T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

STROOMNIEUWS

S T R O O M N I E U W S 

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 208

Veel lees, kijk & luisterplezier toegewenst.

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS 

Vriendelijke groet,

Matthijs vd Stroom.

DE ZON ZOALS JE HAAR NOG NOOIT HEBT GEZIEN

GEBRUIKSAANWIJZING

* Klik op een van de foto's

* ben je uitgekeken op de vergrote foto, klik nogmaals op de zelfde foto:

HET GEHEIM VAN SPONTANE GENEZING (2 VIDEO'S)

Lilian Ferru in gesprek met Jeffrey Koot. Het eerste interview duurt 52 minuten. Nu met deel 1 en 2. 14 december 2014. 'Het geheim achter wonderbaarlijke genezing’. Na ruim dertig jaar als hypnotherapeut heeft Jeffrey Koot een diep inzicht in het onderbewustzijn van de mens verworven. Wat creëert ziekte? Welke verborgen overtuigingen liggen hieraan ten grondslag? Wat is de rode draad van wonderbaarlijke genezing?

Wat is de wetmatigheid van spontane remissie? Welke universele en gemeenschappelijke factoren spelen een rol bij onverwachte genezing? Hoe kan het immuun stelsel ziekte overwinnen? Vanuit professionele belangstelling heeft Jeffrey zich intensief verdiept in dit fenomeen. Soms kan één bevrijdend inzicht je doen opstaan van het sterfbed. Over koorts, hypnose, gebed, placebo, vertrouwen, overgave en nog veel meer. 

DEEL 1

DEEL 2

ONDERGRONDSE STAD VAN 5000 JAAR OUD ONTDEKT IN TURKIJE 

Misschien heb je wel eens gehoord van Atlantis, ‘de verzonken stad’, het is nog altijd een raadsel of dit heeft bestaan. Wel is er onlangs een ondergrondse stad gevonden, onder de Turkse stad Nevşehir. Een paar dagen geleden gevonden en daarmee nog net de grootste archeologische vondst van 2014.

Deze stad werd ontdekt tijdens een transformatieproject. Ze begonnen met het graven en toen kwamen ze onder de grond gebouwen tegen. Ze zijn gelijk gestopt met graven en archeologen zijn er aan het werk gegaan.

De archeologen hebben veel gevonden. De stad is ongeveer 5000 jaar oud en bevindt zich rond het fort van de stad erboven. Er zijn ook vluchtwegen en kerken gebouwd.

Het project heeft de overheid van Turkije wel 31 miljoen euro gekost, maar waarschijnlijk gaat het dan ook om de grootste ondergrondse stad ter wereld. De stad is gevonden in een gebied van 45 hectare, het hele gebied wat onderzocht werd was 75 hectare. De burgemeester van de stad zei dat ze al sinds 2012 bezig zijn met het project en ze al 44 historische dingen hebben gevonden. De ondergrondse stad werd gevonden toen er oude gebouwen werden vernietigd. Het gebied is inmiddels op de nationale erfgoedlijst van Turkije geplaatst.

Er zijn nog meer steden onder Nevşehir gevonden, maar dit is toch een van de grootste. Kijk hier een filmpje van de pas ontdekte stad!

Hierboven zie je foto’s uit Derinkuyu. Dit is een echte ondergrondse stad, met onder andere kerken, eetzalen en slaapplaatsen. Zoals je ziet is alles via verschillende gangen met elkaar verbonden. Tien procent van de stad is nog maar voor het publiek te zien, maar wie weet hoeveel we er in de toekomst van te zien krijgen?

Wat je hierboven ziet is Kaymakli. Daarvan zijn vier woonlagen voor bezoekers te bezichtigen. Sinds de Egytenaren de vorige eeuw Turkije binnenvielen is het niet meer gebruikt. Hier werd al in gewoond in de 5e eeuw voor Christus!

Dit is Ozkonak, een andere ondergrondse stad in Nevşehir. Bijzonder aan deze stad is dat er gaten in het plafond zaten en schachten op alle etages, zodat de luchttoevoer veilig was als de stad moest worden afgesloten.

Prachtig toch? Misschien worden er binnenkort nog wel meer ondergrondse steden ontdekt… We houden jullie op de hoogte!

