassenen schijnen dit niet als een vorm van communicatie te kunnen beschouwen naar gezien en gehoord worden.

Ligt het eraan dat kinderen vaak niet als een volledig mens met eigen wijsheden, gevoelens en behoeften gezien worden? Is het voor volwassenen niet mogelijk om letterlijk op ooghoogte met het kind te kunnen spreken. Als gelijkwaardige? Hindert de ‘opvoedtaak’ volwassenen hieraan?

In tegenstelling hiertoe staan de tekeningen die ouders tijdens workshops maken rond het thema: ”Welke relatie heb ik met mijn kind?“ Dan staan op de tekeningen zonnen, regenbogen, heldere kleuren, vormen, cirkels, harten en nog veel meer. Uit de verklaringen komt dan naar voren wat voor ouders belangrijk is: dat de relatie gekenmerkt wordt door liefde, nabijheid, begrip, warmte, vertrouwen, vrijheid, gemeenschappelijkheid, plezier, respect, verbondenheid …

Deze kenmerken raken in het dagelijks leven helaas vaak genoeg op de achtergrond. Het schijnt dan belangrijker te zijn om kinderen zodanig op te voeden dat zij doen wat de volwassenen willen of wat ze als ‘juist’ bestempelen. Als de kinderen van de babyleeftijd in de peuterleeftijd komen, worden veel ouders zich bewust van hun opvoedingsopdrachten en besteden veel energie aan het in praktijk brengen van bepaald gedrag, zoals »het regelmatig tandenpoetsen«, »schoenen op de juiste manier aantrekken«, »met mes en vork eten«, »netjes aan tafel zitten«, »mama niet bij het telefoneren storen«, etc. Daarachter ligt vaak de wens eraan bij te dragen dat het kind het gemakkelijker heeft in de omgang met anderen en dat het gezond blijft. Ze willen het beschermen voor spot, en het structuur en richting geven en ervoor zorgen dat het zelfvertrouwen en rust krijgt. En dat alles als teken van liefde en zorg voor het welzijn van het kind en het eigen welzijn?

En wat doet het kind? Waarom zegt het niet: »Dank je mam, dat je mij in plaats van snoepjes liever fruit en groenten geeft! Ik zie dat mijn gezondheid jou na aan het hart ligt?« Waarom wordt het in plaats daarvan kwaad en krijgt het een aanval van koppigheid? Misschien omdat het de intenties van de ouders simpelweg niet begrijpt en denkt: »Die willen toch alleen maar over mij beslissen.« Maar misschien ook, omdat het zelf graag begrepen wil worden en nu hulpeloos, machteloos en gefrustreerd is, omdat het de mogelijkheden mist om zich te uiten. Het zou kunnen zijn dat het graag zelf zou willen beslissen, omdat het al zó groot is en het zijn eigen autonomie zou willen uitleven. Het zou ook kunnen zijn, dat het gewoon gevraagd zou willen worden en mee zou willen beslissen. Of omdat het gewoon geen groente lust.

Kinderen in de leeftijd van drie tot zes jaar hebben zelden de spreekvaardigheid om zich helder te uiten in de zin van: »Op dit moment heb ik zin in 5 snoepjes, omdat het mij nu niet zo zeer om het eten gaat maar meer om te genieten en te ontspannen. Hierbij wil ik zelf beslissen welke weg ik hiervoor kies.« Jammer – het zou veel eenvoudiger zijn om in relatie hierop te reageren.

De realiteit ziet er meestal anders uit. Als kinderen hun woede uiten over »afhankelijk zijn«, hun frustratie uiten over »zich niet te kunnen uitdrukken« en hun teleurstelling uiten om »niet begrepen te worden«, kiezen ze vaak voor een gedrag dat de ouders omschrijven als ‘katten’, ‘provoceren’, ‘koppigheid’ of ‘mokken’. Daarom ontvangen ze al het mogelijke, echter zelden dat wat ze nodig hebben: begrip.

Dus wat doet het kind, dat van de moeder in de supermarkt geen snoepgoed krijgt maar in plaats daarvan een appel aangeboden gekregen heeft? Het doet het mooiste en het beste wat het ter beschikking staat om zijn behoeften zogenaamd te vervullen. Hij gooit zich op de grond en begint te gillen.

Mooiste en beste? Wat is hier nou zo tof aan dat mijn kind zich in de supermarkt op de grond gooit en hij net zo lang brult totdat iedere medewerker weet dat wij een kleine despoot hebben? Niks is hieraan tof, toch? Noch vervult het hiermee met succes zijn behoeften aan autonomie, genot en ontspanning, noch de moeder die op dit moment waarschijnlijk behoefte zou hebben aan rust, ontspanning, begrip en steun. Het kind staat op dit moment niets mooiers en beters ter beschikking, dus kiest het – niet doelgericht of bewust en al helemaal niet om te provoceren – dat wat hij kent. En hoe vaker het dit doet, hoe kwader en vertwijfelder het wordt. Het is toch de beste – meestal ook de enige – weg die het ter beschikking staat en die desalniettemin niet met succes bekroond wordt. Hoe vaker het dit echter doet, hoe minder het zijn doel zal bereiken.

Ervan uitgaand dat elk gedrag doelgericht is en in dienst staat van het vervullen van onze behoeften en Geweldloze Communicatie een taal is die behoeften (h)erkent en vervult zou ze een instrument kunnen zijn om deze tragische cirkel te doorbreken.

WAT DIT KLEINE MEISJE STIEKEM DOET IS GEWELDIG!

Kinderen kunnen op fantastische wijze het gedrag van volwassenen nabootsen. Dat bewijst het meisje in deze video. Ze heeft zich achter het koor verstopt en wanneer de koorleider opkomt, begint ze als een volleerd dirigent met haar armen te zwaaien. Het kleine meisje heeft duidelijk al erg vaak achteraan het koor gezeten en weet goed genoeg wie de dirigent is. Wanneer deze het podium betreedt, zet ze zich klaar, en begint ze op de maat de bewegingen van de dirigent perfect na te bootsen. We hebben geen glazen bol om in de toekomst te kijken, maar we denken dat we nog veel zullen horen van dit meisje.

THE MATRIX TRAILER

FILM

THE MATRIX

Science fiction spektakel, waarin hacker Neo de vreselijke waarheid achter het begrip 'The Matrix' ontdekt

Computerhacker Neo kampt al jaren lang met het gevoel dat er iets niet klopt in het leven. Hij wordt benaderd door Morpheus, die hem confronteert met de werkelijkheid: de wereld is totaal verwaarloosd en wordt gedomineerd door kunstmatige intelligentie. De wereld zoals iedereen die kent is een computergesimuleerde werkelijkheid, waaraan de mensen zijn gekoppeld om ze levend onder controle te houden. Morpheus denkt dat Neo uitverkoren is om de strijd aan te binden met de onderdrukkers. Eerst werd 'The Matrix' een gigantisch succes dat uitgroeide tot een ware hype. Toen ontving de film ook nog eens vier Oscars. Dit waren weliswaar niet de belangrijkste (geluid, montage, visuele en geluidseffecten), maar dit is toch lang niet gek voor een science-fictionfilm. Het is dan ook niet de eerste de beste. In de hoofdrollen zien we: Keanu Reeves ('Speed', 'The Devil's Advocate') en Lawrence Fishburne ('Just Cause', 'Event Horizon'). Regie is van Andy en Larry Wachowski.

Volledige film - The matrix - vergeet de film niet de HD-modes aan te zetten:

BOEK VAN DE WEEK

DE WONDERBOOM MORINGA

Bestaat er een geneeskrachtige plant tegen bijna alle lichamelijke klachten? ja! 

De tovernaam is "Moringa". 

De eiwitrijke "Wonderboom" uit India en de Himalaya heeft nog veel meer verrassingen - en zoveel hooggedoseerde vitamines en mineralen, dat hij ondertussen biologen over de hele wereld fascineert. 

in dit boek leest u alle wetenswaardigheden over het Ayurvedische levenselexir.

Over de Moringa

De moringaboom (Moringa oleifera) komt oorspronkelijk uit India, waar hij aan de voet van de Himalaya groeit. Het is voor de Indiërs altijd al een belangrijke boom geweest. In de Veda teksten, 5000 jaar geleden opgeschreven, wordt hij al genoemd. Volgens de traditionele Ayurvedische geneeskunde kunnen de verschillende delen van deze boom meer dan 300 ziektes genezen. Niet alleen in Azië maar ook in Afrika wordt moringa al heel lang, volgens oude tradities, als voedingssupplement gegeven aan zieke mensen.

Voor lymepatiënten is moringa interessant omdat hij niet alleen uitzonderlijke hoge hoeveelheden vitamines bevat, maar ook andere supplementen die binnen de lymetherapie vaak ingezet worden. Het "mooie" of "handige" van moringa is dat het al deze stoffen in één heeft, en dan ook nog in een verantwoorde natuurlijke vorm, dus zonder bijwerkingen. Moringa is voor de lymetherapie echter geen basismiddel, maar wel een aanvullend middel.

Eén van de toepassingsgebieden - als voorbeeld - binnen de lymetherapie, is ondersteuning bij het herstel van beschadigd bindweefsel. Bindweefsel (of collageen) is niet alleen het weefsel waarin de Borrelia zich graag nestelt, maar ook het weefsel waarmee de Borrelia zich voedt. Het bindweefsel wordt daarom door de spirocheet afgebroken en "verorberd". Er ontstaan als het ware gaten in.

Voor herstel van dit bindweefsel (en verwante weefsels zoals kraakbeen) wordt in de natuurheelkunde als voedingssupplement vaak voorgeschreven vitamine C, E, en B-complex, verder ook de metalen zink, koper en selenium. Dit zijn allemaal stoffen die moringa allemaal in hoge concentratie bevat.

Voor algemene ondersteuning van het immuunsysteem is moringa ook waardevol omdat het in een hoge concentratie bevat: vitamine A, calcium, ijzer, fosfor, mangaan, magnesium, kalium en zwavel.

Klik hier om het boek te bestellen

A A N B E V O L E N   G R A T I S   W E R K B O E K E N

WERKEN MET FREQUENTIES'

Sinds 1994 bestaat de Sanjeevini-methode, inmiddels ruim door 2 miljoen mensen wereldwijd toegepast, op zowel de mens, dier, natuur en techniek. Stap voor stap wordt u begeleid om op een eenvoudige wijze met de Sanjeevini-methode te kunnen werken. In het werkboek staan meer dan 246 verschillende symbolen afgedrukt met de daarbij behorende frequenties.

MEER INFO.....

POWER-AFFIRMATIES

Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf? Kunnen we ons zelf in 90 dagen van chaos tot orde herscheppen? Power-affirmaties zijn positieve programmeringen waarmee u uw gedachten over uzelf, of uw visie over bepaalde dingen in een positiever daglicht kunt stellen. 

MEER INFO.....

HET ONPERSOONLIJKE LEVEN

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt het lettertype, de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.

MEER INFO.....

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld?

Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder ingeschreven, dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK