T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

STROOMNIEUWS

S T R O O M N I E U W S 

GECREËERD OM DE MAGIE IN HET LEVEN TE ERVAREN

NIEUWSBRIEF NR. 207

Veel lees, kijk & luisterplezier toegewenst.

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

INSCHRIJVEN STROOMNIEUWS 

Vriendelijke groet,

Matthijs vd Stroom.

DE WONDERLIJKE 5-DIMENSIONALE WERELD

KLIK VOOR EEN VERGROTING OP EEN VAN DE FOTO'S:

GOD BESTAAT NIET?

MAN UIT OOSTERHOUT STAPT UIT MAATSCHAPPIJ EN GAAT IN BOS WONEN:

"IK VOELDE ME GEVANGEN"

Man uit Oosterhout stapt uit maatschappij en gaat in het bos wonen: “Ik voelde me gevangen”  

Martin Krijnen (39) woont sinds april in de bossen tussen Breda en Oosterhout. “Met de jaarwisseling heb ik mezelf verplicht om te kijken of er iets was dat ik nog echt wilde doen. En toen kwam ik dus uit op leven in de natuur.”

Martin had tot april dit jaar een huis in Oosterhout, waar hij ook een atelier had. Hij heeft alles achter zich gelaten. “Ik heb geen huis meer, geen bankrekening, geen verzekering, geen inkomen, niks meer.”

Martin voelt zich thuis in de natuur. Ook de winter wil hij doorbrengen in de bossen. “Ik voel me echt heerlijk, de natuur geeft me nog meer dan ik voorzien had. De rust had ik verwacht, maar ook het bezig zijn en het doen geeft me een ‘happy’ gevoel.”

Hij wil graag in de natuur wonen, omdat hij zich in de maatschappij gevangen voelt. “Ik had het gevoel dat ik geen vrije keuzes meer had. Ik werd bijvoorbeeld verplicht om baantjes aan te nemen die ik echt niet wilde.”

“Ik heb geen stress, geen honger en dorst en ben ook sterker geworden,” aldus Martin, die wordt vergezeld door zijn huisvarken Bella. “Mijn uithoudingsvermogen is groter en ik ben inmiddels ook beter bestand tegen lage temperaturen. Ik voel me helemaal in mijn sas.”

HET SYSTEEM - DE FILM -

OVER 2,4 MILJARD EURO VERZWEGEN KOSTEN IN DE INTENSIEVE VEEHOUDERIJ 

Museumplein Amsterdam : demonstratie tegen megastallen -80% van de mensen in NL is tegen intensieveveehouderij laat staan megastallen. Waarom de burger geen vertrouwen heeft?

--- Aan het woord komen wetenschappers, microbiologen, politiek, de varkens boer, burger, dierenbeschermingsorganisatie, huisarts, RIVM, CBS

In deze docu wordt een glashelder beeld geschetst van de intensieve veehouderij. Er is 2 jaar aan gewerkt en geen enkele publieke omroep wil hem uitzenden. Dat ligt zeker niet aan de kwaliteit. Interessant materiaal dus!

De intensieve veehouderij geeft ons dodelijke virussen, (Q koorts) resistentie door overmatig antibiotica gebruik, milieuvervuiling en ruimingen. "'maar we verdienen er toch aan!''

De oplossing van de overheid? Vleestax? Minderen van vlees eten? Al stopt heel Nederland met vlees eten dan nog stopt de intensieve veehouderij niet. nodeloos roepen wij ramp op ramp over onszelf af, ontwikkelen wij kans op extreem gevaarlijke ziektes, helpen wij de kleine boer naar de financiële afgrond.

Economische belangen?

Waar baseert men dat op?

Men kiest zomaar voor groter groeien, efficiëntie, meer dieren in één stal. Wetenschappers, microbiologen, politiek, de varkens boer, burger, dierenbeschermingsorganisatie, huisarts, RIVM, CBS, cijfers PVE 2009

Deze film geeft de richting aan voor een oplossing:

DOCUMENTAIRE: VEILIGHEID EN PRIVACY

Documentaire over het spanningsveld tussen veiligheid en privacy.

Overheidsdiensten en commerciële bedrijven verzamelen steeds meer van de gegevens van burgers die dit accepteren omdat hun veiligheid erdoor zou toenemen.

Vooral de situatie in Rotterdam wordt belicht.

Bestaat er nog zoiets als privacy?

De intiemste zaken over onszelf delen we tegenwoordig op blogs, op Facebook of op Hyves.

Maar ook overheidsdiensten en commerciële bedrijven verzamelen intussen steeds meer van onze gegevens. 

Vingerafdrukken voor een nieuw paspoort, telecom- en reisgegevens, ons surfgedrag op internet en onze medische gegevens in het elektronisch patiëntendossier.

Alle gegevens worden opgeslagen. Maar door wie, en waarom?

Wat gebeurt er daadwerkelijk met onze gegevens?

Hoe ziet de wereld achter de bewakingscamera's, de OV-chipkaart en het biometrisch paspoort er precies uit?

De wereld achter de camera's, de databanken en profielen.

Een zogenoemde ethisch hacker gaat voor ons op pad om te onderzoeken hoe gemakkelijk onze telefoons, paspoorten en pasjes zijn te kraken. Een handelaar in persoonsgegevens laat zien dat hij aan een naam genoeg heeft om binnen twee uur een volledig profiel van iemand aan te leggen. Te zien is ook hoe bewoners reageren als er in hun wijk ineens cameratoezichtborden aan de lantaarnpaal worden gehangen. En bij de politie in Rotterdam wordt duidelijk wat ze kunnen met nieuwe technologie en waarom er bijvoorbeeld geen auto meer ongezien de stad binnen komt: 

WAT ALS AL UW OPVATTINGEN, OVERTUIGINGEN EN GEVOELENS UW WARE ZELF, STANDAARD IN DE WEG STAAN?

WAT ALS U ZELF DEGENE BENT, WAAR U AL UW HELE LEVEN OP HEBT ZITTEN WACHTEN?

BESTAAT WERKELIJK DE MOGELIJKHEID UW WARE ZELF TE KUNNEN ERVAREN?

BENT U MEER DAN UW GEDACHTEN, EMOTIES EN GEVOELENS? 

Klik hier voor meer informatie

DE TOP 10 VAN VOORSPELLINGEN VAN EDGAR CAYCE

Edgar Cayce, ook wel bekend als "de slapende profeet”, voorspelde vele dingen correct, waaronder de Wall Street crash van 1929 en het begin van de Tweede Wereldoorlog.

We weten ondertussen welke voorspellingen van Cayce zijn uitgekomen. Maar welke voorspellingen van hem zijn nog niet uitgekomen?

Voor diegenen die nog nooit van Edgar Cayce hebben gehoord:

De meest prominente ziener van de vorige eeuw is ongetwijfeld Edgar Cayce (1877- 1945). Hij is de best gedocumenteerde helderziende ooit. Edgar Cayce, beter bekend als de slapende profeet, heeft in totaal 14.306 ‘readings’ slapend uitgevoerd, in een veranderde bewustzijnstoestand, die allemaal nauwgezet gedocumenteerd zijn.

Edgar Cayce werd vooral beroemd om zijn medische ‘readings’, omdat hij met een bijna honderd procent nauwkeurigheid de diagnose kon stellen van het ziektebeeld van zijn patiënten. In de meeste gevallen kon hij zelfs de naam en het adres geven van de arts die ze het beste konden consulteren. En dit alles terwijl hij in een trancetoestand verkeerde en enkel en alleen de naam van de patiënt kende die hij zelf, meestal, nooit eerder ontmoet had.

In de nadagen van zijn carrière begon hij informatie door te geven over oude beschavingen - vooral over de Egyptische en Atlantische culturen - en hij voorspelde tevens toekomstige gebeurtenissen voor deze aarde die bekend zijn geworden als de ‘Earth Changes’. Edgar Cayce richtte zelf de ‘Association for Research and Enlightenment’ (A.R.E.)’ op om zijn erfenis te bewaren voor het nageslacht. Deze organisatie bestaat nog steeds en is zeer actief. Edgar Cayce is zeer uitvoerig bestudeerd en er zijn meer dan driehonderd boeken gewijd aan deze mystieke man.

Nog een vreemd toeval: Afgelopen week plaatsten wij een artikel waarin goed werd onderbouwd dat de Grote Piramide rond 9.500 voor Christus is bebouwd. Edgar Cayce heeft altijd gezegd dat de Grote Piramide rond 10.000 voor Christus werd gebouwd.

Hier volgen de top tien voorspellingen van Cayce die nog niet uitgekomen zijn. Vele mensen hebben deze gekoppeld aan het jaar 2012, maar dat hoeft uiteraard niet zo te zijn.

1) Het grootste deel van Europa zal in een oogwenk veranderen. Japan zal uiteindelijk in de zee verdwijnen.

2) Er zal nieuw land verschijnen voor de oostkust van Amerika (het oude Atlantis?).

3) Er zal een omkering van de polen komen, zodanig dat waar eens een koud klimaat heerste het warmer zal worden en waar subtropische zal het meer tropisch worden. Er zullen mos en varens groeien op plekken die we ons nu niet voor kunnen stellen.

4) Er zal een tijd komen waarop de zon donker wordt. Dit is het moment van een grote spirituele ontwaking. De stad Atlantis zal gevonden worden nabij Bimini (Bimini is een eilandengroep die deel uit maakt van de Bahama's. Deze liggen zo'n 80 km ten oosten van Miami Beach. Ook het 100 km zuidelijker gelegen eiland Cay Sal hoort bij het Bimini-district).

Men zal ontdekken dat er helende krachten aanwezig zijn in het water voor de kust van Bimini. Men zal de kracht ontdekken van kwartskristallen en de specifieke eigenschappen van kristal zoals het verhogen, het krachtiger maken en het synchroniseren van vele soorten energie, zoals licht en elektriciteit.

5) De archieven van Atlantis zullen toegankelijk zijn voor hen die spiritueel zijn ingewijd in de kennis van de ene God. Er zal een geheime kamer worden gevonden en het omhoog komen van de Tempel zorgt ervoor dat men toegang krijgt tot de archieven.

Toen men hem vroeg wat er zich dan in detail in die geheime kamer zou bevinden, antwoordde hij dat het gegevens bevat van het begin van Atlantis waar de Geest overging in vorm. De archieven beschrijven de eerste vernietiging die plaatsvond en de veranderingen van het land. Het is een soort dagboek wat vertelt over wat de mensen bezighield en hun diverse activiteiten in andere landen. En tevens is het een verslag van een vergadering van alle landen en naties. Het beschrijft de bouw van de Tempel van Inwijding. Cayce voorspelde dat Atlantis weer bovenwater zal komen.

6) Er zal een totaal nieuwe wetenschap worden ontwikkeld, met als uitgangspunt een psychische/spirituele basis. Er zal een verandering plaatsvinden in wat en hoe men gaat studeren. De wereld zal meer belang hechten aan het spirituele en minder aan het materiële aspect. Dit nieuwe gebied van de wetenschap zal net zo meetbaar en toegankelijk worden als ieder andere menselijke ervaring.

7) Er zal een “Stad van Goud” worden ontdekt in de Gobi woestijn (Noord India). Het heeft een tempel met liften, elektrische auto’s en magische elementen.

8) De oostkust van de Staat New York en de stad zelf als geheel, zullen verdwijnen.

9) De Amerikaanse westkust zal worden verwoest en er zal heel veel schade zijn in Los Angeles en San Francisco. Er zal land verschijnen voor de kust van West Amerika. De Grote Meren (op de grens van Amerika en Canada) zullen leeglopen in de Golf van Mexico via de Mississipi Rivier.

10) Cayce voorzag dat er een tijd komt dat alle mensen zich bewust zullen worden van hun verantwoordelijkheden ten opzichte van een ander. Deze bewustwording zal het hele denkproces van de mensheid veranderen.

Hij voorspelde tevens dat er drie ongekend belangrijke archeologische vondsten gedaan zullen worden die voor een revolutionaire ommezwaai zullen zorgen omtrent kennis over de oorsprong van de mens. Dit zal pas gebeuren wanneer de mens een hoger spiritueel bewustzijn heeft bereikt.

Na de geweldige veranderingen op aarde breekt er een nieuw tijdperk aan van vrede en verlichting voor de mensheid. En als laatste spreekt hij over een krachtig verenigd energieveld, dat op een goede dag zal zorgen voor een sprong in het menselijk bewustzijn:

O.WEEKEND IN DRENTHE

3 TM 6 JULI 2015

Frank Bonte heeft weer de kracht gevonden een nulpunt-energie weekend te organiseren.

Gezamenlijk kamperen, gedachten uitwisselen, voordrachten & gezelligheid.

Ons 0.kampeerweekend zal samen met het Vitaness team op een prachtige locatie in Drenthe plaatsvinden.

Onderwerpen die nu aandacht hebben zijn:

* De nieuwe dokters – lees de nieuwste inzichten.

* Tesla toren – wat kunnen wij doen

* Schauberger – bekend van de mogelijkheden van water en bodem cultuur.

* Angst – de invloed op je leven

* CERN – op zoek naar het godsdeeltje?

* Joecell – je eigen energie unit – www.facebook.com/Joecellfreeenergy.

Kom eens een dagje vrijblijvend de sfeer proeven.

Lobby circuit – van gedachten wisselen met andere pioniers. 

Klik hier voor meer informatie

FUN VAN DE WEEK

HOE KOEL JE EEN LAPTOP?

HOE VERANDER JE IN EEN CHOCOLADETAART? 

HOE MAAK JE FRANSE FRIETJES?

DESIRE & GIVE

Bent u ook op de hoogte dat er steeds meer beschadigde kinderen in Nederland wonen die als gevolg van onveilige situaties in en om het huis bijna geen kant meer op kunnen? Juni 2015 starten wij met het nieuwe project 'Paard als Spiegel'.

Het is beslist geen cursus paardrijles. 

Is het u ook opgevallen dat er steeds meer mensen in Nederland zijn die een beroep moeten doen op de Voedselbanken?

Ziet u ook nog steeds zwervers in de grote steden? Is het ooit leeg bij het Leger des Heils? Blijkbaar zijn er in Nederland nog veel mensen die onder de armoedegrens leven. Ondanks de vele ontwikkelingshulp die we aan het buitenland schenken zijn we zelf ook nog lang niet van de armoede af. Er komen namelijk steeds meer mensen die afhankelijk zijn van vrijwilligers en donaties.

Wij van Desire & Give weten dat we de armoede in de wereld niet kunnen terugdringen maar we kunnen wel proberen deze in Nederland een stukje terug te dringen. Zo doende willen we mens en dier in nood een hart onder de riem steken!

Stichting Desire & Give - Vóór mensen, dóór mensen en samen uit, samen thuis.

SOUND-BOOSTER

Wilt u het geluid harder maken in uw computer of laptop?

Soms heb je het volume tot het maximum en nog steeds hoor je niet wat er wat er wordt afgespeeld. 

Letasoft Sound Booster kan het geluidsvolume van elk Windows-programma, zelfs als het huidige volume van het systeem maximaal verhogen. 

PROBEER HET NU, Klik HIER

LICHTVOEDING - LEVEN VAN LICHT 

Geen rekening houden met koken, niet plotseling nog even naar de winkel, geen afwas, minder slaap, meer energie en heel veel tijd. Dit is het verhaal van Julie Jespersen. Ze hoeft niet meer te eten. Haar lichaam is in staat om alle voedingstoffen die ze nodig heeft zelf aan te maken en voelt geen honger meer. Julie leeft namelijk van het licht (prana).  

Speciaal? Nee hoor! Volgens Julie kan iedereen dit. Iedereen heeft het vermogen om zelf alle voedingstoffen aan te maken die we nodig hebben. We hoeven dit vermogen alleen maar te activeren. Het is een kwestie van een paar weken toewijding. In Denemarken is het mogelijk om een programma te volgen waarin dit vermogen geactiveerd wordt.

De belangrijkste reden voor Jullie om dit programma te volgen, is dat ze niet beperkt wil zijn in haar vrijheid door het feit dat ze moet eten. “Het kost elke dag zoveel tijd, geld en ook energie! Eten moet namelijk verteerd worden en dan slaap ik veel meer. “ Ze wil zelf de keuze hebben wanneer ze wel en niet eet. Omdat het ook een sociale gelegenheid is, eet ze soms voor de gezelligheid mee. “Dan geniet ik er veel meer van! Maar soms eet ik dagen niet. En hoe minder ik eet, hoe gezonder ik word. De energie die normaal naar het verteren van het voedsel gaat, wordt nu gebruikt voor het zuiveren van mijn lichaam.”

Julie is niet de enige. Er zijn inmiddels meer dan 200 mensen die het programma gevolgd hebben en net zo leven als Julie. Een opzienbaarlijk feit is dat hoe meer mensen het programma volgen, hoe sneller het proces verloopt. Waarschijnlijk omdat het wordt opgepikt door het collectieve bewustzijn, waardoor het sneller begrepen wordt door het lichaam. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van het centrum in Denemarken. Bekijk hieronder het interview met Julie.

KOOP HET BOEK - LICHTVOEDING, KLIK HIER

WAT GEBEURT ER ALS JE MEDITEERT?

PRACHTIGE UITLEG DOOR - NEUROWEETENSCHAPPER DR. JEFFREY l. FANNIN

De video hieronder geeft een overzicht van wat er gebeurt in de hersenen voor en na een Access Consciousness Bars®sessie, door neurowetenschapper dr. Fannin, gepresenteerd samen met Gary Douglas, die Access Consciousness® heeft opgericht. Het werd gefilmd tijdens de Secret Knock-Conferentie in San Diego, VS in maart 2015 

Dr. Fannin analyseert ruim 15 jaar de werking van de hersenen. De analyse van de Bars sessie vond hij zo fenomenaal dat dit hem totaal verbaasde! Het gehele hersengebied was in alpha-, theta- en deltastaat gekomen (groen-blauw).

De Bars® zijn de kern en het fundament van Access Consciousness®. Een Bars-sessie kan minimaal voelen als een goede massage, en maximaal je hele leven veranderen.

De Bars® zijn 32 punten en banen van energie die door en rondom je hoofd lopen. Ze zijn verbonden met verschillende aspecten van je leven. We noemen de punten en banen de 'Bars'. Deze punten en banen slaan de elektromagnetische component op van alle overtuigingen (gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen) die zich ooit hebben vastgezet. Door de Bars zachtjes aan te raken wordt de elektrische lading afgevoerd en komt er meer ruimte vrij om te kiezen wat je werkelijk wenst.

WORKSHOP: WERKEN MET FREQUENTIES MIDDELS DE SANJEEVINI-METHODE

GEGEVEN DOOR: MATTHIJS VD STROOM

5 JULI & 2 AUGUSTUS - HEEMSTEDE

Is het mogelijk om door middel van trillingsfrequenties op een natuurlijke, eenvoudige en kosteloze wijze uzelf te helpen? Kan deze techniek worden toegepast op zowel de mens, dieren, bomen, planten, water, voeding, kleding en andere gebruiksvoorwerpen? Kunnen de frequenties van bomen, planten, groenten en fruit worden geoptimaliseerd, zodanig dat met deze methode de groei, kwaliteit en smaak op een positieve manier wordt beïnvloed? 

Zijn we in staat deze techniek te leren en zelf toe te passen? 

Op al deze vragen geeft Matthijs vd Stroom tijdens de workshop u een zo duidelijk mogelijk antwoord, van wat er zoal mogelijk is met frequenties middels de Sanjeevini-methode. Matthijs heeft inmiddels 16 jaar ervaring met de Sanjeevinis.

In zowel Nederland als ook België worden er ééndaagse Sanjeevini-cursussen gegeven. Op deze dagen worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

• Achtergrondinformatie over het ontstaan van de Sanjeevini-methode.

• Gezamenlijk een combinatie maken, gericht op bepaalde ziektebeelden.

• Het stellen van een eenvoudige diagnose en bereiding van een persoonlijke combinatie voor een vrijwilliger uit de groep.

• Aanvullende informatie, die gegeven is door Poonam Nagpal tijdens haar bezoek in Bloemendaal.

• En nog veel meer interessante onderwerpen!

Deze methode is voor iedereen toepasbaar en te leren.

Aan het eind van de dag bent u in staat zelfstandig met deze methode te werken.

NIEUWE ONDERGRONDSE TUNNELS ONTDEKT IN BOSNISCHE PIRAMIDES

 Archeologen voeren al 10 jaar opgravingen uit rond de Bosnische piramides. Onder de piramides hebben ze nu nieuwe ondergrondse tunnels aangetroffen. In eerder ontdekte tunnels stuitten ze op een bepaald moment op een groot rotsblok. Ze besloten een tunnel om de rots heen te graven.

De nieuwe tunnel werd verkend door een team bestaande uit zes mensen. Onderzoeksleider dr. Sam Osmanagich merkt op dat ondergrondse tunnels in Egypte, Mexico, China of Peru vaak trekpleisters worden en overal in het nieuws verschijnen. Hij zegt inmiddels 1550 meter tunnel te hebben blootgelegd. Het gaat volgens hem om tunnels die in een ver verleden door mensen zijn gemaakt.

Het eerste deel van de tunnels is ongeveer 1,20 meter hoog en op sommige plaatsen bereikt het water een hoogte van 30 centimeter. Er waren geen vertakkingen te vinden. Op de grond werden geen gereedschappen of artefacten gevonden. Er werden ook geen brandplekken gevonden. Wel werden er langwerpige stukken steen aangetroffen die door een archeoloog worden onderzocht. De tunnel eindigde na 41 meter in een waterpoel.

Labyrint

Eenmaal teruggekomen bij de ingang besloot het team ook de tegenovergestelde richting te verkennen. In dit deel van de tunnels stond het water een stuk hoger, tot ongeveer een meter. Na 17 meter kwam het team uit bij een splitsing. Het ene gedeelte werd geblokkeerd door een muur van gesteente, het andere leidde richting het oosten. Het water was ijskoud.

Osmanagich werd er eerder van beschuldigd dat hij de tunnels zelf zou hebben gegraven. In de video zegt hij dat het prehistorische tunnels zijn. Aan het einde van de tunnels werd een stuk hout gevonden. Een archeoloog nam enkele monsters voor analyse. Het stuk tunnel dat richting het oosten liep was in totaal 60 meter lang.

Het team wil nu de tunnel die richting het zuiden loopt, in de richting van de Zonnepiramide, beter begaanbaar maken. De onderzoekers vermoeden dat de tunnel deel uitmaakt van een labyrint, bestaande uit talloze tunnels:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder inschreven, dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

schrijf u in voor de stroomnieuws-nieuwsbrief

NIEUWE UFO-BEELDEN

Machu Picchu, Brazil,Japan June 2015

HET MYSTERIE VAN DE PAASEILANDEN

Het mysterie rond Paaseiland heeft vele wetenschappers door de eeuwen heen geïntrigeerd. Hoe kwamen de inwoners op dit afgelegen eiland terecht? Hoe maakten en transporteerden ze hun gigantische beeldhouwwerken en waarom vernielden ze daarna een groot deel van deze beelden? We gaan naar één van de meest geïsoleerde plaatsen ter wereld op zoek naar antwoorden.

Geschiedenis van Paaseiland

Paaseiland (of Rapa Nui zoals de lokale bewoners het noemen) is één van de meest afgelegen eilanden op aarde. Officieel maakt het deel uit van Chili, maar het is meer dan 3400km van het vasteland verwijderd.

Hoewel vele wetenschappers het maar niet eens geraken over de tijdsperiode waarin de eerste mensen toekwamen op het eiland, lijken de meeste bronnen toch te spreken over de dertiende eeuw. Men heeft wel ontdekt dat deze eerste kolonisatie afkomstig is uit Polynesië, en dat zij met grote boten en met veel mensen het eiland doelbewust koloniseerden. Dit is voor die tijd een opmerkelijk feit, gezien de enorme afstand er bestaat tussen Paaseiland en elk ander soort eiland in de Grote Oceaan.

De eerste inwijkelingen troffen er een waar paradijs aan. Het eiland was een groot regenwoud en bezorgde de inwoners ruwe grondstoffen om stoffen, koorden en kano’s te maken. De vele vogels die in het woud woonden voorzagen de inwoners van eten. Het milde klimaat en de visrijke wateren rondom het eiland bezorgen de Rapa Nui (Paaseilanders) een zorgeloos leven.

Om de goden te bedanken voor al deze overvloed begonnen de inwoners de beelden (of Moai) te bouwen die het eiland zo bekend maken. Deze standbeelden zijn weergaves van hun voorvaderen, en de aanwezigheid van zo’n beeld werd gezien als een soort beschermengel voor een dorp. Door hun geïsoleerde levenswijze werd de fabricage van beelden als een soort uitlaatklep voor de vrije tijd van de eilandbewoners gezien, die niet veel anders te doen hadden.

De bevolking op het eiland bleef maar groeien, waardoor steeds grotere delen van het woud werden gekapt. Samen met de laatste bomen verdwenen ook de vogels en de grondstoffen voor het maken van speren en kano’s. Er braken harde tijden aan voor de eilandbewoners. Het geloof in hun oude religie was verloren, waardoor vele Moai werden omvergeworpen. Aan het einde van de eilandcultuur in de 18e eeuw bleven er door voedseltekort en gevechten slechts enkele Rapa Nui meer over.

Het eerste contact met Europeanen vond plaats op 5 april (paaszondag) 1722. De Nederlandse ontdekkingsreiziger Jacob Roggeveen bezocht toen het eiland. Vandaar ook de naam Paaseiland.

Vandaag is Paaseiland door UNESCO erkend als beschermd. De huidige inwoners leven van het toerisme en van handel met moederland Chili.

Bezienswaardigheden

De grootste publiekstrekkers van Paaseiland zijn natuurlijk de Moai. Deze honderden beelden zijn verspreid over de kuststrook van het eiland en kunnen gratis bezocht worden. Elk klein dorpje heeft wel een ahu (een stenen altaar waarop de beelden geplaatst werden) en enkele Moai. Jaarlijks bezoeken slechts 40.000 toeristen het eiland, wat de kans groot maakt dat je de beelden rustig en alleen kan bewonderen.

Twee andere plaatsen die je zeker gezien moet hebben zijn de vulkaankraters Rano Kau en Rano Raraku. De steengroeve van Rano Raraku is de plek waar de Moai werden geschapen. Ze werden uitgehouwen uit een heuvelrug van vulkanisch gesteente. Deze 100m hoge vulkaan voorzag de inwoners van voldoende stenen om honderden van deze beelden te maken. Nu nog is de heuvel bezaaid met Moai, sommige volledig afgewerkt, andere nog maar half uitgehouwen. Een klim naar de top van de vulkaan en de afdaling in de krater is de moeite waard. Je kan dan doorwandelen naar de overliggende lip van de krater waar de meeste Moai te vinden zijn, het is één van de mooiste plekken op het eiland.

Net als zijn broer is ook Rano Kau een uitgedoofde vulkaankrater. Deze krater heeft zich gevuld met regenwater en biedt een adembenemend en onaards uitzicht. De toegangsprijs voor de twee sites samen bedraagt ongeveer 50€.

Een aspect van Paaseiland dat dikwijls wordt vergeten maar daarom niet minder mooi is, is het uitgebreide grottencomplex onder het eiland. Er zijn enkele officiële grotten die wel interessant zijn, maar het echte avontuur vindt je terug in de tientallen andere grotten die je zelf kan verkennen. De meeste kan je terugvinden nabij Ana Kakenga. De toegangen tot deze grotten zijn vaak klein en moeilijk te vinden, maar al snel breiden de gangen zich uit tot enorme en diepe ondergrondse hallen. Opgelet! Deze grotten kunnen wel gevaarlijk zijn. Ze zijn vochtig en glad, kunnen kilometers lange zijtakken hebben en als de batterij van je zaklamp het opgeeft is de kans om de uitgang terug te vinden verkeken. Vraag dus steeds een lokale gids mee.

Paaseiland bereiken

Door zijn afgelegen ligging is Paaseiland moeilijk te bereiken. Het dichtstbijzijnde continent bevindt zicht op 5,5 uur vliegen. De enige maatschappij die het eiland aandoet is LAN airlines. Zij vliegen wekelijks vanaf Tahiti en dagelijks vanaf Santiago de Chili. Zonder enige concurrentie betaal je al snel 250 tot 1000 euro voor een retourticket.

VIDEO:

DE BIJZONDERE BUITENAARDSE POPPEN VAN ANS HOORNWEG

Ans Hoornweg die vanuit de verre planeet Laborax hier op aarde te zijn geïncarneerd, vertelt dat ze van jongs af aan contact met Lobobs, de bewoners van Laborax, maar ook met wezens van andere planeten. Ans maakt onder begeleiding van haar buitenaardse vriend Lobob-Motroe, vele reizen naar ‘andere werelden’. Dit doet ze veelal astraal door uit haar lichaam te treden, maar soms wordt ze ook fysiek meegenomen in een ruimteschip.

Eén van de taken die Ans meekreeg toen ze incarneerde op planeet Aarde, was om de mensen te vertellen over buitenaardse wezens, over hun werelden en hun bedoelingen.

Ans Hoornweg heeft in trance poppen gemaakt van diverse buitenaardse wezens die ze heeft ontmoet of gezien. Deze poppen zijn allemaal gefotografeerd en staan hier op de site. Van veel van hen en hun leven zijn beschrijvingen te lezen.

De poppen op deze site zijn stuk voor stuk Liefdevolle, door God bezielde wezens die een genezende kracht hebben. Deze genezende kracht werkt door op de mensen die naar de poppen kijken. Zowel de wezens als de poppen stralen een Universele Liefdeskracht uit.

Het doel van deze site is de mensheid op de hoogte te brengen van het bestaan van buitenaardse wezens en hun beschavingen. Maar ook om de mensen te laten wennen aan de diverse, voor ons onbekende verschijningsvormen die er zoal op andere planeten voorkomen.

Ans heeft in de jaren ’90 ook een boek geschreven, een aantal afbeeldingen en (bewerkte) teksten zijn daaruit overgenomen om op deze site een digitale plaats te krijgen. Het boek zelf werd al jaren daarvoor door Lobob aangekondigd.

Lobob-Motroe, haar vriend en ‘contactpersoon’ van planeet Laborax (rechts op de foto), verscheen aan Ans met een boek in zijn hand. Dat boek heette ´Wij komen al door de eeuwen heen…´.

HIER EEN KLEINE COLLAGE VAN ANS HAAR VRIENDEN:

voor meer uitleg -

GA NAAR DE WEBSITE VAN ANS HOORNWEG 

HO'OPONOPONO (GELEIDE MEDITATIE): EEN OUDE SJAMAAN HELPT JOUW INNERLIJK KIND TE BEVRIJDEN

In deze Geleide Meditatie wil een oude sjamaan uit Hawaii een geheim met jou delen. Ho'oponopono is een eeuwen oud ritueel van vergeving en verzoening, een ritueel dat de kracht heeft om op energieniveau Angst te transformeren tot Liefde. Het is dus een ritueel waarmee de mens zijn eigen innerlijk en het leven om hem heen, weer van binnenuit helen kan. Ho'oponopono is een ritueel binnen Huna, de oude wijsheidstraditie van Hawaii. Vroeger was Ho'oponopono meer gericht op het oplossen van conflicten binnen de familie of in de leefgemeenschap, maar het is steeds meer een ritueel geworden voor Zelfbevrijding.

Als jij het in je leven gaat toepassen, dan kan ook jij uiteindelijk jezelf bevrijden van al de problemen die jij in jouw leven ervaart.

Het klinkt misschien heel ongeloofwaardig, maar probeer je open te stellen voor de boodschap van deze liefdevolle Hoeder der Wijsheid.

Zie de gegevens en de tekst van het lied hieronder.

Een liefdevolle groet,

De Oude Cheng 

SPIEGELS MISLEIDEN DIEREN IN HET OERWOUD 

DE AKASHA-ERVARING

Het gevoel dat we onderling en met het universum verbonden zijn is niet nieuw. Traditionele volkeren waren zich bewust van immateriële connecties en ze maakten deel uit van hun dagelijks leven. De moderne wetenschap ontkent deze connecties en gelooft alleen in dat wat zichtbaar is of wetenschappelijk bewezen.

20 Vooraanstaande deskundigen op het terrein van psychiatrie, natuurkunde, filosofie, antropologie, bijna-doodervaring en spiritualiteit vertellen over hun ervaring en interactie met het kosmisch geheugenveld. Hun ervaringen worden nu ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek, waaruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit verleden, heden en toekomst. Op dit moment neemt de frequentie en sterkte van deze Akasha-ervaringen toe. Ze zijn onderdeel van een grootschalige evolutie van het menselijke bewustzijn.

De filosoof en auteur Ervin Lazlo presenteert onder de noemer ‘wetenschap en het kosmisch geheugenveld’ 20 bijdragen van gerenommeerde deskundigen op diverse terreinen, zoals psychiatrie, filosofie, natuurkunde, spiritualiteit en antropologie. Onder hen treffen we onze ‘eigen’ Dr. Pim van Lommel aan, de man die de bijna-dood-ervaring (BDE), in Nederland op de kaart zette. Zijn visie omtrent het ‘Oneindig bewustzijn’ is in ieder geval een prachtige link naar dit onderwerp, de ‘Akasha’.

Cardioloog Pim van Lommel verrichtte baanbrekend werk op het gebied van de BDE, de ‘bijna-dood-ervaringen’. Hij is één van de auteurs van dit boek.

Alle deskundigen die in het boek aan het woord komen, brengen op bijzonder originele wijze hun persoonlijke ervaringen onder woorden, die de overkoepelende naam ‘Akasha-ervaringen’ hebben gekregen. Dit woord is benoemd naar het Sanskriet-woord ‘akasha’, wat ‘kosmische ruimte’ betekent.

Het gaat daarbij om de overdracht van gedachten of ingevingen die niet plaatsvindt, of zelfs niet kan plaatsvinden, via de fysieke menselijke zintuigen. De betreffende informatie bevindt zich steeds buiten onze hersenen en ons lichaam. Het fenomeen bevestigt feitelijk dat ‘de kosmos en ik een zijn’. De artikelen zijn allen zeer de moeite waard om kennis van te nemen. Deze zijn na een inleiding door Laszlo (Wat is het, Wat bekent het?) vervolgens verdeeld over 4 hoofdstukken: Beleven, Ermee werken, Het onderzoek en Waardering.

Het boek wordt afgesloten met een verhandeling over ‘Wetenschap en de Akasha-ervaring’. Samen geven de teksten een duidelijk beeld, dat bedoelde ervaringen geen privilege zijn van mystici of goeroes, maar zich elke dag voordoen bij mensen met uiteenlopende achtergronden en interesses.

Er is een uitgebreid voetnotenserie per hoofdstuk, en een lijst met aanbevolen literatuur en een namen- en begrippenregister. Kortom, een volledig en prachtig boek om aan te schaffen, voor iederen die zich eens wil verdiepen in die mysterieuze ‘Akasha’, ‘waar iedereen het altijd over heeft’..

KOOP HET BOEK - De Akasha-ervaring

DIANNE ELLIS SURFER - MMS GAF ME EEN ENORM OPLUCHTING VAN LYME ZIEKTE SYMPTOMEN 

DE TZOLKIN - MAYA WIJSHEID EN HET VERLANGEN VAN JE ZIEL

De Maya Tzolkin kalender vertelt het verhaal van je levensreis op basis van je geboortedatum. Zo kun je veel te weten komen over je kwaliteiten, talenten en hoe je vanuit de kosmos energetisch wordt ondersteund om te groeien en creëren. De Tzolkin vertelt ook een groter verhaal: het verhaal van de schepping en wat we als mensheid komen doen op aarde. Dit is het eerste artikel als start van twintig vervolgartikelen over de levenspaden van de Tzolkin. Vanaf 2 januari reis je elke dertien dagen mee, om te beginnen met het Witte Hond levenspad. Het pad van het gezamenlijke zielsverlangen van de mensheid.

Op reis door je leven

Hoe zou het zijn als je naar je leven kijkt alsof het een grote reis is. Met je rugzak vol verlangens en wensen ga je op pad. Je hebt er ook mooie cadeaus in zitten om onderweg uit te delen. Je wilt van alles beleven, ervaren en ontdekken. Geen idee waar de reis naartoe gaat. Je hebt een open ticket geregeld, een eerste verblijfplaats uitgekozen en daar ga je. Op avontuur. Helaas ben je onderweg je lijstje met wensen kwijtgeraakt. En misschien ben je zelfs wel helemaal vergeten dat jouw leven een reis is, een groot avontuur.

Vraag jij je wel eens af wie je bent, wat je wilt met je leven en wat je hier nu eigenlijk komt doen? De Maya Tzolkin kalender is een prachtig instrument dat je helpt herinneren wat je van plan was, wat er op jouw wensenlijstje stond en wat je hebt meegebracht om uit te delen. Deze eeuwenoude kalender laat dagelijks zien welke energie er beschikbaar is om jou te ondersteunen op je levensreis. Aan de hand van je aankomstdatum ofwel je geboortedatum ontdek je wat er in jouw rugzak zit aan wensen en cadeaus in de vorm van kwaliteiten en talenten. En ook hoe jij hiermee een bijdrage levert aan de wereld.

De Tzolkin als creatiekalender

De Tzolkin kalender laat ons dus zien dat elke dag een eigen energie heeft en dat je als het ware kunt meesurfen op die energie. De dagelijks beschikbare energie kun je benutten om projecten, plannen, wensen en relaties vorm te geven. De Tzolkin is namelijk een creatiekalender. Dat kun je alleen al zien aan de omloop van 260 dagen. Omgerekend naar onze kalender is een periode van 260 dagen negen maanden: de tijd van conceptie tot geboorte, de creatie van een mens.

Van deze kalender zijn er verschillende tellingen in omloop. De oudste is de klassieke pf Quiché telling die nog steeds door de Maya’s wordt gebruikt en al duizenden jaren ononderbroken doorloopt. In de jaren tachtig introduceerde José Arquelles een vernieuwde versie van deze kalender: de Dreamspell telling. Hij synchroniseerde de Tzolkin met de Gregoriaanse kalender en de dertien manen kalender. Deze klassieke telling kent een ander ritme, doordat er in deze telling niet gerekend wordt met schrikkeldagen. In de Dreamspell telling heeft elke schrikkeldag dezelfde dagenergie als de dag ervoor. In de Quiché telling heeft elke dag een eigen energie en zo volgden deze twee kalenders altijd hun eigen ritme.

Er zijn nog steeds mensen die vinden dat ze een keuze moeten maken voor de ‘juiste’ kalender. Beide tellingen kennen een eigen manier van duiden. Wat is dan waar? Voor mij hebben beide tellingen hun waarde en zijn ze een manifestatie van de dualiteit waarin we leven. Sommigen zeggen dat Argüelles ons heeft willen betoveren met de Dreamspell (letterlijk: droombetovering) om ons van onszelf af te leiden. Bij het werken met de kalender en het schrijven van mijn boeken heb ik ontdekt dat niets minder waar is. Arqüelles laat ons via de Dreamspell kalender zien hoe we betoverd zijn geraakt, hoe het vrouwelijke principe uit de geschiedenis is geschreven en het patriarchaat de boventoon is gaan voeren. En dat niet alleen: hij wijst ons ook de weg terug naar herstel, zodat er weer balans komt tussen het mannelijke en het vrouwelijke, en naar het oneindige potentieel dat ieder van ons heeft om te creëren.

Werkend met beide tellingen heb ik nieuwe ontdekkingen gedaan over de verbinding tussen persoonlijkheid en ziel die in deze tijd mag worden hersteld, zodat we moeiteloos kunnen doen wat het beste bij ons past en zo ieder onze unieke bijdrage leveren aan de samenleving.

Geboortedag

Als Maya kind werd je genoemd naar de dag waarop je volgens de Tzolkin kalender was geboren. Als een bekrachtiging van jouw unieke mogelijkheden kreeg je het ‘zegel’ en de ‘toon’ van de dag mee als naam. Bolon Cauac zou ik geheten hebben: 9 Storm ofwel Blauwe Storm, toon 9. En dat zegt van alles over mij en mijn leven dat feilloos klopt in beide tellingen.

Er zijn dertien dagen in een ‘Tzolkinweek’ ofwel dertien tonen. De toon van je geboortedag zegt iets over je manier van doen, hoe je creëert. Ik creëer met de kracht van toon 9: trouw blijven aan mijn idealen en doorzetten om ze te realiseren. Het zegel van je geboortedag laat zien met welke kwaliteit je creëert. Voor mij is dat de kwaliteit van de Blauwe Storm: transformatie en vernieuwingskracht. Als ik dat samen voeg, breng ik als Blauwe Storm toon 9 mijn idealen naar buiten en om ze te bereiken zet ik door door mezelf en wat ik maak voortdurend te vernieuwen.

Levenspad

De Tzolkin kent twintig levenspaden. Elk pad duurt dertien dagen. Je geboortezegel en -toon maken deel uit van een van deze levenspaden. De naam van het zegel dat op de eerste plaats van het pad staat, geeft zijn naam aan het hele levenspad. Voor mij is dat Blauwe Aap. Ik bewandel dus als Blauwe Storm toon 9 het Blauwe Aap levenspad. Je zou ook kunnen zeggen dat ik in de Blauwe Aap straat woon, op nummer 9 (Blauwe Storm). Blauwe Aap geeft het thema weer van het levenspad, de rode draad die door mijn leven loopt is de onbevangenheid van het pure kind dat verwonderd de magie van het leven ervaart. Deze kwaliteit ken ik van twee kanten: open en onbevangen, maar ook gekwetst en te serieus. En zo hebben alle zegels hun eigen rol in je levenspad. Een straat met huizen of een uniek palet met dertien kleuren om het schilderij van je leven mee te creëren. Elk met een lichte en een schaduwvariant.

Levensreis

In ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ heb ik de Dreamspell Tzolkin tot leven gebracht. In negen maanden tijd heb ik alle twintig levenspaden van de Tzolkin beschreven aan de hand van citaten van bekende levenspadgenoten als Herman Finkers, Tijn Touber en Martin Bril. Met hun inspirerende teksten ben ik op reis gegaan door de 260 dagen die de Tzolkinkalender telt en zo heb ik veel nieuwe ontdekkingen gedaan in de Tzolkin, zoals het zielsverlangen en de reis van je leven die je vanuit de Tzolkin niet alleen vanaf je geboortedag kunt duiden maar ook tot drie maanden ervoor. Ik ontdekte ook het grote plaatje: het verhaal van de mensheid dat Arqüelles ons heeft willen laten zien en de levensreis die we als mensheid maken vanuit de oorspronkelijke harmonie van de Moederculturen naar het patriarchaat en weer terug naar balans tussen het mannelijke en vrouwelijke. Arqüelles laat ons niet alleen dit verhaal zien, maar geeft ons ook de sleutels in handen om het mannelijke en vrouwelijke in onszelf en voor de mensheid te herstellen. Daartoe ontwikkelde ik een praktische methode om ons DNA te herinneren aan onze oorsprong: de DNAfirmaties. Krachtige zinnen die gebaseerd zijn op de twintig zonnezegels van de Tzolkin. Ze brengen harmonie en activeren je oorspronkelijke vermogens.

VIDEO - UITLEG TZOLKIN MAYA-KALENDER

10 SCHOKKENDE FEITEN OVER ONZE SAMENLEVING DIE WIJ GEK GENOEG ALS NORMAAL BESCHOUWEN  

Wanneer u een moment neemt en om uw heen kijkt naar de wereld om ons heen, lijkt het alsof het compleet in de war is. Neem 5 of 10 minuten om naar het 6 uur journaal te kijken. De kans bestaat, meestal is dit zo, dat het enige dat u te zien krijgt gaat over oorlog, ruzies, de dood, ziektes enzovoort.

Natuurlijk, dit is onderdeel van media’s strategische hoofdlijnen om drama te verkopen en om te zorgen dat mensen blijven kijken, maar behalve dat vertelt het ook iets over in welke staat onze wereld nu werkelijk verkeert.

Ik geloof dat Michael Ellner het juist vertelde in zijn quote:

“Kijk nu eens naar ons. Alles gaat achteruit, alles staat op zijn kop. Dokters vernietigen gezondheid, advocaten vernietigen gerechtigheid, psychiaters vernietigen gedachten, wetenschappers vernietigen de waarheid, een grote hoeveelheid media vernietigd informatie, religie vernietigt spiritualiteit en de overheid vernietigd onze vrijheid.”

Nu is Michael Ellner’s quote natuurlijk een vereenvoudigde manier om te kijken naar de huidige wereld waarin wij op dit moment leven, maar in veel gevallen heeft hij het bij het rechte eind. Het meeste dat wij doen onder de naam ‘we zijn goed bezig’ vernietigd uiteindelijk weer iets anders op de weg er naar toe en is uiteindelijk puur bedoeld als winstopbrengst.

We hebben het steeds weer gezien hoe onze wijze ons op het punt hebben gebracht waarin wij alles op ons pad vernietigen, dus de vraag mag worden gesteld, wordt het niet tijd voor verandering? Zijn we echt in staat, eerlijk en volhardend genoeg om naar ons verleden te kijken, waar onze werkwijzen en gedachtepatronen ons hebben gebracht op het punt waar we nu zijn, en iets volledig anders te gaan doen om dit te herstellen?

De mensen in het The Free World Charter/NL geloven dat het daar tijd voor is en hebben een lijst samengesteld met feiten over de samenleving die wij, gek genoeg, als normaal zijn gaan beschouwen.

10 Feiten over onze samenleving die wij gek genoeg als normaal beschouwen.

 • We stellen hoge prioriteit aan geld en onze economie over standaarden als lucht, water, voedselkwaliteit, onze omgeving en onze gemeenschappen.
 • We gebruiken een economisch handelssysteem dat elk jaar de dood veroorzaakt van miljoenen mensen.
 • We verdelen de werelds landen en vechten er vervolgens over aan wie dit land toebehoort.
 • We noemen sommige mensen ‘soldaten’ wat het OK maakt dat ze andere mensen doden.
 • We martelen and doden elke dag nodeloos miljoenen dieren voor voedsel, kleding en experimenten.
 • We sturen kinderen hun gehele kindertijd naar school om feiten en vaardigheden te leren die ze nauwelijks zullen gebruiken. Meer over onderwijs hier.
 • We leggen financiële druk op ouders, waardoor ze gedwongen de belangrijke ontwikkelingen in hun kinds leven missen.
 • We hebben duizenden religies, en elke van deze gelooft dat hun God of het verhaal de enige juiste en unieke versie is.
 • Liefde en medeleven, wat het leven bevordert, wordt neergezet als ‘makkelijk’. In tegenstelling tot oorlog, wat het leven beschadigd, dit wordt gezien als ‘eerbaar’.
 • Iedereen met een serieus bruikbare uitvinding, kan er patent op aanvragen, zodat niemand het gebruiken of aanpassen.

Hoe zou uw wereld er uit zien?

Vertel ons hoe uw wereld eruit zou zien. Waar het op neerkomt is, dat wij ons in een snel veranderende tijd van onze wereld bevinden. Oplossingen zijn nodig en ze zijn snel nodig. Deel uw ideeën met de gemeenschap in een reactie hieronder.

ASCENSIENIEUWS - JUNI 2015 - DOOR FRAN TIELEMANS

De afgelopen weken waren er aardverschuivingen en modderstromen in Colombia, zware tornado’s met nadien overstromingen in Texas en Mexico, een hittegolf in India, en aardbevingen in Groot-Brittannië (licht, voelbaar tot in België) en Japan (meerdere, zwaar tot lichter). En ja, ook in ons energieveld konden we de voorbije weken aardverschuivingen, modderstromen, tornado’s, overstromingen, hittegolven en aardbevingen waarnemen . Velen zullen dan ook opgelucht zijn dat deze lange maand eindelijk voorbij is. Er was zoveel energie-instroom de afgelopen weken, soms ronduit onaangenaam en moeilijk fysiek te verteren. Wanneer de Aarde beeft, worden ‘wolken’ oude geblokkeerde energie vrijgelaten. Deze afval-energie wordt eveneens gevoeld in ons energieveld. Op onbewust level ruimen velen onder ons deze lagen dan ook weer op, wat een gevoel van beladenheid en angsten kan veroorzaken. Aura-schoonmaak is meer dan ooit van essentieel belang voor sensitieven.

Op de Zon is het ogenschijnlijk rustig, maar een wetenschapper (Spaceweather) merkte op dat er afgelopen maand ongewoon veel magnetische filamenten (draadvormige energiewolken, uitgebreide strengen plasma, samengehouden door magnetische velden – zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Protuberans ) aanwezig waren aan de oppervlakte van de zon. Af en toe worden deze strengen onstabiel en werpen ze delen van zichzelf de ruimte in. Dergelijke delen kunnen exploderen en produceren dan een specifiek soort vlam. Ultra-sensitieven die sterk verbonden zijn met de ster die wij ‘Zon’ noemen, voelen deze onrust ook in hun energieveld.

De Mercurius retrograde (die nog loopt tot 11 juni) is ook intenser dan de vorige edities. Communicatie verloopt moeizaam, is vaag of wordt plots afgebroken. Velen ervoeren een gevoel van verlatenheid, afgescheiden zijn, depressie en hopeloosheid. Dit heeft ook te maken met de algemene energie-toon van afwerking en afsluiting, die nog tot eind 2016 veel sterker dan anders aanwezig is. We voelen dat er ‘iets’ onherroepelijk ten einde aan het lopen is. Velen merken dan ook dat de thema’s of karmische afwerkingen waar ze al vele maanden mee aan de slag zijn, slechts met mondjesmaat evolueren, en dit veroorzaakt bij momenten veel frustratie. We zouden het allemaal zo snel mogelijk willen aanpakken, erdoorheen gaan en dan klaar ermee, maar zo werkt het niet. Dit zijn dan ook thema’s of karmische stukken die we al vele levens lang aan het doorwerken en oplossen zijn.

En ook al hebben we al zoveel schoongemaakt en is er al zoveel meer bewustwording gegroeid: het zijn die laatste eindjes die zo vast kunnen zitten, dat het bij momenten lijkt alsof we er nooit doorheen raken. We lopen tegen de muren van onze eigen beperkingen op. We blijven geconfronteerd worden met de disharmonie van onze eigen overtuigingen en patronen, tot we – tot aan de rand van onze weerstand gedreven – eindelijk bereid zijn ons over te geven. Pas dan opent zich de weg opnieuw en is er weer een nieuwe bouwsteen voor onze nieuwe fundering gelegd. Dat dit proces zo intens is dit jaar, komt zeker ook door het 15-accent, dat ervoor zorgt dat alle schaduwstukken die onze individuele en collectieve vooruitgang (ons groeiend bewustzijn) blokkeren aan de oppervlakte komen én blijven, tot we ze aanpakken. Een goed voorbeeld daarvan (collectief) zijn de vluchtelingen die in steeds grotere aantallen opduiken in de Middellandse Zee, net zolang tot het probleem aangepakt wordt.

Maar dit is ook een jaar waarin we allen een heel eind (zeker afhankelijk van onze eigen bereidheid om hierin te groeien) zullen opschuiven in ons energetisch meesterschap, en dat is een enorme stap en een grote verrijking. Door de voortdurende instabiliteit van ons energieveld – door de aanhoudende cycli van download/integratie/aarding -, worden we genoodzaakt om op elk moment, elke dag opnieuw, ons subtiel én fysiek systeem te checken. Tijdens een download-fase hebben we bijvoorbeeld veel meer dan anders nood aan koolhydraten, maar wanneer we dat gedownloade licht verwerken, vraagt dat zoveel energie van het lichaam, dat de spijsvertering moeilijker verloopt. Wanneer we onze voeding dan niet aanpassen, krijgen we spijsverteringsproblemen. Het is ook telkens weer afwegen wat ons lichaam nodig heeft aan beweging of rust. De ene keer voelt het lichaam zich bij downloads beter bij veel beweging en/ of fysieke inspanning, om onmiddellijk het teveel aan licht te aarden. Maar op andere momenten zijn we fysiek niet eens in staat om inspanningen te doen, en is horizontale rust aangewezen om de heftige schommelingen in het energieveld/ruggenmerg tot rust te laten komen.

Energetisch meesterschap ontwikkelen betekent ook telkens checken waar ons systeem op dat moment het meeste baat bij heeft: aardse dingen of spirituele voeding. Zitten we te lang verstrikt in aardse dingen, dan verwittigt een gevoel van irritatie, onvrede en on-welzijn ons ervan dat we spirituele voeding nodig hebben, zoals (meer) meditatie, stilte, hogere kennis of spirituele energieën. Zitten we te lang verstrikt in spirituele bezigheden, dan toont verwardheid, een ijl hoofd, angsten en/of loomheid dat we dringend weer aardse dingen te doen hebben, om ons in balans te brengen, of ontwikkelt ons lichaam allerlei vreemde fysieke symptomen, om ons te dwingen aandacht te besteden aan ons lichaam.

Dit is geen tijd meer van één dieet, één leer, één weg. In deze Nieuwe Tijd belichamen we allen Synthese. We belichamen Alles in /en Eén: we gebruiken alle middelen, energieën en kennis naast elkaar, en we pikken er telkens weer dat uit dat ons op dat moment het beste past. We brengen in ons lichaam en in ons hele Zijn vele wegen, visies, leringen samen, en dit is wat ware Eenheid, Ver-(e)en- iging betekent. Vereniging en Eenheid beginnen in onszelf, door de versmelting van ons Hogere Zelf en onze persoonlijkheid, Hemel en aarde. In onszelf is er voortdurend een proces aan de gang van fysicalisatie van ons licht (ons Ik Ben en sterrenlicht), naast het proces van spiritualisatie van cellen, klieren en organen.

Dit is een intens proces, inderdaad, maar wij zijn hiertoe gecodeerd. Het is een cliché, maar we zijn hier niet zomaar net nu, in deze grote overgang. We zijn hier net omdat we alles ‘in huis’ hebben om ons collectief én de Aarde verder te brengen en stabiliteit te creëren, om te beginnen in ons energieveld, in ons lichaam, maar daardoor ook op deze Aarde, en verder uitstralend naar de rest van het UniversumJ. Net daarom is het zo belangrijk dat we, op momenten dat heel dat uitzuiveringsproces zo eindeloos lijkt en we het zelfs ronduit beu zijn, onszelf toch terug gaan oprapen en onszelf optillen boven alle tijdelijke sluiers van pijn en ongemak en onrust. Dat we onszelf niet meer toestaan om te blijven hangen in donkere wolken, maar onszelf bij de kraag grijpen en concreet gaan kijken wat we kunnen doen om die toestand te veranderen. En altijd zijn daar ook de Engelen, waaronder in eerste instantie dan onze Beschermengel. Ons leven stap voor stap leven, moment per moment, genieten van de kleine dingen van elke dag: daarin ligt in deze overgangstijden ons grootste geluk.

Juni heeft een 5-trilling, wat aangeeft dat er opnieuw beweging komt en zeker ook healing. We komen stilaan weer uit onze cocon, en gaan de buitenwereld in. Dingen zullen wat op hun plek vallen, maar met Saturnus, Uranus, Mercurius nog 11 dagen, Neptunus (vanaf 11/6) en Pluto retrograde houden we er best rekening mee dat er nog steeds een remmende invloed aanwezig is. Eens we dit weten, kunnen we makkelijker onze stroom aanvaarden, en dit vermijdt frustratie en geeft rust. En rust, dat hebben we na al die heftige tijden echt leren appreciëren, niet?

Keep the faith

KLIK HIER NAAR DE WEBSITE VAN FRAN TIELEMANS

AFGESCHEIDENHEID: DE MOGELIJK GROOTSTE UITDAGING VAN DE MENSHEID

Afgescheidenheid: de mogelijk grootste uitdaging van de mensheid. Kunnen we dit veranderen?

Echte gelijkheid is niet materieel, maar is de onuitwisbare waarheid wie je bent als onderdeel van de totaliteit van de schepping.

Compassie voor een ander mens, ongeacht ras, sociaal-economische status, of mentale/fysieke toestand vereist een emotionele intelligentie en volwassenheid, iets wat de meeste mensen in hun leven niet zullen bereiken.

door Christine Horner

We kunnen ons onderwijssysteem, cultuur, conditionering en zelfs de voortdurende onderdrukking door enkelingen de schuld geven, maar dan zijn we verkeerd bezig. De wereld is slechts een weerspiegeling van het fundamentele misverstand dat de menselijke dienstbaarheid en het lijden blijft bestendigen: het geloof dat we gescheiden zijn van elkaar.

Een andere naam voor wat er scheelt aan de mensheid is ‘afscheidingsbewustzijn’. Omdat de fysieke derde dimensie bestaat uit op en neer, hoog en laag, de primitieve mentaliteit van de mensheid, heeft de verschijning van ruimte en tijd tot gevolg, dat u en ik niet verbonden zijn. Maar, hoe kan dit? Waar begint de lijn die ons samen bindt en waar eindigt die?

Het geloof in afgescheidenheid is zo verankerd in cultuur en subculturen, de sociale systemen, en zelfs in de godsdienst, dat het een excuus is geworden elkaar te behandelen als ondergewaardeerd en als wegwerp voorwerp – afhankelijk van de huidige idealen. Er is geen geweldsdaad waarvan ongelijkheid (de gedachte van de scheiding) niet de wortel is.

Wat is gelijkheid?

Hoe ontstaat echte gelijkheid? Van binnenuit. Als men niet de onderlinge verbondenheid en de wereld waarin we leven in zich zelf herkent, zal men het niet buiten zich zelf opmerken. Echte gelijkheid is niet materieel, maar is de onuitwisbare waarheid dat u onderdeel bent van de totaliteit van de schepping.

Er zijn mensen geweest die het onderwijs en de kunstmatige door mensen bepaalde voorwaarden overstegen door de eenheid van al het leven te zien; dat is de ware aard van van het universum vinden. Martin Luther King, de Dalai Lama en ook John Lennon hebben een ieder van ons gevraagd ons de wereld van binnen naar buiten voor te stellen en te onderzoeken en om het leven te zien voor wat het werkelijk is – niet ‘ons’ en ‘hen’, maar ‘we’.

Uit dezelfde bron: geen deel van de schepping is meer of minder waardevol dan de andere. Zodra dit intern wordt begrepen, kan het extern worden ervaren als gedrag in de wereld dat begint met het bouwen van een nieuwe werkelijkheid voor jezelf en anderen. Zelfs als anderen om u heen niet begrijpen dat wat men doet voor een ander, men doet voor zichzelf, is het noodzakelijk standvastig te blijven in het groter geheel, of de universele primaire richtlijn van onze eenheid.

King zelf zei:

“De ultieme meting van een man is niet waar hij staat in tijden van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en onenigheid.” Uiteindelijk is de kracht van karakter u te tonen wanneer u in interactie bent met de rest van de wereld.

Verantwoordelijkheid + integriteit = Duurzaamheid

Synoniem voor verantwoordelijkheid en duurzaamheid is integriteit. Indachtig de vraag of uw keuzes te verenigen of te delen zijn, vraag u zelf af of u kiest voor proactieve duurzaamheid of voor vernietigend reageren. De juiste keuze maakt u een gesteund en bekrachtigd menselijk wezen die de verschillen in huidskleur en de verouderde overtuigingen van anderen overstijgt.

De uitnodiging is standvastig te blijven in persoonlijke moed, zelfs wanneer anderen om u heen de weg kwijt raken. Op deze manier leidt u op een grootsere manier. Door de eerste te zijn om te veranderen, verandert u de wereld. Met het nieuwe besef van wat niet meer werkt, ontstaat de leider in u zelf, die beseft dat duisternis aanvechten met duisternis dezelfde vruchten afwerpt. Wees in plaats daarvan het licht. Anderen kunnen niet helpen maar zien uw voorbeeld. Het is nu aan ons om zonder angst te leven en moedig keuzes te maken, omdat we geboren zijn om dat te doen.

Niets kan bestaan zonder uw steun. De mensheid zal veel sneller vooruit gaan richting het beëindigen van oorlogen, privé en publiekelijk, richting het creëren een wereld waarvan we weten dat het mogelijk is wanneer we het scheidingsbewustzijn voor het eenheidsbewustzijn loslaten. U bent degene waarop de wereld zit te wachten. Gaat u de oproep beantwoorden?

MUZIEK VOOR DE ZIEL - HERACTIVEER IN GEVOEL WEER UW ZIEL!!

Deze muziekpagina is opgezet met als doel de ziel in gevoel te heractiveren. Veel van de muziek is opgenomen in 432 Hertz, wat voor sommigen mensen een betere luister & gevoelservaring geeft!  

KLIK HIER NAAR DE MUZIEKPAGINA

ADRENALINE JUNKIES KRIJGEN SLANG MASSAGE

BUITENAARDS LEVEN

In het heelal krioelt het van het leven. Het leven is eindeloos, niet alleen in dit universum, maar ook in andere universa, die samen de kosmos vormen. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of het bestaat. Van planeten waar nog steeds dinosaurussen leven, tot menselijke beschavingen die zo hoog ontwikkeld zijn dat ze niet eens een lichaam of planeet meer nodig hebben, en zich alleen als groepsbewustzijn door de ruimte bewegen.

Waar het bewijs hiervoor is? Overal, behalve in de reguliere media. Als je het aan wat vrienden of kennissen vraagt, is er bijna altijd wel iemand die wel eens 'iets' gezien heeft. Wie op internet gaat zoeken, komt daar niet alleen talloze filmpjes en foto's tegen, maar ook vele getuigenissen van mensen die UFO's gezien hebben, telepatisch contact met buitenaardse wezens, lijfelijk contact met hen hebben gehad, door hen ontvoerd zijn, of in een vorig leven zelf op een andere planeet geleefd hebben.

"Allemaal nep!!", roepen sommigen. Maar dit zijn vrijwel nooit mensen die er serieus onderzoek naar gedaan hebben. Want wie de tijd neemt om wat video's te bekijken en websites te bezoeken die over dit onderwerp te vinden zijn, krijgt waarschijnlijk het vermoeden dat er toch wel iets meer is dan het 8 Uur Journaal je wil doen geloven.

En het fascinerende is: hoe meer materiaal je leest en bekijkt, hoe completer het grote plaatje wordt. Je ziet een Zwitserse boeriets vertellen wat precies aansluit op wat een Amerikaanse zakenman meegemaakt heeft. Een Australische actrice die kanchannelen, geeft inform​atie die vervolgens weer onderschreven wordt door een Mexicaanse arbeider, die foto's gemaakt heeft van lichtschepen en er telepatisch contact mee zegt te hebben. En zo zijn er nog honderden anderen. Mensen die elkaar nog nooit ontmoet hebben, met totaal verschillende achtergronden en woonplaatsen, in verschillende tijdperken. De puzzelstukjes passen precies op elkaar.

Zijn dit mensen die je ervan kunt verdenken om stiekem op zoek te zijn naar hun "15 minutes of fame" en daarom het hele verhaal uit hun duim zuigen? Meestal niet (volgens ons zie je die types juist meer in de reguliere media). Het zijn bijna altijd gewone mensen zoals jij en ik, die nog nooit voor een camera gestaan hebben en oprecht hun verhaal doen, zonder dat hen iets oplevert. Vaak enigszins beduusd over wat ze meegemaakt hebben, en soms met als gevolg dat hun hele leven op z'n kop staat. Want de gemeenschap waarin ze leven, reageert ook niet altijd even begripvol op zulke verhalen.

Het verhaal van Eduard "Billy" Meier, een Zwitserse boer met één arm, is een van de best gedocumenteerde UFO-getuigenissen uit de moderne geschiedenis.

Hij produceerde talloze foto's, filmpjes, geluidsopnamen en andere tastbare bewijzen van zijn vele ontmoetingen met zijn buitenaardse bezoekers, waaronder bovenstaande foto van een Pleiadisch "straal-schip".

Over zijn belevenissen en de informatie die de Pleiadiërs hem gaven, schreef hij vele honderden pagina's vol, die bekend staan als "The Contact Notes

Als aliens bestaan, waarom zie ik ze dan niet?

Daar zijn verschillende redenen voor. De belangrijkste is de Wet van Niet-Inmenging, een Universele regel die inhoudt dat hogere beschavingen die een andere planeet bezoeken met daarop een minder ontwikkelde bevolking, zich zo min mogelijk met hen bemoeien. Dat houdt niet in dat ze ons niet bezoeken, want dat doen ze juist volop. De Aarde is namelijk een uiterst interessante planeet, zeker indeze tijd. En ze hebben ook contact met individuele personen hier en daar, direct of telepatisch, maar open contact met de hele bevolking is er nog niet bij. Daarom gebeurt het grootste deel van alle echte UFO-waarnemingen ook op vrij grote afstand. UFO's van dichtbij zijn meestal niet van buitenaardse bezoekers maar van aardse makelij, of met de computer gemaakt.

Vredelievende ruimtereizigers houden zich vrijwel altijd aan de Wet van Niet-Inmenging, maar er zijn ook minder vriendelijke bezoekers, en die hebben maling aan deze wet. Tegenwoordig kunnen die de Aarde niet meer bezoeken omdat de hoge beschavingenerop toezien dat de eindtijd op Aarde volgens planning verloopt, maar vroeger hadden zij vrij spel. Maar ook zij wilden liever niet door de massa gezien worden, omdat zij het liefst in het geheim hun duistere activiteiten uitvoeren. Het volk zou het namelijk waarschijnlijk niet zo waarderen als ze wisten wie er verantwoordelijk waren voor zoveel ziektes, moorden, oorlogen, armoe, verdwenen kinderen, rampen en andere ellende.

Een derde reden dat we onze bezoekers niet zien, is dat voor hen het onzichtbaar maken van hun ruimteschepen of het aannemen van een andere persoonlijke gedaante vaak kinderspel is. Reptielachtigen doen dit door te switchen tussen de menselijke en hun eigen DNA-pakketten die ze in zich dragen, maar de spiritueel hoog ontwikkelde beschavingen hebben zoveel controle over energie, dat ze met een enkele gedachte hun verschijningsvorm kunnen veranderen. Het is al vaak bevestigd dat er tal van mensen die gewoon tussen ons in lopen, niet van onze planeet zijn. Ook komen vele buitenaardse bezoekers uit hogere dimensies dan de onze. Zij kunnen ons wel zien (en bijvoorbeeld moeiteloos door muren heen lopen), maar wij hen niet.

Wat voor beeld komt er uit alle getuigenissen naar voren?

Het beeld dat het leven in het omniversum een eindeloze variatie kent. Hoe klein of groot ook, welke kleur, ontwikkeling of karakter je ook maar kunt bedenken, het bestaat wel ergens in de kosmos. Als je naar de directe omgeving rond de Aarde in de lagere dimensies kijkt, waarin wij ook verkeren, dan zijn de intelligente levensvormen wel grofweg in een paar soorten op te delen. Dat zijn:

 • Mensachtigen
 • Grijzen
 • Reptielachtigen
 • Insektachtigen
 • Leeuwachtigen
 • Amfibieachtigen
 • Vogelachtigen

Er zijn ook allerlei tussenvormen, en zoals gezegd, vanaf een bepaalde spirituele ontwikkeling wordt 'uiterlijk' een relatief begrip, maar dit zijn de hoofdcategorieën die wij kennen. De meeste soorten zijn goedaardig, maar er zijn er ook een aantal die zich negatief of onverschillig naar ons mensen toe gedragen.

Door de geschiedenis heen hebben ze allemaal hun sporen op de Aarde achtergelaten, vandaar dat hier ook allerlei dieren rondlopen die op hen lijken. Het is in het universum een traditie van veel ruimtevarende volken om primitieve planeten 'in te zaaien', zoals dat genoemd wordt. Dan bezoekt men de planeet, voegt er wat flora en fauna aan toe die meegenomen wordt op de immense ruimteschepen, knoeit eventueel wat genetisch met het al aanwezige leven, en dan vertrekt men weer. Vervolgens laat men de natuur haar gang gaan en wordt er duizenden jaren later weer een een kijkje genomen, om te zien hoe het zich ontwikkeld heeft.

Strijd tussen licht en duister

De meest negatieve gevolgen lijkt onze planeet ondervonden te hebben van mensachtige bezoekers uit het Sirius B sterrensysteem (die met die lange schedels), reptielachtigen uit het Draco sterrenbeeld, en de Anunnaki, een mensachtig/reptielachtige kruising afkomstig uit het Orion sterrenbeeld. Daarom zijn er bij tal van piramides en andere oude plaatsen ook verwijzingen naar deze sterren te vinden.

Deze negatieve rassen werken tot op zekere hoogte met elkaar samen en veroverden honderden planeten en beschavingen. Ze vormden een machtig rijk. Ze vochten honderdduizenden jaren durende oorlogen uit met de positieve rassen, die met elkaar samenwerken in een soort van Verenigde Naties in de ruimte, de Galactische Federatie van het Licht genaamd.

Toen het duistere rijk in de gaten kreeg dat de technologische ontwikkeling binnen de Galactische Federatie veel sneller verliep dan bij hen en de strijd dus nooit meer gewonnen kon worden, werden de wapens neergelegd en stapten veel negatieve rassen over naar het Licht. Ook al omdat de aankomende Ascensie hen dwong om maatregelen te nemen, want wezens met een te lage vibratie kunnen niet ascenderen. Er bleven alleen nog een paar rebellerende fracties over, verspreid over het universum, waaronder dus op onze planeet.

De mensachtigen

De mensensoort bestaat in talloze kleuren en maten. De Pleiadiërs (bewoners van de sterrencluster de Pleiaden) vertelden Billy Meier dat er in ons universum ruim 8 miljard planeten zijn waar menselijk leven voorkomt. Er zijn meer dan 40.000 ondersoorten, in meer dan tweehonderd kleuren. Ook in andere universa is menselijk leven te vinden, en als je bedenkt dat er volgens Pleiadische schatting zo'n 10 tot de 49e macht universa zijn (10.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 dus), dan begrijp je dat het catalogiseren van al deze soorten onbegonnen werk is.

Onze eigen soort hier op Aarde, de homo sapiens, heeft geen natuurlijke ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn het resultaat van genetische ingrepen door buitenaardse bezoekers met primitieve aardbewoners ruim 200.000 jaar geleden. Omdat wij door de geschiedenis heen het lijdend voorwerp zijn geweest van genetisch geknoei door vele buitenaardse bezoekers, hebben wij nu het DNA van meer dan 20 buitenaardse soorten in ons. Niet alleen van buitenaardse mensen, maar ook van zogenaamde "grijze aliens", reptielachtigen, leeuwachtigen en andere soorten. Met al deze soorten kunnen wij ons (als we dat zouden willen) ook voortplanten. Hierdoor wordt ons DNA gezien als 'koninklijk', volgens contactee Alex Collier

. Alleen met insektachtigen hebben we te weinig gemeen hiervoor.

Naast een uniek DNA hebben deze genetische ingrepen ons echter meer kwaad dan goed gedaan, omdat o.a. onze korte leeftijd, onze grote bevattelijkheid voor ziekte, onze volgzaamheid, onze trage spirituele ontwikkeling en ons beperkte bewustzijn hier het gevolg van zijn.

De vier grootste mensenrassen die wij hier op Aarde kennen, dus blank, negroïde, oosters en latino, zijn allemaal het gevolg van buitenaardse bezoekers met dit uiterlijk die hun sporen nagelaten hebben. De latino's zijn de oudste soort, en van de oosterse soort is het volgens Alex Collier zelfs onbekend welk buitenaards volk hier precies voor verantwoordelijk is.

Links: een Venusiaanse vriendin van Howard Menger, naam onbekend.

Rechts: Valiant Thor, een afgezant van de planeet Venus die eind jaren '50 drie jaar in het Pentagon verbleef om -tevergeefs- met de Amerikaanse regering te onderhandelen over een plan voor vrede op Aarde. Links van Thor twee Venusiaanse metgezellen van hem.

Wie meer wil weten over het leven op/in Venus, zal de interviews met Omnec Onec zeker interessant vinden. Zij kwam als kind naar de Aarde, om karmische redenen en om de mensen hier te helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Ze schreef er een boek over en woont nu nog steeds in Amerika 

Voor de dichtstbijzijnde mensachtigen in het heelal hoeven we niet ver te zoeken, want dat zijn de Venusianen. Net als alle andere planeten, is Venus hol van binnen en hier woont een menselijke beschaving die zich al ontwikkeld heeft tot de vijfde dimensie. Venusianen hebben dezelfde afkomst als wij (het Vega sterrenstelsel), en voelen zich dus erg betrokken bij ons. Om de Aarde te bezoeken moeten ze hun vibratie laten zakken, en dan zien ze er vrijwel hetzelfde uit als wij.

Op dit moment zit onze Aarde in een proces dat "Ascensie" genoemd wordt, wat inhoudt dat zij bezig is om naar een hogere dimensie toe te gaan, net als de rest van het universum. Hierbij krijgt zij de hulp van vele hoog ontwikkelde buitenaardse beschavingen, die ook de aardbewoners zoveel mogelijk helpen bij hun spirituele ontwikkeling. Het doel is om hun vibratie dusdanig te verhogen dat zij mee kunnen naar de vijfde dimensie.

Deze buitenaardse beschavingen zijn dus verenigd in de Confederatie. Deze volken liggen spiritueel gigantisch ver op ons voor, waardoor ze bijvoorbeeld alleen nog maar telepatisch communiceren en dingen creëren puur door de kracht van hun gedachten. Ook technologisch hebben ze een enorme voorsprong. Ze kunnen dingen waar onze wetenschappers letterlijk in nog geen miljoen jaar aan toe zijn, zoals (de)materialiseren, interdimensionaal reizen (waardoor ook ruimtereizen en tijdreizen eenvoudig wordt), antizwaartekrachttechnieken, levende robots en levende lichtschepen, volledige controle over energie waardoor bijvoorbeeld uit lucht voedsel of stuwkracht gecreëerd wordt, etc.

De lichtschepen die door de Mexicaanse arbeider Carlos Diaz bij het Mexicaanse Tepoztlán gefotografeerd en gefilmd worden (links), lijken sprekend op de lichtschepen die in 2007 bij het Nederlandse Hoogkerk gezien werden en waar de plaatselijke Westerkrant een artikel over schreef (rechts)

Ontvoeringen

De komende Ascensie had voor sommige mensen ook een minder leuk aspect. Vooral in de jaren '60 - '80 kwamen veel mensen naar voren met de bewering ontvoerd te zijn door aliens. De gecontroleerde media probeerden deze verhalen zoveel mogelijk af te doen als psychische afwijkingen, maar er waren zoveel getuigenissen, dat sommige wetenschappers er toch serieus onderzoek naar deden. Vooral het feit dat ook veel kinderen hun ouders vertelden over kleine wezentjes die 's nachts hun slaapkamer binnenkwamen en hen meenamen naar hun ruimteschip voor allerlei vreemde experimenten, wekte de aandacht.

Veel volwassenen die ontvoerd werden, herinnerden zich dat er bij hen in een soort van slaaptoestand handelingen verricht waren die gericht leken op de voortplanting. Er werden zwangerschappen gecreëerd en maanden later ook weer afgebroken, er werden eicellen en sperma afgenomen, en mensen zagen vreemde laboratoria met grote reageerbuizen in de schepen, die groeiende foetussen bevatten.

Het beeld dat er uit gechannelde berichten en verklaringen van contactees en mensen uit het black ops circuit naar voren kwam, was dat deze ontvoeringen gedaan werden door de Grijzen. Dit is het buitenaardse ras dat ook vaak in films en media getypeerd wordt, met kleine lijfjes en grote hoofden met grote, amandelvormige, zwarte ogen. Deze beschaving, afkomstig uit het Zeta Reticuli sterrensysteem en daarom ook wel Zeta's genoemd, heeft de normale voortplanting sinds duizenden jaren afgezworen, en is op klonen overgegaan.

Nadeel van het klonen was wel dat de kunstmatig gecreëerde nieuwe wezens geen ziel meer hadden. Zodra het nieuws over de universele Ascensie ook bij dit volk doordrong en ze leerden dat wezens zonder ziel niet kunnen ascenderen, omdat de vibratie van iemands ziel bepaalt in welke dimensie hij verder gaat na de Ascensie, raakten ze in paniek. Ze zagen immers de uitsterving van vrijwel hun complete volk aan de horizon opdoemen.

Ze besloten een nieuw ras te creëren dat half Zeta en half andersoortig was, dat hun cultuur hopelijk zou kunnen voortzetten na de Ascensie. Daarvoor zochten ze een onderontwikkeld (en dus weerloos) volk met sterk DNA, en de keuze viel al snel op de bewoners van planeet Aarde. Er werd een geheime deal gesloten met de machthebbers op onze planeet , waarbij de Grijzen toestemming kregen voor genetische experimenten met aardbewoners, in ruil voor hoge technologie.

Deze experimenten met mens en dier op Aarde gingen enkele tientallen jaren door. Naar verluid werden er uiteindelijk inderdaad één of meerdere nieuwe hybride-soorten gecreëerd waar menselijke zielen wel in wilden incarneren. De actie was dus een succes en de ontvoeringen stopten vrijwel volledig.

PC-TUNING & ONTSTORING -

VOOR TRAGE, VERSTOORDE & NIET LUISTERENDE WINDOWS-COMPUTERS

COMPLEET TUNING & ONTSTORINGSPAKKET

WERKT UW WINDOWS-COMPUTER MET DE SNELHEID VAN EEN SLAK?

LAAT UW COMPUTER DOOR MATTHIJS VD STROOM MIDDELS HET COMPLETE PC-TUNING & ONTSTORINGSPAKKET VOOR € 15.00 PER UUR OPTIMALISEREN

Klik HIER VOOR MEER INFORMATIE

WERKBOEK: POWER-AFFIRMATIES - GEWELDIG GEREEDSCHAP OM UW LEVEN TE TRANSFORMEREN..!! 

Zijn we als mens in staat ons leven te transformeren?

Kunnen we ons zelfbeeld van sober en negatief, transformeren tot het meest verheven beeld van ons zelf?

Kunnen we ons zelf in 90 dagen van chaos tot orde herscheppen? 

Power-affirmaties zijn positieve programmeringen waarmee u uw gedachten over uzelf, of uw visie over bepaalde dingen in een positiever daglicht kunt stellen. Het is een manier om uw gedachten en daarmee ook uw leven te veranderen. Want geluk is niet afhankelijk van omstandigheden. Daar kiest u zelf voor. Wat u verlangt en gelooft, dat zal zich manifesteren. 

Stel dat u beseft dat u al uw hele leven bewust/onbewust voor negatieve situaties kiest en deze u ook overkomen? 

Klik HIER VOOR MEER INFORMATIE

"WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS"

Stroomnieuws is een wekelijkse nieuwsbrief die met veel zorg, Ziel en Hart wordt gemaakt. De opzet van Stroomnieuws is voortgekomen uit de ergernis van al het negatieve dagelijkse nieuws. Het internet, tv, kranten en radio bombarderen ons dagelijks met extreem lage frequenties. U kunt u blijven voeden met al dat negatieve nieuws, alleen hoelang geleden heeft u zich nou eens één week lang goed gevoeld?

Wekelijks werkt Stroomnieuws standaard met positieve berichten en oplossingsgerichte mogelijkheden!

WORD VRIEND VAN STROOMNIEUWS

LEZINGEN, WORKSHOPS & BIJEENKOMSTEN 

Persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling:

ONTVANG EEN MELDING WANNEER STROOMNIEUWS WEER IS VERNIEUWD

Heeft u zich al eerder inschreven,

dan hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven.

SCHRIJF U IN VOOR DE STROOMIEUWS-NIEUIWSBRIEF

STROOMNIEUWS FACEBOOK