T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

ONTSTAAN & VERLOOP sANJEEVINIS

ONTSTAAN & VERLOOP

SANJEEVINI METHODE 

Poonam Nagpal, afkomstig uit Delhi-India, is de grondlegger van de Sanjeevini-methode. Ze woonde in Saoedi-Arabiƫ en voerde daar een homeopathische-, natuurgeneeskundige praktijk voor vrouwen en kinderen. Poonam heeft de reguliere geneeskunde bestudeerd en op alternatief gebied vrijwel alle richtingen onderzocht en toegepast. Het bijzondere was dat iedereen kosteloos behandeld werd.

Jarenlang heeft Poonam lezingen gegeven over haar manier van werken voor zowel therapeuten als belangstellenden. Zij werkte toen met radionische apparatuur, maar de apparatuur was onbetaalbaar naar Indiase maatstaven. Met als gevolg dat het voor de meeste mensen onmogelijk was om de apparatuur aan te schaffen en ermee te werken. Poonam heeft toen de Universele Scheppingskracht gevraagd haar een methode te onthullen waarbij mensen op een natuurlijke, eenvoudige en uiterst goedkope wijze kunnen genezen. Stapje voor stapje werd in haar dromen aangereikt hoe zij de radionische apparatuur sterk kon vereenvoudigen, zodat het voor iedereen toepasbaar kon zijn. Na ongeveer 9 maanden was de Sanjeevini methode gereed en trad Poonam er voor het eerst mee naar buiten. Therapeuten uit Saoedi-Arabiƫ, India en andere landen, die eerdere lezingen bij haar hadden gevolgd, kregen een werkboek en werkdoos thuisgestuurd waarmee zij aan de slag konden. Hierop kreeg zij na een paar dagen de eerste reacties, en deze waren wonderbaarlijk. De daarop volgende jaren behandelde Poonam Nagpal zieken vanuit haar huis, en reisde door India om lezingen over de Sanjeevini-methode te geven. Op verzoek van vele therapeuten heeft zij in 1998 diverse Europese landen aangedaan om de Sanjeevini-methode nog meer bekendheid te geven, waaronder Nederland. Deze onvergetelijke dag in Bloemendaal werd door verschillende journalisten van o.a. Spiegelbeeld en Onkruid bijgewoond.

TOEPASBAARHEID

Sanjeevinis worden als extra ondersteunende toegepast op mensen, dieren, bomen, planten, water, aarde, voeding, kleding, voorwerpen, kantoren, bedrijfsruimtes en bodem.