T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

LINKS

LINKS

Regina Cové-Warncke

Shiatsu, Voetreflexologie en Persoonlijke ontwikkeling - Welkom op de website van Regina Cové-Warncke, praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling, Mindfulness, Shiatsu, Voetreflexologie in Den Haag. Op deze website kun je alle informatie vinden over de behandelingen die ik geef, voor zowel particulieren als bedrijven. Mijn passie is het al meer dan 15 jaar iedereen dichter bij zijn wareinnerlijke kern, innerlijke kracht, passie en motivatie voor het leven te brengen. Ontdek je talenten , het talent om te groeien. Voel je als een koning of koningin , zet alles in van je talenten en vaardigheden wat jou leven en het leven van de medemens dient. Zo maken we een beter wereld. 

Patrice Clarijs

Welkom bij de praktijk van Patrice Clarijs; praktijk voor Meergenerationele Psychotraumatologie en Access Bars®. Ik werk met de gevolgen die (vroegkinderlijke) trauma’s hebben voor je persoonlijke ontwikkeling. Uit onderzoek naar trauma en hechting blijkt dat mensen door traumatische ervaringen innerlijk verdeeld raken. Deze methodiek heft de verdeeldheid op, waardoor je meer en meer kunt gaan leven in plaats van overleven en je autonomie toeneemt. Geduldig. Zonder oordeel. Ruimte gevend aan jouw autonomie en aan jouw tempo. Jij bepaalt de stap die mogelijk is.

Monique van Pappelendam

De weg naar natuurlijke gezondheid, zonder symptoombestrijding! Heb je vage klachten? Heb je weinig energie? Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Ben je symptoombestrijding zat? Wil je werken aan de oorzaak van je problemen? Mijn naam is Monique van Pappelendam. Ik ben gespecialiseerd is in natuurgeneeskunde, healing en bewustwording. Voor meer informatie nodig ik U uit mijn site te bekijken. Heeft U dan nog specifieke vragen, bel of mail me gerust via het contactformulier.

Anneke Dorland

“Een moment van rust en ontspanning voor lichaam en geest” Mijn naam is Anneke Dorland-Bello en ik werk als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut in mijn praktijk ‘De Adelaar’. In deze praktijk staat de filosofie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn centraal. En mijn overtuiging is dat het samenspel tussen energie én de juiste voeding van essentieel belang is voor zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid.

Ron Fonteine

Kennisplatform voor mensen met een open mind en een brede interesse. in het nieuws op het gebied van gezondheid, voeding en milieu Op zijn website publiceert Ron nieuwsartikelen uit diverse bronnen. Door deze te lezen en kritisch te beoordelen vormt hij zijn visie waar het gaat om bereiken van optimale gezondheid. Wat betreft de algemeen aanvaarde kennis over de relatie voeding/leefstijlmaatregelen en gezondheid is hij te kenschetsen als kritisch. Ron levert een overzicht van gezondheidsnieuws uit binnen- en buitenland.

Massage Platform - Nederland

Massages en masseurs heb je in veel verschillende soorten en maten. Op de massage.startpagina vind je een verzameling van masseurs geclassificeerd op basis van locatie en soort massage. Daarnaast tref je tevens informatie omtrent producten, leveranciers en opleidingen! De ontspanning begint hier.

LaVida

La Vida staat voor het ontwikkelen van bewustzijn waardoor je meer uit jezelf en het leven kunt halen. Uitgangspunt daarbij is dat je zelf aan de slag gaat! Je leert dus “zelf doen”. Zodat je in elke situatie jezelf als het ware kunt begeleiden van chaos naar rust, van malen naar innerlijke rust, van overspoeld worden naar overzicht. Er zijn uiteraard vele wegen die naar Rome leiden, maar wat deze wegen allemaal gemeen hebben is discipline en open staan voor “anders denken”. Onze trainingen ondersteunen je daarbij.

Stringenergy

Stringenergy werd in 1987 opgericht door een team onderzoekers dat zich sinds 2009 volledig heeft gericht op de ontwikkeling van natuurlijke oplossingen voor medische klachten. Denkt u daarbij aan de behandeling van het Restless Legs Syndrome (RLS), maar ook aan stress-gerelateerde klachten en ADHD. Tevens biedt Stringenergy oplossingen voor diverse industriële toepassingen.

Erna zuidhoek

Wil jij meer Rust en Ruimte & Minder stress en piekergedachten? De Bars is een nieuwe manier van meer rust en ruimte gaan ervaren in je lichaam en in je leven. De Bars kun je vertalen als energie banen. Met Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier, stress en spanning uit je lichaam.Het zorgt voor het loslaten van oude gedachten en patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. 

Stemvork-therapie

Je bent de manifestatie van geluid, ben je uit balans, laat jezelf opnieuw afstemmen middels Stemvorktechniek. Door allerlei interne en externe factoren kan jouw energie, jouw trilling verstoord raken. Dit kan blokkades veroorzaken in de vorm van spanningen, verkramping, heftige emoties, pijn of vermoeidheid. Het leven nodigt je hiermee eigenlijk uit om thuis te komen bij jezelf. Stemvork therapie helpt om deze spanningen en blokkades ‘los te trillen’ en op te ruimen.

Persoonlijke verandering realiseren?

Wil je iets veranderen op je werk, in je loopbaan of wellicht privé? Of wil je jezelf beter leren kennen en je grenzen opzoeken? Dippel Coaching maakt dit mogelijk! Wat is coaching? Coaching overbrugt de kloof tussen waar je staat en waar je heen wilt. Dit gebeurt door middel van individuele gesprekken en opdrachten, waardoor je inzicht krijgt in wat je wilt en wat je kunt. De coach zal op basis van ervaring en met behulp van een aantal technieken naar mogelijkheden zoeken om je doel te bereiken. 

Soundsofsilence

Wat is er voor nodig om in harmonie te zijn met uw omgeving? Wie is verantwoordelijk voor de wijze waarop u zich voelt? Hoe verandert u uw realiteit? Leeft u volgens de regels of durft u zich over te geven? Vragen die wij graag stellen. De harmonische stemming aangereikt door Sounds of Silence is gebaseerd op de Krystal Spiraal. 

BLU-e-healing

Blu-healing is een krachtige trance healing. Tijdens de healing lig je aangekleed op een tafel. Je wordt behandeld zonder dat je wordt aangeraakt. Tijdens de behandeling weet Frank van der Pauw Kraan de Qi-energie in je lichaam weer te heractiveren, je innerlijke levenskracht (Qi) direct tot volle sterkte te bekrachtigen. Mensen zijn erg onder de indruk van de energie en van wat er zoal gebeurt tijdens de sessies. Trillingsfrequenties4all heeft als proef een behandeling ondergaan. Geweldig, krachtig en erg fijn!

Rustiek-leven

Met warme en positieve aandacht krijg je de sleutel tot jouw ziel aangereikt.

We gaan terug naar wat jou gezond en gelukkig maakt en helen oude blokkades uit dit leven en uit vorige levens. We gaan bekijken wat jou in het nu belemmert en door oefeningen en tips zorgen we er samen voor dat de belemmering niks meer is dan een opstapje naar een bewuster leven. Je gaat je eigen essentie ervaren: wie jij bent en wie je niet bent. Je beperkingen en talenten.

MIR-Methode

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Deze methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

Uw Waterman

Meestel gaat men niet verder dan aandacht geven aan de zuiverheid van water. Naast de zuiverheid is de vitaliteit van water een even belangrijke parameter. Door het water te vitaliseren wordt het water vele malen efficiënter. Vitaal water is een éénvoudig en fantastishc hulpmiddel om minder onderhevig te zijn aan belastende omgevingsfactoren want het ontlast uw lichaam en het ecosysteem. Drink dagelijks zuiver en gevitaliseerd water en uw lichaam doet de rest voor u... 

Hein Braat

Handige link voor het bestellen van de Gayatri mantra! Twintig jaar terug kwam Hein via Gerard van Wijk, een leraar in kriya yoga, voor het eerst in aanraking met mantra's. Hoewel hij zich niet direct kon vinden in de yogaleer en de inhoud van de mantrateksten werd hij wel geraakt door de bezieling waarmee deze leraar de Mantra’s zong. 

Rebalancing

Unieke manier om onverwerkte emoties of trauma’s los te masseren. Prabhu Haremaker rebalancing massage techniek gaat veel dieper dan veel andere massages. Niet alleen omdat het diep lichamelijk werkt, maar ook omdat het wat we voelen, denken en ervaren erbij betrekt. We zijn immers een combinatie van lichaam, gevoel, gedachten en bewustzijn. 

Iboga-experience

Het is heerlijk om te feesten en te genieten, als verdieping en zelfinzicht/reflectie er ook mogen zijn. Ons doel is om te werken met mensen, die op zoek zijn naar spirituele groei en transformatie. Free your mind, your body and your soul.

A healthy life

Deze site is opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Alleen kun je ver komen, maar samen kun je nóg verder komen. Als we onze krachten bundelen kunnen we elkaar helpen in verbinding om onze gezondheid in eigen hand te nemen.

O. energie

Vandaag de dag is Nulpuntenergie een hot item. Met de al maar hoger wordende brandstof, lees olie en gas prijzen, is de roep naar andere energiebronnen luider dan oit. Ongelimiteerde en 100% schone energie overal en gratis voor ieder die beschikt over een apparaat om het op te wekken. Is dit een droom, werkelijkheid of toekomstmuziek? En wat is het? De kwantumnatuurkunde zou ons moeten kunnen uitleggen wat nulpuntenergie is.

Verontruste Moeders

Deze website kan worden beschouwd als een soort bibliotheek, niet alleen met betrekking tot de HPV-vaccinatie. U zult ontdekken dat alle vaccinaties het overdenken waard zijn.

Boek - Verhoog je trillingsfrequentie

De schrijfster weet op en hele mooie manier je gevoelens van deze tijd uit te drukken. Ze helpt je het transformatieproces te vergemakkelijken. Eerst legt ze uit hoe je trillingsfrequenties waar kunt nemen. Ze verteld over de 9 fasen die de mensen nu doorlopen en de gemengde gevoelens die daarbij horen en hoe ermee om te gaan.

G.I.O.

Wilt u uw kind niet langer als “probleemkind” zien, maar genieten van de vele talenten die het heeft? Ik wil u (Gio Vogelaar) en uw kind(eren) daar graag bij ondersteunen! Mijn missie is een bijdrage te leveren aan een samenleving waar zorgvuldige en liefdevolle aandacht is voor kinderen zoals ze zijn, uniek in hun kwaliteiten.

Massagetherapie

Welkom bij de praktijk voor voetreflexzonetherapie en voetdiagnostiek van Sabina de Kruijf. U kunt hier terecht voor verschillende (niet erotische)therapieen en massage's.Onze therapieën en massage's ondersteunen en stimuleren het zelfgenezende vermogen van het eigen lichaam.