T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

RADIO INTERVIEWS

INTERVIEW

MATTHIJS VD STROOM

HET WONDER VAN DE LICHAMELIJKE BIO-COMPUTER

Argusoogradio - Gezond en Wel

05 juni 2011

Leven van licht, stoppen met eten. Mahatma (pranische) ademhaling. Tibetaanse ademhaling meditatie. Wie zijn smaak beheerst, beheerst al zijn zintuigen. Het aanspreken van je ‘innerlijk Zelf’. Iedere dag meester zijn over al je lagere lichamen. Waarin veroordeel je jezelf? Alle verzet keert tot je terug. Ben je bereid om je woede/verdriet te bezien? Sanjeevini. Gayatri mantra. Gericht heilzame frequenties brengen in geneutraliseerd Himalaya zout, suikerbolletjes, maar ook in beddengoed, en via Google Earth bijvoorbeeld ook in landbouwgronden! .

Reacties interview, zie onderaan.

REACTIES

Cornelis

Zonder het symbool op de router daalt de boviswaarde (= de mate van eenheid in het gemeten object of organisme/kwaliteit van de energie) op 1 meter afstand gemeten naar 1900 (cijfer 1,9). Met symbool blijft de daling beperkt tot 7400 (7,4). Op 3 meter afstand gemeten wordt het zonder symbool 3000 en met 7600, dus het cijfer 3 zonder en 7,6 met symbool. Echt wel heel mooie verbeteringen. Er zijn al heel veel mensen die zelf een boviswaarde van meer dan 8000 hebben en als je dan in een veel lagere energiekwaliteit verblijft trekt het veel energie bij je weg. In de meest huizen ligt de boviswaarde echter zelden boven de 5000 bovis nog zonder de invloed van wifi. Ik wilde je deze resultaten niet onthouden.

Fiona

Hoi matthijs het interview met meerradio was weer een feest van herkenning. Ik werk inmiddels 7 jaar met sanjeevini's n.a.v de cursusdag destijds in bloemendaal en later -gewoon omdat ik het zo razend interessant vind- bij rozen en radijs in burgerveen. Heerlijk weer om je te horen! Grtn van fiona.

Priscilla

Wat ik namelijk merk in jouw radiogesprek is dat je leeft en handelt volgens de toepassing van dit boek en zoals wordt beschreven in boeken als 'de Meesters van het Verre Oosten' en andere boeken van de Meesters. Zeer interessant!!! 

Ingrid

Ik heb net dit interview voor de 6e keer beluisterd. Ook het sanjeeviniboek heb ik inmiddels waar ik schoorvoetend mee aan de slag ben gegaan. Ik hoop van harte op een vervolg interview. Dank je wel Desiree en Matthijs. Dit alles is zeer verhelderend.

Ingrid

Ik heb net dit interview voor de 6e keer beluisterd. Ook het sanjeeviniboek heb ik inmiddels waar ik schoorvoetend mee aan de slag ben gegaan. Ik hoop van harte op een vervolg interview. Dank je wel Desiree en Matthijs. Dit alles is zeer verhelderend.

Arjan

Uitstekend interview. Het lijkt of alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen, alle onderwerpen die Mathijs aanhaalde was ik al aan het onderzoeken. Dit is precies wat wij nodig hebben. Bedankt Mathijs en Desirée.

Paula

Wat een buitengewoon fascinerende interview en wat een inspirerend gesprek. Mathijs is volgens mij iemand ‘who walks his talk’. Zeker een gesprek om vaker naar te luisteren, of je nou wel of niet aan de slag wilt gaan met de Sanjeevini’s. Dankjewel ook Desiree voor de manier waarop je het interview hebt geleid, de tijd is voorbij gevlogen.

DEEL OOK UW ERVARING