HD-VIDEO:

HEILIGE WETENSCHAP: SPONTANE GENEZING IN HET REGENWOUD (FILM)

De film ‘Sacred Science’ kan gratis worden bekeken. De film gaat over patiënten die lijden aan verschillende ziektes en in het Amazonewoud genezen door geneeskrachtige planten.

Acht mensen gingen op zoek naar alternatieven voor moderne geneesmiddelen die niet bleken te helpen.

Hun leven werd voorgoed veranderd. De groep liet de ontwikkelde wereld achter zich in een zoektocht naar antwoorden en leefde een maand lang afgezonderd in het Amazoneregenwoud.

De acht mannen en vrouwen namen deel aan krachtige geneeswijzen die worden toegepast door inheemse Peruaanse medicijnmannen. Zij werken al eeuwenlang met geneeskrachtige planten en spirituele methoden.

De patiënten worden niet alleen geconfronteerd met hun fysieke aandoeningen, maar komen tijdens het proces ook hun psychische grenzen tegen. Vijf van hen komen terug met aantoonbare resultaten, twee zullen teleurgesteld terugkeren en één patiënt komt helemaal niet meer terug.

Wist u dat 25 procent van alle moderne medicijnen is gebaseerd op planten uit het Amazonewoud? Wist u dat in het Amazonewoud 44.000 plantensoorten voorkomen? Wist u dat slechts één procent van al deze planten is onderzocht op geneeskrachtige werking?

THE SACRED SCIENCE FILM

TER NAGEDACHTENIS AAN - DRS. P. - NIET VAN TALENT GESPEEND

Heinz Polzer, alias Drs. P, schrijft geestige en taalkundig briljante gedichtjes en liedjes: De Veerpont (Heen en Weer) en de Dodenrit (Trojka Hier, trojka daar) zijn bizarre nummers waarmee de doctorandus met onvaste stem het grote publiek wist te bereiken. Maar wie is de man achter de spitsvondige en met zwarte humor doordrenkte teksten? Herhaling van 23-6-2006.

PRAKTIJK - HULP BIJ ASCENTIE-SYMPTOMEN

De energie op aarde verandert. De energie wordt als het ware steeds hoger. De trillingen verhogen. Dit geeft veel onrust, omdat waarheden boven tafel komen. Steeds meer ziet u dat leugens geen stand meer kunnen houden. Er wordt steeds meer zichtbaar. U hoort steeds meer schandalen die aan het licht komen. U kunt dat zelf ook merken in uw directe omgeving. U kunt niet meer leven in een leugen. Uw trilling verhoogt. Dit geeft een hoger bewustzijn. Hierdoor wordt u zich dus steeds meer bewust van uw leven en hoe u leeft. 

Leeft u wel vanuit uw hart of doet u nog steeds dat wat u denkt dat anderen van u verwachten?

Heeft u uw trauma uit uw jeugd weggestopt en komt het nu in alle hevigheid weer boven tafel?

Met deze verhoging van de energie kunnen ook klachten gepaard gaan. Deze verhoging van energie heet ook wel ascentie.

Het is nu de tijd om dit voorgoed los te laten.

Ik kan u daarbij begeleiden.

Consulprijs: € 1.00 per minuut.

KLIK HIER voor meer informatie

HET WONDER VAN DE CELLEN

WAAROM DOKTER FRITS VAN DER BLOM NOODGEDWONGEN MOEST STOPPEN MET ZIJN HUISARTSENPRAKTIJK ?

Frits van der Blom, die huisarts is geweest en zich oa toegelegd heeft op de homeopathie en de bioresonantie. Hij heeft het in een driedelig interview over de misverstanden die in je praktijk als huisarts niet stroken met wat je is aangeleerd. Namelijk misvattingen over cholesterol, vaccins, vetten, medicatie, ziektes, gedragsstoornissen, voeding en nog zoveel meer, zoals ontdekkingen van Dokter Andreas Bahmair en dokter Weston Price weet hij in dit boeiend interview duidelijk te maken. Dokter Frits geeft vele voordrachten bij de gezondverstandavonden of namiddagen die georganiseerd zijn door Anneke Bleeker. Dit interview is tot stand gekomen door de Pure Food For Children Foundation. 

WEBSITE FRITS VAN DER BLOM

WAT ALS AL UW OPVATTINGEN, OVERTUIGINGEN EN GEVOELENS UW WARE ZELF, STANDAARD IN DE WEG STAAN? WAT ALS U ZELF DEGENE BENT, WAAR U AL UW HELE LEVEN OP HEBT ZITTEN WACHTEN? BESTAAT WERKELIJK DE MOGELIJKHEID UW WARE ZELF TE KUNNEN ERVAREN? BENT U MEER DAN UW GEDACHTEN, EMOTIES EN GEVOELENS? 

Klik hier voor meer informatie

WEZEL VLIEGT OP RUG VAN SPECHT

Het ziet er gezellig uit en lijkt net uit een Disney film te komen: een babywezel op de rug van de specht. Bruin op groen, klein op groot.

De werkelijkheid blijkt lelijker dan het beeld. Eigenlijk wilde de wezel de specht doden. Maar ja, dat kunnen we niet afleiden aan de foto. Je eerste reactie zou dan zijn: ontroering. Totdat je goed kijkt naar het hoofd van de specht en ziet dat deze helemaal flipt.

O.WEEKEND IN DRENTHE - 3 TM 6 JULI 2015

Frank Bonte heeft weer de kracht gevonden een nulpunt-energie weekend te organiseren.

Gezamenlijk kamperen, gedachten uitwisselen, voordrachten & gezelligheid.

Ons 0.kampeerweekend zal samen met het Vitaness team op een prachtige locatie in Drenthe plaatsvinden.

Onderwerpen die nu aandacht hebben zijn:

* De nieuwe dokters – lees de nieuwste inzichten.

* Tesla toren – wat kunnen wij doen

* Schauberger – bekend van de mogelijkheden van water en bodem cultuur.

* Angst – de invloed op je leven

* CERN – op zoek naar het godsdeeltje?

* Joecell – je eigen energie unit.

Kom eens een dagje vrijblijvend de sfeer proeven.

Lobby circuit – van gedachten wisselen met andere pioniers. 

Klik hier voor meer informatie

POWER OF THE MIND

ZEER KRACHTIGE VIDEO DIE EEN MUST SEE IS:

LAVENDEL

De geur van lavendellavendel, jouw zachte geur

brengt me terug naar dat veld

waar ik droomde

van intieme momenten met hem

roman, van zelfgeschapen werkelijkheid

in plaats van het geluid van mijn eigen stem

wat zou er gebeuren

als ik je zou zeggen:

luister, mijn lief,

ik hou van jou

zou je me in je armen nemen

of zeggen

nee, ’t kan niet

ik blijf bij mijn eigen vrouw

ik ga met de trein weer terug naar Holland

ik moet wel, dit spel kan ik niet meer aan

het duurde twee treinen, voor ik vertrok

ben lang op het perron blijven staan

maar nu, deze zomer,

ruik ik weer lavendel

en ach, die weemoedige geur

brengt me terug naar de plek

waar ik mijn hart heb gelaten

net een seconde voor mijn vertrek.

WAAROM ER ZERE PLEKKEN ONDER DE VOETEN VOELBAAR ZIJN?

Klik voor een vergroting op de onderstaande foto:

Voetreflexologie Praktijken in nederland

VOETREFLEXOLOGIE PRAKTIJKEN IN BELGIË

MARCEL MESSING OVER DE OMMEKEER

We zitten in een enorme verandering. Maar hoe moet je je nu als mens gedragen terwijl je je huis kwijt raakt of zonder hulp in een bejaarden tehuis zit? Onze mensenrechten worden ons systematisch afgenomen. Marcel Messing beantwoord enkele vragen in dit interview met de Ommekeer.

BUITENAARDSE PLEKKEN OP AARDE

Deze foto’s zijn allemaal gemaakt op aarde. Toch lijkt het net alsof ze afkomstig zijn van een andere planeet! Je hoeft dus niet te reizen naar planeten hier lichtjaren vandaan om buitenaardse landschappen te zien. 

Hieronder zie je de Antelope Canyon in de VS. Het heeft miljoenen jaren geduurd voordat het water deze diepe, nauwe spleet kon uitslijpen. De kleuren op de wanden veranderen op basis van het seizoen:

2. Zhangye Danxia Landform Geological Park, China

3. Dallol (vulkaan), Ethiopië

4. Lake Hillier, Australië

Helaas, het is geen meer vol met Fristi. De roze kleur is ontstaan door een specifieke combinatie van algen en bacteriën die in het water leven. En het mooiste: het water is niet giftig. Je kunt er dus gewoon in zwemmen.

5. Giant’s Causeway, Noord-Ierland

6. Tianzi Bergen, China

Komt je dit bekend voor? Dat kan! Regisseur James Cameron gebruikte ze als decor voor de film Avatar.

7. Lassen Volcanic National Park, VS

8. Pamukkale, Turkije

Het lijkt net op een bevroren waterval, maar eigenlijk zijn het terrassen vol met afgezette kalk. Over de terrassen heen loopt sterk kalkhoudend water.

9. Socotra eiland. Yemen

10. Waitomo Glowworms Cave, Nieuw-Zeeland

11. Mount Roraima, Guyana
Met een leeftijd van zo’n 2 miljard jaar oud is het een van de oudste bergen ter wereld. Aan elke kant van de berg zijn er verticale kliffen vol met watervallen.

WORKSHOP: WERKEN MET FREQUENTIES MIDDELS DE SANJEEVINI-METHODE

GEGEVEN DOOR: MATTHIJS VD STROOM

5 JULI & 2 AUGUSTUS - HEEMSTEDE

Is het mogelijk om door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te helpen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier wordt beïnvloed? 

Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen? 

Op al deze vragen geeft Matthijs vd Stroom tijdens de workshop u een zo duidelijk mogelijk antwoord, van wat er zoal mogelijk is met frequenties middels de Sanjeevini-methode. Matthijs heeft inmiddels 16 jaar ervaring met de Sanjeevinis.

In zowel Nederland als ook België worden er ééndaagse Sanjeevini-cursussen gegeven. Op deze dagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

• Achtergrondinformatie over het ontstaan van de Sanjeevini-methode.

• Gezamenlijk een combinatie maken, gericht op bepaalde ziektebeelden.

• Het stellen van een eenvoudige diagnose en bereiding van een persoonlijke combinatie voor een vrijwilliger uit de groep.

• Aanvullende informatie, die gegeven is door Poonam Nagpal tijdens haar bezoek in Bloemendaal.

• En nog veel meer interessante onderwerpen!

Deze methode is voor iedereen toepasbaar en te leren.

Aan het eind van de dag bent u in staat zelfstandig met deze methode te werken.

Klik hier voor meer informatie

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder ingeschreven, dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

schrijf u in voor de stroomnieuws-nieuwsbrief:

contact

WASBEERTJE GEBRUIKT KROKODIL ALS BOOTJE

Wat je hierboven ziet is een wasbeer die een alligator gebruikt als bootje. De foto, gemaakt in het Ocala National Forest in de staat Florida, verscheen zondag op Reddit en al snel waren de grappen niet meer te houden. “Zelfs wasberen dragen nu crocs”, “Uber gaat te ver, ik wil wedden dat die alligator geen licentie heeft” of “Dit moet wel zijn gefotoshopt. De ballen van de wasbeer zouden de alligator kopje onder hebben geduwd”. Richard Jones wandelde samen met zijn familie voorbij de Oklawaha River toen hij de foto nam. Volgens de Amerikaan zou de wasbeer geschrokken zijn en is het beestje vervolgens op de alligator gesprongen. Gelukkig is een wasbeer sneller dan een alligator, dus het is aannemelijk dat de wasbeer er in is geslaagd om niet als snack te belanden.

JAWEL, BOMEN KNUFFELEN VERBETERT DE GEZONDHEID

Boom knuffelen, dat vaak verguisde hippie idee, is goed voor je, dat heeft de wetenschap ontdekt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, wordt je door het aanraken van een boom veel gezonder. In feite hoef je niet eens een boom aan te raken om beter te worden, als je al in de buurt bent van een boom heeft het hetzelfde effect.

In het boek, verblind door de wetenschap van Matthew Silverstone, wordt wetenschappelijk bewezen dat bomen veel gezondheidsproblemen verbeteren, zoals: psychische aandoeningen, ADHD, concentratie niveaus, reactie tijden, depressie en de mogelijkheid om hoofdpijn te verlichten.Talloze studies hebben aangetoond dat kinderen belangrijke psychologische en fysiologische effecten laten zien, in termen van hun gezondheid en welzijn wanneer zij omgaan met planten. Ze tonen aan dat kinderen zowel cognitief als emotioneel beter functioneren in een groene omgeving en dat ze creatiever spelen in groene gebieden.

Een groot volksgezondheid rapport dat de relatie tussen groene ruimten en geestelijke gezondheid onderzocht concludeerde dat “toegang tot de natuur, aanzienlijk kan bijdragen aan onze mentale kapitaal en welzijn.”Dus waarom heeft de natuur zo’n grote invloed op ons? Tot nu toe werd gedacht dat groene open ruimtes die effect veroorzaakten. Echter, laat Matthew Silverstone zien dat het niets met dit te doen heeft, door wetenschappelijk te bewijzen dat de vibrationele eigenschappen van bomen en planten juist ons voordelen geven in onze gezondheid en niet de open groene ruimten.Dit vibrationele idee wordt ondersteund in het boek door honderden wetenschappelijke studies, om een overweldigend bewijs te geven dat boom knuffelen achteraf toch niet zo’n gek idee is. Niet alleen is het goed voor onze gezondheid, maar het kan de overheid ook een hoop geld schelen door een alternatieve vorm van behandeling aan te bieden die vrij is.Een rapport concludeerde het volgende: “Veilige, groene ruimten zouden even effectief zijn als geneesmiddelen op recept bij de behandeling van sommige vormen van psychische aandoeningen.

Zou het niet leuk zijn om vanaf nu te horen, dat artsen bij de behandeling van sommige vormen van ziekten een wandeling in het park voorschrijven in plaats van het nemen van een pakket vol met pillen.

YIN YANG - WAT BETEKENT HET?

De vorige blog die ik heb geschreven ging over het Peace-teken. Anouk vroeg toen of ik ook een stukje wilde schrijven over het Yin-Yang teken. Ik heb het geprobeerd en ik hoop dat het begrijpelijk is, want het teken komt uit een behoorlijk filosofische religie. Voordat ik kan uitleggen waar het teken precies voor staat, vertel ik eerst iets over de religie waar het teken bij hoort om de betekenis van het teken wat duidelijker te maken.

Taoïsme

Het Yin-Yang teken is een teken dat uit het Taoïsme komt. Het Taoïsme is een Chinese filosofische en religieuze stroming. In het Taoïsme gelooft men niet in een persoonlijke God, zoals christenen dat doen, maar in een soort oerkracht waaruit alles ontstaan is. Tao staat voor het eeuwige en onbegrensde. Het staat voor de basis van alles. Voor het goed en het kwaad, de aarde en de hemel, de ziel, de oerkracht, de schepping, het niets en het alles. Het is de bedoeling dat de mens helemaal in harmonie komt met de natuur en het heelal. In het Taoïsme gelooft men ook in reïncarnatie; het opnieuw geboren worden. Mensen worden net zo lang opnieuw geboren totdat ze één zijn geworden met het heelal, het niets en het alles. Dan heeft die persoon de onsterfelijkheid bereikt en houdt alles op.

Yin-Yang

Yin en Yang staan voor dingen die elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld de man en de vrouw, maan en aarde, zomer en winter. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Als er geen mannen hadden bestaan hadden we niet het onderscheid hoeven maken tussen man en vrouw. Het teken staat symbool voor de gedachte dat alles bestaat met een tegengestelde variant waarvan de één niet beter is dan de ander. De twee dingen zijn dus gelijk aan elkaar en toch verschillend. Dood en leven horen bij elkaar en zijn even belangrijk, net als goed en kwaad.

Yin en Yang en het christendom

Nu kun je als christen zeggen dat er inderdaad van alles twee varianten bestaan. Je hebt de winter en de zomer, hard en zacht, warm en koud. Maar is in het christendom ook alles even belangrijk en waardevol? Dat is volgens mij de vraag. Het doel van het leven van een christen is niet om in evenwicht te komen met alles op deze aarde. Volgens mij is het niet de bedoeling dat wij het kwaad accepteren als iets dat bestaat omdat het goede ook bestaat. De hele Bijbel gaat juist over de overwinning van het kwaad. Het kwaad hoort er niet te zijn, net als pijn en het lijden. Ik ben blij dat wij als christenen het kwaad niet gewoon hoeven te ondergaan als iets wat nu eenmaal bestaat! Wij mogen vertrouwen dat uiteindelijk God terugkomt en dat er een nieuwe perfecte aarde zal komen!

Dragen of niet?

Nu blijft de vraag natuurlijk: Kun je als christen zo’n teken dan nog dragen? Het teken is een teken dat symbool staat voor het hele Taoïsme. Dus voor een andere religie. Wanneer je zo’n teken draagt moet je dus goed nadenken wat voor gevolgen dat heeft. Waarom draag je het? Wat betekent het voor je en wat draag je er mee uit naar anderen? Of je het wilt dragen of niet dat moet je zelf natuurlijk beslissen.

Wat zou jij doen?

BASKETBAL RECORD VAN 126,5 METER HOOGTE

DRONE FILMT BEVROREN NIAGARAWATERVALLEN 

MARS HAD OOIT ZIJN EIGEN OCEAAN (VIDEO)

Wetenschappers van de NASA hebben berekend dat er zo’n 4 miljard jaar geleden voldoende water op Mars geweest moet zijn geweest om de volledige planeet te bedekken, al vermoeden de wetenschappers dat het water zich op het Noordelijk halfrond van de planeet concentreerde.

Het team verkreeg de data van drie verschillende telescopen op het aardoppervlak: de Europese Southeren Observatory Very Large Telescope in Chili, de Keck II-telescoop en de NASA infrarood-telescoop op Hawaï. De nieuwe schatting is gebaseerd op gedetailleerde waarnemingen van twee enigszins verschillende vormen van water in de Marsatmosfeer. De eerste is de bekende vorm, die uit twee waterstofatomen en één zuurstofatoom bestaat: H2O. De tweede is HDO, een natuurlijke variant waarin een van de waterstofatomen is vervangen door de zwaardere soortgenoot deuterium.

De onderzoekers maten de hoeveelheid HDO en H2O gedurende ongeveer drie Marsjaren herhaaldelijk. Op basis van die gegevens konden ze kaarten maken van de afzonderlijke verdeling en onderlinge verhouding van deze twee vormen van water. De resultaten wijzen erop dat de planeet een hoeveelheid water is kwijtgeraakt die 6,5 keer zo groot was als de hoeveelheid die in de huidige poolkappen is opgeslagen. Zo is berekend dat het oppervlak van Mars 4 miljard jaar geleden wellicht tot twintig procent met water was bedekt. Het onderzoek geeft ook aan dat er op Mars ooit verschillen in atmosfeer zaten en dat het klimaat in seizoenen was verdeeld.

Mars zou nat genoeg zijn geweest om zijn volledige oppervlak met een 140 meter dikke laag water te bedekken. Toch is het waarschijnlijker dat het water zich op het noordelijk halfrond concentreerde, en een oceaan vormde die bijna het halve noordelijke halfrond van Mars bestreek. Plaatselijk kan het water meer dan 1,6 kilometer diep zijn geweest.

Het onderzoek heeft ook gevolgen voor eventueel leven dat op Mars te vinden is of was. “Als Mars zo veel water is kwijtgeraakt, is de planeet hoogstwaarschijnlijk veel langer nat geweest dan tot nu toe werd gedacht,” stelt onderzoeker Michael Mumma. “En dat zou betekenen dat de planeet ook langer leefbaar was.”

WAT KUN JE HIERVAN MAKEN?

JAWEL:

KLIK HIER VOOR HET VERKOOPADRES

DE 11 JAAR LANGE VRIENDSCHAP TUSSEN EEN LEEUW EN DE MAN DIE HEM HEEFT GERED

Je moet altijd voorzichtig zijn in de buurt van leeuwen en andere wilde dieren. Wilde dieren zijn en blijven onvoorspelbaar, dat weet iedereen. Maar dat betekent niet per direct dat ze geen gevoelens hebben en dat het allemaal koelbloedige moordenaars zijn. Frikkie Von Solms, een 69-jarige man uit Zuid-Afrika die al jaren lang leeuwen verzorgt weet dit maar al te best. De afgelopen 11 jaar heeft hij Zion opgevoed, een tedere, liefhebbende Afrikaanse leeuw.

Zion werd geboren in gevangenschap. Zijn moeder, Simba, zag hij na zijn geboorte nooit meer terug uit angst dat zijn vader hem zou doden.

“Het is een onvergetelijke ervaring om op te groeien met Simba, te leven met hem en te zien hoe het is voor een leeuw. Mensen praten over leeuwen alsof ze alleen maar leeuwen zijn, maar het zijn meer dan alleen wilde dieren. Stuk voor stuk hebben ze hun eigen personaliteit, ze hebben humor en ze lachen. Zion is een zachtaardige reus. Hij heeft nog nooit iemand aangevallen, en ik vertrouw hem met heel mijn hart”

MUZIEK VOOR DE ZIEL - HERACTIVEER IN GEVOEL WEER UW ZIEL!!

Deze muziekpagina is opgezet met als doel de ziel in gevoel te heractiveren. Veel van de muziek is opgenomen in 432 Hertz, wat voor sommigen mensen een betere luister & gevoelservaring geeft!  

KLIK HIER NAAR DE MUZIEKPAGINA

PC-TUNING & ONTSTORING -

VOOR TRAGE, VERSTOORDE & NIET LUISTERENDE WINDOWS-COMPUTERS

COMPLEET TUNING & ONTSTORINGSPAKKET

WERKT UW WINDOWS-COMPUTER MET DE SNELHEID VAN EEN SLAK?

LAAT UW COMPUTER DOOR MATTHIJS VD STROOM MIDDELS HET COMPLETE PC-TUNING & ONTSTORINGSPAKKET VOOR € 15.00 PER UUR OPTIMALISEREN

Klik HIER VOOR MEER INFORMATIE

WERKBOEK: POWER-AFFIRMATIES - GEWELDIG GEREEDSCHAP OM UW LEVEN TE TRANSFORMEREN..!! 

Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren?

Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf?

Kunnen we ons zelf in 90 dagen van chaos tot orde herscheppen? 

Power-affirmaties zijn positieve programmeringen waarmee u uw gedachten over uzelf, of uw visie over bepaalde dingen in een positiever daglicht kunt stellen. Het is een manier om uw gedachten en daarmee ook uw leven te veranderen. Want geluk is niet afhankelijk van omstandigheden. Daar kiest u zelf voor. Wat u verlangt en gelooft, dat zal zich manifesteren. 

Stel dat u beseft dat u al uw hele leven bewust/onbewust voor negatieve situaties kiest en deze u ook overkomen? 

Klik HIER VOOR MEER INFORMATIE

GRATIS WERKBOEK: SANJEEVINI - 'WERKEN MET FREQUENTIES' 

Auteur: Poonam Nagpal.

Vertaald door: Klaas vd Ven.

Sinds 1994 bestaat de Sanjeevini-methode, inmiddels ruim door 2 miljoen mensen wereldwijd toegepast, op zowel de mens, dier, natuur en techniek. Stap voor stap wordt u begeleid om op een eenvoudige wijze met de Sanjeevini-methode te kunnen werken. 

In het werkboek staan meer dan 246 verschillende symbolen afgedrukt met de daarbij behorende frequenties:

• 60 symbolen gericht op bepaalde lichaamsdelen of functies.

• 186 symbolen gericht op symptomen en disbalans.

Geschiedenis - Jaar: 1994

Poonam Nagpal, afkomstig uit Delhi-India, is de grondlegger van de Sanjeevini-methode. Ze woonde in Saoedi-Arabië en voerde daar een homeopathische-, natuurgeneeskundige praktijk voor vrouwen en kinderen. Poonam heeft de reguliere geneeskunde bestudeerd en op alternatief gebied vrijwel alle richtingen onderzocht en toegepast. Het bijzondere was dat iedereen kosteloos behandeld werd. Jarenlang heeft Poonam lezingen gegeven over haar manier van werken voor zowel therapeuten als belangstellenden. Zij werkte toen met radionische apparatuur, maar die apparatuur was onbetaalbaar naar Indiase maatstaven, dat het voor de meeste mensen onmogelijk was om de apparatuur aan te schaffen en ermee te werken. Poonam Nagpal heeft toen de Universele Scheppingskracht gevraagd haar een methode te onthullen waarbij mensen op een natuurlijke, eenvoudige en uiterst goedkope wijze kunnen genezen. Stapje voor stapje werd in haar dromen aangereikt hoe zij de radionische apparatuur sterk kon vereenvoudigen, zodat het voor iedereen toepasbaar kon zijn.

GA NAAR HET SANJEEVINI-WERKBOEK

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld?

Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder inschreven,

dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUIWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK