T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

ONTSTAAN DIVINEBOOSTERS

ONTSTAAN DIVINEBOOSTERS

Kijken we in de geschiedenis van symbolen, dan zien we overal in de wereld enorm veel symboliek. Sommige van deze symbolen, bv van de oude Egyptenaren of moderne graancirkels zijn, zelfs door wetenschappers met de juiste meetapparatuur, op hun energie-potentieel te meten. O.a. wichelroedes, elektroveldmeters, magnetische meetapparatuur en pendels kunnen deze energieën meten. Toch is er iets vreemds met de voelbare energie van de oude symbolen gebeurd. Voor de meeste mensen is deze niet meer te ervaren. Dit heeft zeker iets te maken met de chaotische energieën hier op aarde, en de dichtheid van het 3D hologram.

De manifestatie van de Divineboosters zijn tot stand gekomen middels een schat aan informatie. 16 jaar ervaring is er voor nodig geweest om achter het geheim van de techniek te komen, die noodzakelijk is om deze oude kennis weer nieuw leven in te blazen. Deze kennis kan en mag alleen gebruikt worden als men voor het Hoogste Goed werkt. 

De Divineboosters hebben allen unieke thema-energieën met elk een verschillende opzet. Energetisch kunnen we dan ook enorm veel positieve gevoelens ervaren. Hierbij moet u er dus rekening mee houden dat u zich steeds beter en lekkerder gaat voelen. Maakt u dagelijks gebruik van de verschillende Boosters, verwelkom dan meer en meer uw nieuwe positieve ervaringen. 

Divineboosters doet er alles aan om de kwaliteit van alle Boosters met de grootste zorg en betrokkenheid te creëren. Iedere Booster is na jarenlange voorbereiding gemaakt. De universele scheppingskracht staat voor iedereen klaar, we bepalen vanuit onze eigen intentie en zuiverheid hoe we deze eeuwige schittering mogen doorkrijgen. 

Samen met deze Boosters een verbinding aangaan en uw diepere Zelf ontmoeten, resulteren in een allesomvattend Respect voor uw aanwezigheid. Door dit inzicht kunnen de reeds verruimende inzichten in het dagelijks leven eindelijk geleefd worden vanuit een samenwerking tussen uw Machtige Ik Ben, ziel, Hart en Hoofd.  

Met het complete Divinebooster-pakket is er nu de mogelijkheid de doos van Pandora aan transformerende energieën te ervaren. Middels het grote keuzemenu aan energieboosters kunt u nu privé vele uiteenlopende transformerende energieën ervaren en z’n werk laten doen. Alle Boosters zijn speciaal gericht op een thema en werken zeer krachtig door op de gehele situatie. De Boosters zijn los- alsook in een totaalpakket te bestellen. 

Vele mensen ervaren nu de enorme power van de Boosters, en kunnen eindelijk op een simpele en revolutionaire manier zichzelf transformeren en gemakkelijk de frequenties verhogen.