T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

STROOMNIEUWS

S T R O O M N I E U W S 

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 214

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS

RAZENDSNEL JE FREQUENTIE VERHOGEN?

MET FREQUENTIES LEREN WERKEN?

COMPUTER LATEN HERSTELLEN

PLANEET ONTDEKT DIE OP DE AARDE LIJKT

De ruimtetelescoop Kepler van het Amerikaanse lucht- en ruimtevaartagentschap NASA heeft een bewoonbare planeet ontdekt. Dit maakte John Grunsfeld van de NASA donderdag bekend.

De planeet, de Kepler 452b, lijkt erg op de aarde. De planeet is in diameter ongeveer 60 procent groter dan de aarde en wordt ook wel de grote neef van de aarde genoemd. De planeet bevindt zich in een zonnestelsel dat 1400 lichtjaren van de aarde vandaan ligt.

“Dit is geweldig nieuws en zorgt er voor dat we weer een stap dichterbij aarde 2.0 zijn gekomen.” Ondanks dat deze aarde 2.0 aanzienlijk groter is dan de aarde, doet de planeer er ‘maar’ twintig dagen over om geheel rond de zon te draaien en de positie ten aanzien van de zon is hetzelfde als bij de aarde. Waar de aarde deze ronde aflegt in 365 dagen heeft aarde 2.0 er 385 dagen voor nodig.

De samenstelling van de planeet is nog niet vasgesteld, maar de verwachting is dat het uit rotsen bestaat.

De Kepler is in maart 2009 gelanceerd en heeft al vijfhonderd nieuwe planeten die rond sterren draaien ontdekt.

Vergeet de HD-functie niet aan te zetten:

DEPRESSIE…WAT KUN JE ERAAN DOEN? 

De praktische handreiking van een Verlichte - Van nature zijn we levensblije mensen.

Nederland is opgeschrikt door twee recente voorvallen van levensbeëindiging bij relatief bekende mensen. Depressie wordt aangegeven als de waarschijnlijk dieperliggende oorzaak te zijn van dit fenomeen.

De westerse psychiatrie en psychologie staan telkens met lege handen als er extreme gebeurtenissen, voortkomend uit depressie, als deze plaatsvinden. Ze schrijven medicijnen voor of bieden therapieën aan. Beide geven grote kans op afhankelijkheid van de client en vinden plaats vanuit een eigen bestaan van deze hulpverleners dat lang niet altijd gelukkig blijkt te zijn. Iedere keer als er een exces is, spreken de deskundigen over ‘het niet begrepen worden’ van deze mensen terwijl een wezenlijke methode niet wordt aangereikt omdat men zich hier zelf niet in verdiept heeft.

Depressie als oorzaak

De term ‘depressie’ kwam regelmatig voorbij als zijnde de dieperliggende oorzaak van de recente gebeurtenissen. Vele deskundigen kwamen aan het woord, met uitleg die mijns inziens eerder mystificerend werkte dan verhelderend. De aanbevelingen zijn onder andere dat het verschijnsel ‘depressie’ meer erkend moet worden, men beter naar depressieve mensen dient te luisteren, mensen met een depressie aangemoedigd dienen te worden om erover te praten.

Het totaal aantal suicides is dit jaar voor het eerst niet gestegen. Maar gemiddeld zijn het er nog altijd zo’n vijf per dag.

Men wil nu het accent op de meest genoemde oorzaak leggen en dat is dus depressie. Er zijn plannen om een ‘depressie festival’ te organiseren. Helemaal prima natuurlijk om lotgenoten en betrokkenen te verzamelen en er zelfs een feestelijk tintje aan te geven.

Ook wordt er gesproken over een ‘depressie zender’, waarbij ik me afvraag of je het verschijnsel dan niet gaat institutionaliseren. Depressie blijkt hierdoor dan onlosmakelijk verbonden te zijn met ‘het leven’. Maar er zijn Mystici die ons er eeuwenlang op gewezen hebben ‘dat geluk dat onze natuur is’. Hierin gaat de Verlichte mysticus Osho wellicht het verste als hij spreekt over zijn afwijzing van de ‘life negative’ elementen die in elke godsdienst zitten.

In een vraag aan Osho heb ik in dit opzicht wel de meest pure impressie van hem ontvangen. De vragensteller zei: “Osho, u bent altijd zo blijmoedig, hebt u nu nooit eens een moment dat u teneergeslagen bent?” Osho’s reactie was: ”I even forgot the strategy to be sad.” Met andere woorden: van nature zijn we levensblije mensen, maar we raken die kwaliteit, om allerlei verschillende redenen, kwijt. Het mooie is, dat wat je ooit hebt gehad, je heel vaak ook terug kunt vinden.

Osho zegt over Depressie:

"Depressief? Accepteer het! Je kunt niet lang depressief zijn. De zon komt op, gaat onder, de depressie komt, vreugde ontstaat en verdwijnt weer, maar jij zit daar niet in gevangen.” 

"Als je depressief bent, wees dat dan. Wat kun je eraan doen? Wat je ook maar probeert, zal gedaan worden vanuit depressie en het zal dus meer verwarring scheppen….

Je kunt mediteren, maar wat wil je doen? 

De depressie zal aanwezig zijn. 

Omdat je depressief bent, zal bij wat je ook maar doet, de depressie altijd volgen. Er zal meer verwarring ontstaan, meer frustratie, omdat je het niet klaarspeelt. En omdat je geen succes hebt, zul je je nog depressiever voelen en dit kan tot in het oneindige doorgaan. Het is beter om bij de eerste depressie te blijven dan om een tweede cirkel tot stand te brengen of een derde. Blijf bij de eerste; de originele is okay. Je bent depressief, dus dit is hoe het Bestaan zich op dit moment aan jou voordoet. Blijf hierbij. Wacht en kijk ernaar. Je kunt niet zo lang depressief zijn want in deze wereld is niets permanent. Deze wereld is voortdurend aan verandering onderhevig. Deze wereld kan zijn basale wet niet voor jou veranderen zodat jij voor altijd depressief blijft. 

Niets is hier voor altijd; alles is in beweging en aan’t veranderen. Het Bestaan is als een rivier; die kan niet voor jou stoppen, alleen voor jou zodat jij voor altijd depressief blijft. De situatie is aan het veranderen, zij is in feite al veranderd . 

Als je naar je depressie kijkt, zul je ervaren dat zelfs je depressie een moment later niet hetzelfde is; zij is anders, zij verandert steeds. Kijk ernaar, blijf erbij en doe gewoon niets. Zo kan de transformatie plaatsvinden door middel van niet-doen. Dit is wat bedoeld wordt met‘inspanning-loze inspanning’. 

Een niet – accepterende mind zal gewoon helemaal niets accepteren. Maar als je je eenzaamheid, je depressie of je verdriet kunt accepteren, ben je al bezig om het achter je te laten. 

Acceptatie is transcendentie. Je hebt precies de basis weggehaald en dan kan je depressie niet blijven voortbestaan.

Uit: Het Boek der Geheimen, Deel 1, hoofdstuk 2. Dit boek dat de 112 meditatietechnieken uit de Vigyan Bhairav Tantra bevat, is in het Nederlands en in het Engels verkrijgbaar.

Het Boek der Geheimen,

ISBN 978-90-5980-124-0

The Book of Secrets,

ISBN 978-0312650605
Depressie

Verkrijgbaar bij

WAT GEBEURT ER ALS JE ÉÉN MAAND GEEN TOEGEVOEGDE SUIKERS, E-NUMMERS & ALCOHOL INNEEMT?

!!..WAS DEZE UITDAGING MET GENTECH EN GIFVRIJE VOEDING UITGETEST, GEGARANDEERD HADDEN ZE HOGERE RESULTATEN..!!

>>HD<<

VIDEO

BOEK - HET ONPERSOONLIJKE LEVEN - GEWELDIG BOEK..!!!!

Tot jou, die dit leest, spreek Ik. 

Tot jou, die zoekt naar waarheid, vrede, liefde en geluk, komt IK BEN 

IK BEN jouzelf, jouw diepste innerlijk, dat alles weet en altijd geweten heeft en altijd is. 

IK, jouw goddelijk Zelf, breng je deze woorden om je te leren dat IK, je eigen ware Zelf, jouw enige leraar BEN. 

Mijn woorden spreek IK van binnenuit tot je uiterlijk, menselijk bewustzijn om te bevestigen alles wat jouw IK BEN in je altijd wist, maar nog niet heeft vertaald in duidelijke en begrijpelijke termen.

Om de diepe en wezenlijke waarden, in deze boodschap vervat, beter te begrijpen wordt je aangeraden haar met een rustige en open geest te lezen. Laat je verstand stil zijn en nodig je ziel uit je te onderwijzen. Lees slechts een enkele zin tegelijk en begin niet aan de volgende voordat iets binnenin je antwoordt op de waarheid die erin besloten ligt en je duidelijk de betekenis ervan laat zien. 

KLIK HIER NAAR HET BOEK; HET ONPERSOONLIJKE LEVEN

DE TENT

(SCI-FI, TIME TRAVEL, TELEPORT)

>>HD<<

VIDEO

FOTO'S VAN MAGISCHE GROT UIT NIEUW ZEELAND

kijk voor meer foto's:

HEBBEN WE HIER DAN EINDELIJK DE ECHTE BEELDEN?

>>HD<<

VIDEO'S:

PEOPLE'S FARM - TERUG NAAR DE OORSPRONG

Het bedrijf, met de naam People’s n Farm teelt in een speciale moestuin meer dan dertig verschillende soorten seizoen groenten. Het bedrijf vertegenwoordigt een nieuwe manier van landbouw die dicht bij de consument staat, waarbij de communicatie tussen boeren en burgers wordt vergroot. Het gaat hierbij om pure en eerlijke producten, die worden geteeld ín en met respect voor de omgeving. Bij de moestuin in Maasbree kunnen consumenten, bedrijven en horeca een groot en divers assortiment groenten en fruit van het seizoen afnemen. Vanaf het voorjaar van 2015 telen de initiatiefnemers jaarlijks ruim 30 soorten groenten in hun eigen moestuin in Maasbree. Niet alleen de standaardrassen, maar ook onderscheidende en typisch Hollandse producten. Iedere week wordt uit deze moestuin ’t Verskratje samengesteld. 

WONDERKINDEREN

4 JAAR

5 JAAR

8 JAAR

AQUA-ACTIEF

Wat als u dagelijks uw lichaam gaat aanvullen met geactiveerd water, water dat zachter, helderder en smaakvoller smaakt?

Met geactiveerd water gaat de frequentie, Boviswaarde of levensenergie in uw lichaam weer omhoog!

Middels de Aqua-Actief methode wordt u nu deze mogelijkheid aangeboden!

Klik voor meer informatie

MOOIE VULKAAN UITBARSTING CHILI 2015

FOTO'S

&

EXTREEM HD-VIDEO:

Klik voor een vergroting op een van de foto's: 

VIDEO

>>EXTREEM<<

>>HD<<

IONISCHE TANDENBORSTEL - SCHONE WITTERE TANDEN ZONDER TANDPASTA EN WATER

Poetsen met de kracht van zonne-energie -

Video:

Waarom zijn Soladey ionische tandenborstels beter dan andere tandenborstels?

Windmolens en zonnepanelen vervangen steeds meer de traditionele energiecentrales en voorzien ons van duurzame energie. En dat is goed, want de traditionele, fossiele brandstoffen zullen ons niet eeuwig van energie meer voorzien! Dus waarom zou het niet ook mogelijk zijn een tandenborstel op zonne-energie te maken? Precies! En het voordeel van de Soladey tandenborstels is niet alleen dat ze geen stroombron nodig hebben: ze hebben ook nog eens geen tandpasta nodig, omdat ze 'ionisch' reinigen! Het belangrijkste onderdeel van de Soladey tandenborstel is een in Japan ontwikkeld lichtgevoelig staafje. Dit door Soladey wereldwijd gepatenteerde staafje is gemaakt van een speciaal soort Titanium Dioxide (TiO2) - een halfgeleidend lichtgevoelig metaal.

Wat is die 'magische' ionische werking dan precies?

Als er licht (zonlicht of kunstlicht) op het halfgeleidend titanium-dioxide staafje valt, dan komen er door foto-katalyse negatief geladen ionen vrij. Deze negatieve ionen zorgen voor de 'magische' ionische reiniging!

BESTEL DE ECO-TANDENBORSTEL

HOE REAGEREN MIEREN OP EEN MOBIELE TELEFOON?

>>HD<<

VIDEO:

LEUKE TESTJES MET DE IPHONE

>>HD<<

VIDEO'S:

IPHONE KOKEN IN COLA

IPHONE DOORBOREN

IPHONE TESTEN MET EXPLOSIE

IPHONE TESTEN MET EEN TASER

IPHONE DOORBOREN MET EEN KOGEL

IPHONE DOMINO 

DAMANHUR 2 VIDEO'S

HET FANTASTISCHE ONDERGRONDSE BOUWWERK DAT VELEN "HET ACHTSTE WERELDWONDER" NOEMEN

Ieder jaar bezoeken duizenden mensen Damanhur om het sociale model uit te proberen, de filosofie te bestuderen en om te mediteren in de Tempels. Deze Tempels zijn grote ondergrondse constructies door de burgers van Damanhur met de hand in de rotsen uitgegraven. Velen noemen de Tempels het ‘Achtste wereldwonder’.

De Waterzaal, de zaal van de Sferen, de Spiegelzaal, de Metaalzaal, de Blauwe tempel en het Labyrint: de Tempels van de Mensheid zijn een ondergronds kunstwerk, geheel met de hand gemaakt en opgedragen aan de goddelijke aard van de mensheid. Het is een groot driedimensionaal boek dat de geschiedenis van de Mensheid uitbeeldt middels alle kunstvormen, een pad van herontwaken naar het Goddelijke in en buiten onszelf.

In de tempels heeft ieder aspect een betekenis: de kleuren, de afmetingen en ieder detail volgen een precieze code van vorm en proporties; iedere zaal heeft een specifieke resonantie en zijn eigen geluid.

De Tempels van de Mensheid representeren symbolisch de innerlijke kamers binnen in ieder menselijk wezen. Wandelen door de zalen en gangen correspondeert met een diepe reis binnenin onszelf. De Tempels bevinden zich op meer dan 8.500 kubieke meters op 5 verschillende niveaus, verbonden met elkaar door honderden meters gang. Ze zijn opgericht op de plek waar de Euraziatische continentale plaat de Afrikaanse continentale plaat ontmoet en duwen een 300 miljoen jaar oud mineraal omhoog: myloliet, een gesteente dat de fysieke energie van de aarde draagt. De Tempels van de Mensheid zijn gebouwd direct in een ader van dit specifieke mineraal dat de stromen van de Synchronische lijnen van de planeet perfect volgt. De Synchronische Lijnen zijn als grote rivieren van energie die de aarde kruisen en de aarde verbinden met het Universum, ideeën dragend, gedachten en dromen. De Tempels zijn gebouwd binnen een ‘stralende knoop’ een punt waar 4 synchronische lijnen elkaar ontmoeten.

De Tempels zijn een groot laboratorium waar kunst, wetenschap, techniek en spiritualiteit zijn verenigd in het onderzoek naar nieuwe wegen voor de evolutie van de mensheid. Net als tijdens de Renaissance, is de constructie van de Tempels van de Mensheid van invloed geweest op de creatie van artistieke en ambachtelijke workshops geweest, waardoor Damanhur gewaardeerd wordt in de hele wereld.

Tegelijk met de groei van de Temples van de Mensheid – die de hoogste collectieve artistieke expressie representeren – heeft de Damanhuriaanse gemeenschap zichzelf verfijnd en de basis voor zijn eigen cultuur en traditie gecreëerd.

Damanhur, is een ecologische samenleving, gebaseerd op ethische en spirituele waarden, uitgeroepen tot model voor een duurzame toekomst door een agentschap van de Verenigde Naties.

De Federatie, opgericht in 1975, heeft ongeveer 1000 inwoners en strekt zich uit over 500 hectare terrein in Valchiusella (“de gesloten vallei”) in het gebied Hoog Canavese aan de voet van de Alpen van Piedmonte.

Damanhur biedt het hele jaar door opleidingen en evenementen. Het is mogelijk om een kort bezoek te brengen of langer te blijven voor studie, vakantie, of om te herbronnen.

Damanhur staat een cultuur voor van vrede en duurzame ontwikkeling door solidariteit, vrijwilligheid en respect voor de omgeving, kunst, en sociale en politieke betrokkenheid.

PRACHTIGE ONTMOETINGEN MET DIEREN

2 video's.

>>HD<<

VIDEO'S:

MAANLICHT MANTA DANS

>>HD<<

VIDEO:

FOTO'S VAN DE WEEK

OLIFANT-ROTS IN IJSLAND

EERSTE HULP

Na jaren van onderzoek van wat echt betrouwbaar en extreem goed werkt, kunt u met het onderstaande stappenplan uzelf helpen van enorm veel problemen, ongemakken en zelfs uw ziel en ware Goddelijk zelf weer in gevoel her activeren. 

Pakt u het gehele pakket volledig aan, gegarandeerd gaat u zich 100% anders voelen..!!!

Klik hier voor meer informatie

RESONANTIE EXPERIMENT

>>HD<<

VIDEO:

DE ENORME KRACHT VAN UIEN

IN 1919 STIERVEN ER 40.000.000 MENSEN AAN DE GRIEP, TOTDAT EEN ARTS SOMMIGE BOEREN FAMILIES ONTDEKTEN DIE KERNGEZOND WAREN. WAT WAS HUN GEHEIM "GEPELDE UIEN IN WATER"!!!!

Sinds mensenheugenis zijn de lookgewassen in hoge mate gewaardeerd om hun geneeskrachtige werking. De ui wordt als medicijn en als preventief middel tegen veel ziekten en kwalen beschouwd, zowel in Azië als in Europa. De geneeskrachtige eigenschappen van uien zijn in de twintigste eeuw vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines bestudeerd. Men was al bekend met hun antibacteriële werking (Pasteur, 1858) en hun effecten tegen bepaalde schimmels.

Er lijkt verder een preventieve werking te bestaan tegen virusinfecties als griep en verkoudheid, maar die is moeilijk onweerlegbaar aan te tonen. De laatste jaren zijn met name de effecten van ui en knoflook op hart- en vaatziekten onderwerp van bestudering. Bij deze aandoeningen spelen bloedstollingsprocessen, het cholesterolgehalte en gehalte van vetten en vetachtige stoffen, de bloeddruk en ook het bloedsuikergehalte een grote rol.

Het onderzoek naar de werking van de ui op hart- en vaatziekten wordt door verschillende factoren bemoeilijkt. Scepsis komt, zoals te verwachten, vooral uit de farmaceutische hoek. Waarom dezelfde soort onderzoeken tot verschillende conclusies leidden wordt langzaamaan duidelijk.

Het is bijvoorbeeld moeilijk grote groepen mensen hetzelfde dieet te laten volgen en hierop controle uit te oefenen. Ook heeft de consumptie van uien natuurlijk al snel een limiet bereikt.

Ook is de leeftijd van de onderzochte personen medebepalend: de effecten bij oudere mensen zijn veel groter dan bij jongere. Verder lijken de onderling verschillende uiensoorten ook tot verschillende uitkomsten te leiden.

Ondanks de beperkingen zijn er sterke aanwijzingen dat uien een gunstig effect hebben op de mate waarin aderverkalking of atherosclerose ontstaat.

Naast de gunstige effecten op hart- en vaataandoeningen, zijn ook bij kankeronderzoek positieve invloeden van de lookgewassen gemeld. Bij dierproeven althans bleek de ontwikkeling van bepaalde tumoren door injecties met stoffen uit de ui te worden tegengegaan. De werking tegen bacteriën, microben en bepaalde schimmels is uitgebreid onderzocht. In sommige uien bevinden zich stoffen die ook insecten weren, maar er zijn er meer die juist op de ui afkomen.

Er is een bewijs dat de chemische stof quercetine, kan helpen om je te beschermen tegen hooikoorts. Deze stof is in een hoge concentratie in uien aanwezig. Er zijn geen nadelen bekend van het eten van veel uien, dus dit middeltje is zeker het proberen waard.

Het onderstaande verhaal, dat dit hele artikel nog eens bevestigd, komt van een Amerikaanse site, waarbij de schrijfster van het artikel onbekend is gebleven. Het sluit echter naadloos aan op de bovenstaande beschreven eigenschappen van lookgewassen in het algemeen en uien in het bijzonder! Over bewijs gesproken..!

Het is 1919, de tijd dat de griep ruim 40.000.000 mensen doodde. Er was een dokter die veel boeren bezocht om te kijken of hij hen kon helpen om deze griep te bestrijden, want veel van de boerenfamilie’s hadden de griep, en er stierven ook velen aan.

Tijdens één van de bezoeken van deze dokter aan zo’n familie, ontdekte hij, dat iedereen bijzonder gezond was en er geen griep heerste.

Toen de dokter aan deze boer vroeg wat hier anders was, antwoordde de vrouw des huizes dat zijn een gepelde ui in een schoteltje had neergezet, in alle kamers van het huis.

(waarschijnlijk waren dat er maar 2 destijds) De dokter stond er een beetje vreemd van te kijken, dat zoiets simpels de oorzaak van hun blakende gezondheid was, en hij vroeg of hij een van de uien mocht onderzoeken. De dokter haalde zijn microscoop tevoorschijn en legde een stuk van de ui eronder.De dokter kon zijn ogen niet geloven; de uit zat vol met griepvirussen! Kennelijk absorbeerde de ui de griepziekteverwekkers en was het inderdaad deze simpele volkswijsheid die deze familie gezond hield..!

Dit verhaal werd me verteld door een vriendin uit Arizona. Ze vertelde er ook bij dat een aantal jaar geleden, veel van haar werknemers ziek waren van de griep, evenals nogal wat van haar klanten.

Ze besloot het jaar daarop het verhaal van de boerenfamilie te gaan toepassen en plaatste een aantal schaaltjes met gepelde uien door haar winkel heen. Tot haar zeer grote verbazing werd niemand van haar medewerkers dat jaar ziek!

Het verhaal dat ze had gehoord van de boerenfamilies moest dus op waarheid gebaseerd zijn. Het werkte.. (en nee, ze zit niet in de uienbusiness!)

Het moraal van het verhaal is dus duidelijk: pel een paar uien en zet die in schaaltjes door je huis heen! Werk je op een kantoor, plaats er dan een paar onder je bureau of zelfs boven op een kast.

PROBEER HET EN KIJK WAT ER GEBEURT!

Ik deed het vorig jaar en niemand van ons heeft de griep gekregen. Als het helpt te voorkomen dat jij en je familie ziek worden, des te beter, toch? En wanneer je onverhoopt wel de griep zou krijgen, is het een milde vorm. En wat heb je nou eenmaal te verliezen? Een paar uien? Als dat alles is!

Onderschatten wij de grote betekenis van de ui?

Maar het verhaal is nog niet af. Want ik had dit verhaal ook naar een vriend gestuurd in Oregon; hij stuurt mij regelmatig materiaal door van artikelen over gezondheidsonderwerpen. Van haar kreeg ik een bijzonder interessante reactie over uien:

“Ik kende het verhaal van de boerenfamilie nog niet, maar ik had op een gegeven moment een hevige longontsteking te pakken. Onnodig te zeggen, dat ik dus erg ziek was!

Ik kreeg toen een verhaal onder ogen, waarbij werd aangeraden beide kanten van een ui af te snijden en de ui vervolgens aan één kant op een vork te steken. Daarop dient de vork met ui in een pot te worden gezet en deze pot wordt vervolgens naast de zieke patient gezet, wanneer hij op bed ligt. De ui doet op eenzelfde wijze zijn werking als bij de boerenfamilie, want het blijkt dat de ui de volgende ochtend zwart ziet van de bacteriën..”

Precies zoals het omschreven stond in het artikel, gebeurde het bij mijn vriendin! De ui was een grote viezigheid, maar zij ging zich duidelijk beter voelen.

Een ander artikel dat ik jaren geleden eens las, ging over de anti-septische en anti-bacteriële werking van uien en knoflook. Dit ging over het voorkomen van pest, wanneer deze uien en knoflook door de kamer heen werden geplaatst!

ODYSSEY

DE DANS VAN DE AARDE

>>EXTREEM<<

>>HD<<

VIDEO:

DE MAN DIE WAKKER WERD IN HET JAAR 3906

Tijdreizen wordt door velen gezien als iets dat thuis hoort in science fiction verhalen.

Geheime genootschappen zoals de Vrijmetselaars weten wel beter en jarenlang hebben zij dit soort zaken verborgen gehouden voor het grote publiek.

Waarschijnlijk is een van de best bewaarde geheimen van de bekende gesloten genootschappen zoals Vrijmetselaars en dergelijke dat tijdreizen wel degelijk bestaat. Wel in een iets andere vorm dan wij ons dit meestal voorstellen.

Er is de vorige eeuw iemand geweest die een reis heeft gemaakt naar het jaar 3906 en daar leefde onder de naam Andreas Northam.

Deze informatie is boven water gekomen via een boek dat nooit bedoeld was om gepubliceerd te worden. Het is een soort dagboek van een man die in de jaren twintig van de vorige eeuw de reis ondernam naar een verre toekomst.

Het is het verhaal van Paul Amadeus Dienach. Deze man was geboren in Zürich, was leraar Duits en had last van een fragiele gezondheid.

In het jaar 1922 reisde hij naar Griekenland om daar te herstellen na ongeveer een jaar in coma te hebben gelegen na een ernstige ziekte. Hij hoopte dat het Griekse klimaat hem zou helpen om te herstellen.

Om in zijn levensonderhoud te voorzien, gaf hij Duitse les. Maar toch leefde hij niet lang meer want twee jaar later overleed hij aan tuberculose. Voordat hij stierf vertrouwde hij echter aan één van zijn leerlingen, George Papahatzis, een belangrijk manuscript toe.

Het was een boek of meer een soort dagboek dat door Dienach was bijgehouden. Hij gaf dit aan Papahatzis met de opdracht om dit in het Grieks te vertalen. Niet omdat het boek dan gepubliceerd zou worden, maar als hulpmiddel voor Papahatzis zodat zijn kennis van de Duitse taal zou verbeteren.

Papahatzis deed wat zijn leraar hem had opgedragen en kwam al snel tot de ontdekking dat het berichten waren uit de toekomst.

Dienach claimde in het boek dat hij tijdens zijn coma zijn eigen lichaam had verlaten en dat van iemand anders was binnen gegaan. Dat van Andreas Northam die in het jaar 3906 leeft.

De Andreas Norton die in de toekomst leefde, had een ongeluk gehad en na een bijna-dood-ervaring (BDE) kwam hij weer tot leven, maar dit keer bezeten door de persoonlijkheid van de leraar Duits uit de twintigste eeuw. (Of, beter gezegd, het was zijn eigen vroegere persoonlijkheid).

Norton herkent niemand uit zijn omgeving en spreekt een vreemde taal. Hij heeft nog een eigenaardige eigenschap en dat is dat hij nooit slaapt. Het lichaam van de leraar Duits slaapt voortdurend, maar het lichaam van de man uit de toekomst is permanent wakker.

De artsen uit de toekomst onderzoeken hem, maar kunnen niet verklaren waardoor dit komt. Zij denken dat dit het gevolg is van zijn bijna-dood-ervaring. Ze beginnen hem helemaal opnieuw op te voeden. Door hem bijvoorbeeld te vertellen wat er allemaal gebeurd is met de mensheid sinds de twintigste eeuw.

Uiteindelijk begrijpt men in de toekomst dat ze te maken hebben met iemand uit een ver verleden. Wat hij meemaakt is voor mensen in die tijd een bekende medische conditie en zij noemen dit een "consciousness slide", een verschuiving van bewustzijn.

Ze vertelden hem alles over de verdere evolutie van de mensheid, behalve dat wat er zou spelen in de onmiddellijke toekomst van Dienach. Dit omdat de mogelijkheid bestond dat Dienach zou terugkeren naar de twintigste eeuw.

Toen hij weer was bijgekomen uit zijn coma, besloot Dienach niemand iets te vertellen over zijn belevenissen omdat zijn omgeving hem voor gek zou verslijten. Wat hij wel deed was al zijn belevenissen als Andreas Norton opschrijven in een soort dagboek. Alles wat hij zich kon herinneren van zijn merkwaardige reis naar de toekomst.

Dienach beschrijft alles wat hij meemaakte en van de omgeving en de mensen die hij in dat jaar ontmoette. Met alle beperkingen van iemand die uit het begin van de twintigste eeuw kwam uiteraard. Het was geen gemakkelijke taak voor Dienach omdat er veel dingen waren die hij niet kende of begreep.

Aangezien het vertalen een monnikenwerk was, duurde het tot na de Tweede Wereldoorlog voordat Papahatzis klaar was met de vertaling. Hij gaf het vervolgens aan een aantal vrienden waaronder enkele Vrijmetselaars. Deze besloten om de vertaling in een selecte groep te houden en niet beschikbaar te stellen voor het grote publiek.

Om een lang verhaal enigszins beperkt te houden, is het uiteindelijk iemand gelukt om het originele werk te vertalen naar het Engels en dit op een website te publiceren. De stukken die vertaald zijn, zijn hier in het Engels te lezen.

Iemand die veel onderzoek heeft gedaan naar de man uit de toekomst is de Griek Nassos Komianos. Wat hij te vertellen heeft over dit fascinerende onderwerp is te zien en beluisteren in de hiernavolgende presentatie.

MUZIEK VAN DE WEEK

Agnus Dei, All Angels (432 Hz)

FUN VAN DE WEEK

GEHANDICAPTEN DIE IEDEREEN VERSTELD DOEN STAAN 

>>HD<<

VIDEO:

TUINBORDJE: "GENTECH-VRIJ, PATENT-VRIJ EN GIF-VRIJ" ONTHULD IN IJPLEIN

september 13, 2015

Zaterdagmiddag 12 september zijn naast beide ingangen van Voedseltuin IJplein in Amsterdam Noord bordjes opgehangen met de boodschap “Deze tuin is gentechvrij, patentvrij en gifvrij”. Met de actie lanceerde ASEED deze nieuwe tool.

Milieuorganisatie ASEED heeft mooie bordjes gezeefdrukt om bij milieuvriendelijke tuinen op te hangen. Met de bordjes kunnen milieubewuste tuiniers laten zien dat ze bewust zonder genetische gemanipuleerde gewassen, zonder gepatenteerde zaden en zonder pesticiden werken, en zo stelling nemen tegen de grote landbouwbedrijven dit die juist wel promoten. Zowel hobbytuinders als professionele telers kunnen het bordje plaatsen.

Bij Voedseltuin IJplein langs het IJ in Amsterdam Noord, telen vrijwilligers groente voor (o.a.) de voedselbank. De werk van deze buurtmoestuin sluit precies aan bij het statement op het bordje en ze wilden daarom graag een exemplaar bij beide ingangen van de tuin. Naast vrijwilligers van de voedseltuin waren er vooral mensen van andere Amsterdamse tuinprojecten aanwezig.

DE 

WILD-PLUK-WIJZER

KLIK OP DE KAART OM TE ONTDEKKEN WAAR JE KUNT WILD-PLUKKEN:

SNEEUW APEN IN JAPAN

>>EXTREEM<<

>>HD<

VIDEO:

FILM

ELYSIUM

Scifi-actiefilm van Neill Blomkamp (District 9) waarin Matt Damon strijdt voor gelijkheid tussen het leven op aarde en op het ruimtestation Elysium

In het jaar 2154 bestaan er twee klassen onder de mensheid: de zeer rijken, die wonen op het prachtige ruimtestation genaamd Elysium en alle anderen, die leven op de overbevolkte Aarde. Max is de enige persoon op Aarde die voor gelijkheid kan zorgen tussen deze twee werelden. Hij onderneemt een gevaarlijke missie naar Elysium waar hij het moet opnemen tegen machthebber Delacourt, om zijn eigen leven en de levens van iedereen op Aarde te redden.

Let op - Hier en daar kunnen er wat confronterende beelden te zien zijn..!!!

VOLLEDIGE HD-FILM, HEB JE EENMAAL DE VIDEO GESTART, ZET HEM OP DE HOOGSTE HD-AFSPEELMOGELIJKHEID..!! 

THERAPEUT VAN DE WEEK

JOOST

Uitdrijvingen, verbreken van vloeken en vervloekingen, entiteiten, banden, draden en pacten.

U kunt na betaling uw huis, uzelf en uw website laten controleren op alle aanvallen. 

Contacteer Joost, vervolgens krijgt u een mail met de factuur. Vanaf dat moment kunt u Joost bellen en ziet hij onmiddellijk wat er gaande is, en verbreekt hij wat hij ziet. 

Na de gehele verwijdering mag u 3 maanden lang hem altijd weer bellen voor een nieuwe controle. 

Doe alstublieft Joost van Matthijs vd Stroom de groeten.

Joost is één van de sterkste uitdrijvers!

Joost is één van de sterkste uitdrijvers!

Néé:

Alle negatieve Entiteiten gaan er uit!

Zowel uit huis, uw website alsook uzelf.

Klik hier voor meer informatie

BOEK VAN DE WEEK

AREND ZEEVAT

VOLGZAAM SLAVENDOM OF DIENEND MEESTERSCHAP

De titel 'Volgzaam slavendom of dienend meesterschap' verwijst naar het cruciale keuzemoment, waarop de mensheid zich nu in haar bewustzijnsontwikkeling bevindt. Dit is het moment waarop ieder individu voor een fundamentele keuze geplaatst wordt. Die keuze bestaat uit twee mogelijkheden. Men besluit tot een diepgaand zelfonderzoek en men neemt verantwoordelijkheid voor het eigen gedrag en de daaruit voortvloeiende gevolgen voor anderen, of men blijft in een slachtofferrol hangen, door de verantwoordelijkheid voor het eigen leven aan uiterlijke autoriteiten over te laten. Deze hebben daar voortdurend misbruik van gemaakt en zullen niet aarzelen om ons verder als slaaf te blijven misbruiken. Het leven op deze planeet is door allerlei machtsmanipulaties verworden tot een gebruiksmiddel in handen van een historisch in kracht gegroeide elite. Zij hebben hier al eeuwen aan kunnen werken, door iedere generatie te infecteren met een machtsdienend sociaal beïnvloedingsprogramma. Historische, sociaal-maatschappelijke, ecologische en geopolitieke ontwikkelingen in onze wereld tonen aan, dat zij aan wie de verantwoordelijkheid is overgedragen, de macht die daaruit voortvloeit tot het uiterste misbruiken. Mensen die bewust in het leven willen staan, zullen deze les mogen leren uit de historische ontwikkelingen op het geopolitieke schaakbord dat er van deze wonderschone planeet is gemaakt. De oorzaak van ons persoonlijk lijden voortdurend aan de buitenwereld toeschrijven en de verlossing er van ook daar zoeken, brengt ons op een dwaalspoor. Dit leidt niet naar de weg van het innerlijk meesterschap, dat ons de regisseur van ons eigen leven laat zijn. Gedurende mijn levensreis heb ik een positieve verhouding moeten zien te vinden tot wat ik als een negatief aards tegenbeeld ervaar van het beeld, dat ik in mijn ziel meedraag als herinnering aan de geestelijke wereld, waar ik vandaan kom. Een betere wereld is mogelijk, als wij allen die herinnering in ons wekken en tot realiteit maken.

Het gebrek aan diepgang en zingeving in de maatschappij, heeft de mensheid op een doodlopend spoor geplaatst. Bewustwording daarvan is de grote uitdaging waar wij met elkaar voor staan. De transformatie van uiterlijk leiderschap naar autonome zelfbeschikking, op basis van geleerde levenslessen, plaatst ons op de weg van volgzaam slavendom naar dienend meesterschap. Dit brengt ons weer in contact met onze individueel authentieke spiritualiteit. Door de oorzaken van zijn eigen lijden te onderzoeken en daar de verantwoordelijkheid voor te nemen, heeft de auteur zich aan de rol van lijdend voorwerp onttrokken en is hij zelf die bijzonder leerzame weg gegaan.

Arend Zeevat:

"Al vanaf mijn jeugd heb ik me niet kunnen herkennen in de wereld waarin ik leef. Ik ben geboren in een arbeidersgezin en heb de onrechtvaardige sociaaleconomische omstandigheden als heel bepalend ervaren. Die economische ongelijkwaardigheid heb ik willen onderzoeken en begrijpen. Dit bracht me op de weg van politieke bewustwording en uiteindelijk spirituele zelfbewustwording. Ik leerde inzien dat het wereldleed en persoonlijk leed in elkaars verlengde liggen en dat bewustwording, daarin positieve verandering kan brengen."

Klik hier om het boek te bestellen

A A N B E V O L E N

SANJEEVINI - WERKEN MET FREQUENTIES'

Sinds 1994 bestaat de Sanjeevini-methode, inmiddels ruim door 2 miljoen mensen wereldwijd toegepast, op zowel de mens, dier, natuur en

MEER INFO.....

POWER-AFFIRMATIES

Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf?

MEER INFO.....

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld?

Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder ingeschreven,

dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK