T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

Stroomnieuws

S T R O O M N I E U W S 

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 211

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS

RAZENDSNEL JE FREQUENTIE VERHOGEN?

GEMAKKELIJK MET FREQUENTIES LEREN WERKEN?

GEMAKKELIJK JE COMPUTER LATEN HERSTELLEN?

WAAROM IK ME GEEN LICHTWERKER MEER NOEM...

Nee, ik heb mij niet tot de donkere zijde gewend, maar ik overstijg het idee van goed en kwaad. Dit artikel is waarschijnlijk het belangrijkste artikel dat ik ooit heb geschreven. Om dit volledig te begrijpen is een inleiding noodzakelijk. Lees alsjeblieft door, dan zul je straks duidelijk op het vizier hebben waarom ik mijzelf nooit meer ‘lichtwerker’ noem.

Al lange tijd zijn wij in de ban van de vraag of ons deel van het universum wel verbonden is met de oneindige Bron van de schepping; we voelen ons kwetsbaar en geïsoleerd. Het lijkt alsof we uit de hemelse sferen zijn terechtgekomen in een wrede wereld van ikke, ikke en de rest kan stikken. Deze ‘ban’-vraag is pure fictie, een misleiding van de hoogste orde, maar het gevoel van afgescheiden zijn heeft greep op ons allemaal.

De notie dat dualiteit en polariteit natuurlijke aspecten van het leven zijn lijkt te horen bij de aarde. Deze simpele binaire imprint is zo prominent dat we zicht op de grote holografie, dat het kleine heeft voortgebracht, verloren is gegaan. Inderdaad, we hebben het zicht op het grote hologram helemaal verloren. Mensen worden geconditioneerd om de holografische misleiding en diens agenten te aanbidden.

Maya, de illusie..

Dit hologram wordt door Hindoes ‘Maya’ genoemd, de gnostici noemen het ‘de corrupte demiurg’. Ik vind deze term heel passend en zal vanaf dit punt de term ‘corrupte demiurg’ gebruiken.

Het Duister versus het (valse) Licht – de dualiteit van de demiurg

Om het breedst mogelijk spectrum van zielen te vangen splitst de corrupte demiurg haar agenten in twee ogenschijnlijk tegengestelde teams: het Duister versus het (valse) Licht. Niet iedereen kan een heilige zijn, dus moet er in de wereld van de demiurg ook ruimte voor zondaars zijn, zolang iedereen maar onder zijn ban komt. Voor de demiurg is het belangrijk dat we hem of één van zijn agenten aanbidden, ongeacht bij welk team ze horen.

LEES VERDER:   

MATTHIJS VD STROOM - WORKSHOP - WERKEN MET FREQUENTIES MIDDELS DE SANJEEVINI-METHODE 

ZONDAG 30 AUGUSTUS & ZATERDAG 12 SEPTEMBER

Is het mogelijk om door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te helpen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier wordt beïnvloed? 

Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen? 

Op al deze vragen geeft Matthijs vd Stroom tijdens de workshop u een zo duidelijk mogelijk antwoord, van wat er zoal mogelijk is met frequenties middels de Sanjeevini-methode. Matthijs heeft inmiddels 16 jaar ervaring met de Sanjeevinis.

Deze methode is voor iedereen toepasbaar en te leren.

Aan het eind van de dag bent u in staat zelfstandig met deze methode te werken.

Klik hier voor meer informatie...

ER IS STEEDS MEER BEWIJS DAT HET UNIVERSUM EEN ENORM HOLOGRAM IS

Als een vriend je zou vertellen dat we allemaal in een enorm hologram leven, zou je ‘m waarschijnlijk aanraden om minder te blowen. Maar gek genoeg denken natuurkundigen over de hele wereld er hetzelfde over: Dat alles wat we ervaren als een driedimensionaal universum eigenlijk een afdruk van een tweedimensionaal universum is, geprojecteerd op een enorm kosmisch beeldscherm.

Ja, dat klinkt gestoord. De drie dimensies van onze werkelijkheid zijn net zo fundamenteel voor onze perceptie van werkelijkheid als het voorwaartse verloop van tijd. En toch zijn er onderzoekers die geloven dat tegenstellingen tussen Einstein’s relativiteitstheorie en de quantummechanica opgelost kunnen worden als de 3D-objecten die we zien, projecties zijn van kleine, subatomische bytes informatie die opgeslagen zijn in een tweedimensionale Flatland.

“Als dit waar blijkt, is dat ontzettend belangrijk,” vertelt Daniel Grumiller, een theoretisch natuurkundige aan de Vienna University of Technology. Samen met natuurkundigen Max Riegler, Arjun Bagchi en Rudranil Basu, publiceerde Grumiller een onderzoek met bewijs dat het zogenaamde “holografische principe” – dat driedimensionale ruimte mathematisch gereduceerd kan worden tot 2D projecties – ons universum zou kunnen beschrijven.

“Als je iemand twintig jaar geleden had gevraagd hoeveel dimensies onze wereld heeft, zouden de meesten “drie ruimtelijke dimensies plus tijd” antwoorden,” zei hij. “Het holografische principe zou betekenen dat dit eigenlijk afhangt van je perspectief.”

Het holografische principe werd 20 jaar geleden opgesteld als oplossing voor Stephen Hawking’s bekende “informatieparadox.” Deze paradox houdt in dat zwarte gaten informatie lijken op te slokken, terwijl dat volgens quantumtheorie onmogelijk is. Hoewel het principe nooit mathematisch opgesteld is voor zwarte gaten, demonstreerde de natuurkundige Juan Maldacena een paar jaar later dat holografie kon bestaan voor zogenaamde anti-de Sitterruimte. In tegenstelling tot de ruimte in ons universum, die redelijk plat is op kosmische schaal, is de theoretische anti-de Sitterruimte gebogen als een zadel.

ZO VERANDER JE EEN SMARTPHONE IN EEN HOLOGRAM PROJECTOR

Eindelijk is er een nuttige oplossing gevonden voor alle oude CD-hoesjes die je nooit meer gebruikt (en waarvan de CD’s waarschijnlijk al jaren zoek zijn). Hiermee kan je namelijk je smartphone omtoveren in een mini hologram pojector.

Door van de plastic hoes een soort halve prisma te maken en je smartphone speciale “hologram”-video’s af te laten spelen kan je 3D hologrammen maken. Veel gebruikers op Youtube zijn niet heel enthousiast, omdat de afbeelding “slechts een reflectie” is, maar het resultaat ziet er alsnog ontzettend tof uit.

D I V I N E B O O S T E R S

IS HET MOGELIJK: 

* MET ENERGIEËN LICHAMELIJKE ONGEMAKKEN TE KUNNEN VERHELPEN?

* UW ZIEL TE KOPPELEN AAN UW GEVOELSLICHAAM EN BEWUSTZIJN?

* OPDAT HET WATER IN UW LICHAAM GEWELDIG KAN AANVOELEN?

* ALLE ONGEWENSTE ENERGIEËN TE KUNNEN NEUTRALISEREN?

* GEMAKKELIJK UW CHAKRA'S TE OPENEN EN TE ACTIVEREN?

* DE ONEINDIGE GODDELIJKE LIEFDESSTROOM TE ERVAREN?

* DE KRISTALENERGIE IN UW LICHAAM TE HER-ACTIVEREN?

* SNEL ENTITEITEN TE KUNNEN VERWIJDEREN?

* DE ENERGIE IN UW LICHAAM TE VERHOGEN?

* GOD OF DE MACHTIGE IK BEN TE ERVAREN?

* HARMONIEUZER TE KUNNEN DROMEN?

* DE KRACHT VAN DE ZON TE ERVAREN?

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

ADBLOCKERS KOSTEN UITGEVERS 20 MILJARD IN 2015

Online uitgevers lopen dit jaar bijna 20 miljard euro mis door het toenemende gebruik van adblockers, volgens een nieuw onderzoek. Dit bedrag zou in 2016 op kunnen lopen tot bijna 40 miljard euro.

Het onderzoek werd uitgevoerd door Adobe and PageFair, een Iers bedrijf dat uitgevers wil helpen om een deel van de verloren inkomsten terug te halen. Volgens hen gebruiken zo'n 200 miljoen mensen wereldwijd een vorm van adblock-software in hun browser (op mobiel is dit nog minimaal). Hoewel die mensen maar zes procent van het totale aantal internetgebruikers is, groeit het aantal wel met 41 procent per jaar.

Video van de nieuwe AdBlock-helm:

Het gros van de adblockers, zo'n 45 miljoen, bevinden zich in de VS. Ondervraagden geven als reden op dat ze niet online gevolgd willen worden en maken zich zorgen over malware in advertenties.

Het onderzoek geeft ook aan dat tech- en gamesites vaak de dupe worden van mensen die adblockers gebruiken, en dat online uitgevers zich steeds meer zorgen maken om het blocken van video-advertenties, wat "hun meer waardevolle content" is, volgens Campell Foster, directeur productmarketing van Adobe.

Wil je ook af van die vervelende reclames, klik hier.

DE KRACHT VAN HET MENSELIJK HART

ONGELOOFLIJK MOOIE REDDINGEN

Een bange Golden Retriever in paniek tijdens haar redding. Geweldig reactie:

Het redden van een dakloze oudere hond uit een waterzuiveringsinstallatie:

Hond gered na prikkeldraad verstrengeling:

Onder de teer & onmogelijk te bewegen en geweldig gered:

UITSLAG ONDERZOEK MINERAALWAARDE BIOLOGISCHE EN ONBESPOTEN GROENTEN

Er zitten vrijwel geen tot te weinig mineralen in bespoten groenten zoals hieronder is te zien in verhouding met de biologisch (organisch) gekweekte soorten.​ 

David Sorensen's photo.Verbijsterend... Niemand weet dit... En toch is het zo... 

Ik zei eens tegen een huisarts die me dringend adviseerde om alleen bio te eten: "Maar bio voeding is... zo duur!" Hij glimlachte... 'O ja? Duur zeg je?" Hij haalde een boek boven van een andere arts en voedingsdeskundige, en liet een wetenschappelijke tabel zien. Deze tabel toont het verschil van voedingswaarde tussen industriele voeding en biologische voeding.

Industrieel betekent: gekweekt op uitgeputte grond die bijna niets meer bevat, bespoten met pesticiden, laten groeien dankzij agressieve kunstmest, en veeeel te weinig tijd om normaal te groeien, en veel te weinig zonlicht. Vaak zelfs gekweekt op water of schuim en gevoed met chemische stoffen.

Biologisch betekent: kweken op rijke grond, die steeds andere gewassen heeft en regelmatig braak ligt, geen kunstmest gebruiken maar de gewassen veel tijd geven om op het natuurlijke ritme te groeien, met veeeel zonlicht, en geen pesticiden. Dus groeien zoals God bedoeld heeft: langzaam en rijk. 

Nou wat zie je op deze tabel? Lees eens goed. (Organisch is overigens een ander woord voor biologisch. Industrieel kun je ook vertalen met 'kunstmatig'.)

Toen ik deze tabel zag, wist ik genoeg. Sindsdien eten we zoveel mogelijk biologisch. De supermarkten liegen dat ze barsten...

En ze weten het verdraaid goed. Want Albert Hein zet op hun bio producten 'PUUR EN EERLIJK.' Als je nadenkt, besef je dat ze daarmee erkennen dat al hun niet-bio producten dus niet puur en eerlijk zijn. Onzuiver en oneerlijk dus. Ze verraden zichzelf. Alleen denkt bijna niemand hierover na.

Maar goed. Ik deel deze tabel. Trek je eigen conclusies. Ik leg niemand iets op. Maar ik weet wel wat ik doe, met deze informatie​.​

Vooral de onderste vijf waarden zijn verbijsterend. Daar zie je dat de waarden van mineralen als magnesium, ijzer, natrium en koper bijna alles op NUL staat bij industrieel en bij bio gaan de waarden in de honderden en duizenden... Ik vind dat verbijsterend... 

Bron: R.B.

FILM

LIMITLESS 

Aspirant-auteur Eddie Morra (Bradley Cooper) lijdt aan een chronisch gebrek aan inspiratie.

VOLLEDIGE FILM: 

TRAILER

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt het lettertype, de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.

WETENSCHAP

HEB JE KINDEREN?

HET GEVAAR VAN SOCIALE MEDIA

SOCIAAL EXPERIMENT - KINDERLOKKER

WAT IS EEN BIO-TANDARTS?

Dit zijn tandartsen die zo gezond mogelijke methodes gebruiken in de behandeling van patiënten. Dus gebruik van meer natuurlijke materialen en behandelingen en zo weinig mogelijk giftige stoffen. Uiteraard zijn wij niet verantwoordelijk voor de werkwijze van de hier vermelde tandartsen. Het begrip “bio-tandarts” is nog geen officiële term en blijft een relatief vaag begrip, maar het is beter dan geen onderscheid te kunnen maken. Duizenden patiënten zijn op zoek naar een tandarts die zo weinig mogelijk chemische, lichaamsvreemde en lichaamsbelastende stoffen gebruikt. Het beste voorbeeld van een lichaamsbelastende stof is de omstreden grijze amalgaamvulling, die voor ± 50 % bestaat uit het zeer giftige kwik.

Het aantal biotandartsen groeit gestaag. Niet verwonderlijk als men weet dat het ook de gezondheid van de tandartsen zelf en hun assistenten ten goede komt.

U kan best steeds uitgebreid informeren alvorens u te laten behandelen.

Bent u zelf een bio-tandarts en gebruikt u speciale technieken of apparatuur, zoals electro-acupunctuur, Cerec-systeem, ortho-moleculaire, fyto-therapie, hypnose, e.d. laat het ons aub weten, dan vermelden we het bij uw gegevens, want onze bezoekers zijn dikwijls op zoek naar deze bijzonderheden.

 • Het ideaal is slechts een goede richtingaanwijzer

Onze definitie van de ideale bio-tandarts:

 • Plaatst nooit amalgaam-vullingen
 • Gebruikt enkel edelmetalen bij afwezigheid van amalgaam en dan nog best na compatibiliteitstest
 • Verwijdert amalgaamvullingen zo veilig mogelijk met afzuigsysteem en zo mogelijk rubberdam
 • Zoekt naar de meest bio-compatibele vullingen
 • Laat patiënten testen voor reacties op vullingsmaterialen
 • Past alternatieve wortelkanaalbehandeling toe of vermijdt ze door verwijdering
 • Vermijdt antibiotica en gebruikt eerder phytotherapeutische middelen
 • Kan galvanische stromen meten
 • Gebruikt een veiliger verdovingsmiddel, bv. lidocaïne i.p.v. articaïne, ofwel hypnotherapie
 • Vermijdt fluor in alle dentale producten
 • Verwijdert zo weinig mogelijk gezond weefsel
 • Bekijkt de patiënt als geheel
 • Communiceert zoveel mogelijk met de patiënt en luistert grondig naar klachten en wensen
 • Werkt samen met ontgiftingsspecialisten en holistische/natuur-dokters in supervisie van de gezondheid van de patiënt of is zelf goed thuis in de ontgiftingsproblematiek.

BIO-TANDARTSEN BELGIË

Klik op de foto:

BIO-TANDARTSEN NEDERLAND

Klik op de foto:

Ik ben een paragraaf. Klik éénmaal om je eigen content in te voeren. Je kunt het lettertype, de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen.

WOLKEN DOORSNIJDEN

MOOIE VORTEX

SPOOKSTAD TSJERNOBYL NA 30 JAAR

Spookstad Oekraïense Tsjernobyl sinds de kernramp 1986. 

De kernramp van Tsjernobyl was een ernstig ongeluk met een van de kernreactoren van de Kerncentrale Tsjernobyl dat plaatsvond in 1986 nabij de gelijknamige Oekraïense plaats (toen nog Sovjet-Unie) Tsjernobyl. De reactor ontplofte midden in de nacht, toen de meeste inwoners van Tsjernobyl sliepen.

VIDEO - SPOOKSTAD TSJERNOBYL NA 30 JAAR:

HOE KRIJG JE IN 3 MINUTEN WITTERE TANDEN?

ARCHONTISCHE PARASIETEN

VOEL JE NA EEN PAAR MINUTEN MEER LIEFDE UIT JE HART KOMEN NA HET BELUISTEREN VAN DE 4 ONDERSTAANDE VIDEO'S?

GEGARANDEERD HEB JE ARCHONTISCHE PARASIETEN IN JE LICHAAM ZITTEN

Beluister zo luid mogelijk voor de volgende dagen de 4 onderstaande video's, alleen dan word je bevrijd van je kwelling, en zal je liefdeslichaam alleen maar toenemen.

Iedere video heeft de juiste tonen, luister ze dan ook helemaal af.

LET OP!

BELUISTER DE TONEN VOLLEDIG "ZONDER VERZET" MET EEN KOPTELEFOON

!!!...HET ZIJN DE ARCHONTEN DIE JE DOEN LATEN GELOVEN GEK TE WORDEN VAN HET PIEPGELUID..!!!

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

VIDEO 4

WIL JE WETEN WAAROM JE ARCHONTISCHE PARASIETEN IN JE LICHAAM HEBT ZITTEN?

Klik hier om er meer vanaf te weten

WIL JE SERIEUS ARCHONTTISCHE PARASIETEN LATEN VERWIJDEREN

SCHRIJF IN HET ENGELS!

CONTACT

PRAKTIJK - HULP BIJ ASCENTIE-SYMPTOMEN

De energie op aarde verandert. De energie wordt als het ware steeds hoger. De trillingen verhogen. Dit geeft veel onrust, omdat waarheden boven tafel komen. Steeds meer ziet u dat leugens geen stand meer kunnen houden. Er wordt steeds meer zichtbaar. U hoort steeds meer schandalen die aan het licht komen. U kunt dat zelf ook merken in uw directe omgeving. U kunt niet meer leven in een leugen. Uw trilling verhoogt. Dit geeft een hoger bewustzijn. Hierdoor wordt u zich dus steeds meer bewust van uw leven en hoe u leeft. 

Leeft u wel vanuit uw hart of doet u nog steeds dat wat u denkt dat anderen van u verwachten? 

Klik hier voor meer informatie...

FOTO VAN DE WEEK

BETEKENIS VAN LIEFDE

MUZIEK VAN DE WEEK

Aquarius-Anugama

WET VAN AANTREKKINGSKRACHT?

TIPS OM WEER VANUIT JOUW HART TE CREËREN 

Beperkende overtuigingen

Wij mensen hebben vaak beperkende overtuigingen die ons belemmeren in het creëren van wat wij werkelijk willen in het leven. Vaak zijn die beperkende overtuigingen onbewust. Een beperkende overtuiging kan van alles zijn, bijvoorbeeld ‘je moet hard werken voor je geld’ of ‘ik ben het allemaal niet waard’. Een beperkende overtuiging kan iets zijn wat wij onszelf hebben aangeleerd, maar we kunnen het ook overgenomen hebben van onze ouders of grootouders.

Wanneer je aan de slag gaat met de wet van aantrekking, dan loop je geheid tegen beperkende overtuigingen aan. Dit merk je wanneer je bewust bezig bent met een creatie en je je ongeduldig, gefrustreerd of zelfs depressief begint te voelen. Je creaties willen maar niet uitkomen en ondertussen heb je niet door dat je niet meer in lijn bent met jezelf.

Kom weer in lijn met jezelf zodat je kunt gaan creëren vanuit je hart

Tijdens mijn jaren van het creëren en het gebruiken van de Wet van Aantrekking ben ik er achter gekomen dat er fases zijn waar ik door heen ging als ik niet meer in lijn was met mijzelf en iets probeerde te creëren waar ik een beperkende overtuiging over had. In dit artikel wil ik jou bewust maken van de fases die je tegen kunt komen tijdens het creëren en geef ik tips voor als je in één van deze fases zit.

A A N B E V O L E N

WERKBOEK:

POWER-AFFIRMATIES

Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren? Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf? Kunnen we ons zelf in 90 dagen van chaos tot orde herscheppen? Power-affirmaties zijn positieve programmeringen waarmee u uw gedachten over uzelf, of uw visie over bepaalde dingen in een positiever daglicht kunt stellen. 

MEER INFO.....

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld?

Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder ingeschreven,

dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK