T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

ERVARINGEN FREQUENTIEACTIEFSYSTEEM

ERVARINGEN

FREQUENTIEACTIEFSYSTEEM

Martien

Hallo beste Matthijs, Ik heb het frequentie actief systeem aangevraagd voor mijn dochter Marieke, nu 15 jaar. Zij was hiervan niet op de hoogte! Haar moeder, mijn vrouw dus, was toen ruim 4 jaren geleden gestorven (suïcide). Marieke had hier veel moeite mee, doch zij uitte zich niet hierover. Wel vertoonde zij een stil en teruggetrokken gedrag, gesloten, zeker over het onderwerp: mama. Emotioneel liet zij hier niets over los. Zij heeft op haar school ook bijna nooit verteld dat haar moeder gestorven was. Zij meed dit onderwerp. Op een zaterdagmiddag dit dus voor haar laten activeren, een proefperiode van 10 dagen. Gewoon als bezorgde vader, wilde ik wel eens weten of dat ook voor haar zou werken. Ikzelf had al positieve ervaringen met het frequentie actief systeem. De dag erna, een zondag, gingen we wandelen in de bossen. Marieke liep op een gegeven moment stil voorop en ik voelde dat er iets stond te gebeuren. Haar jongere zusje ging, op mijn verzoek, bij haar lopen. Na enige tijd stonden we stil en ik vroeg Marieke of er iets was. Ik stond verbaasd en perplex over haar open reactie: Met tranen in de ogen vertelde ze dat ze haar moeder enorm mistte en dat ze niet verwacht had dat wij haar nu zo liefdevol opvingen. Mijn emoties van blijdschap trekken nog door me heen, als ik dit opschrijf nu. Marieke heeft zich geopend, durft er meer en meer over te vertellen, ook tegen klasgenootjes. Haar gezicht straalt, humhum, let wel op, het is en blijft een puberende meid hoor, maar ze is open, heeft vertrouwen in zichzelf en in de toekomst. Ook schrijft ze nu bijna dagelijks in haar dagboek. Ook op school heeft ze de draad weer opgepakt en werkt vele malen gestructureerder. Al met al: fantastisch. Thanks. Alle goeds, Martien

Karel

Op subtiele liefdevolle en krachtige wijze ondersteunt en bevordert het frequentiesysteem het functioneren van mijn geest en lichaam. ik ervaar een enorme toename van intelligentie alsof de ware zielskracht geactiveerd wordt waardoor ik het leven veel beter begrijp en doorzie. Hierdoor ontstaat in mij rust, ruimte en veel enthousiasme om midden in het leven te staan met een gezonde geest in een gezond lichaam. ik voel me helder en vrij om pijnlijke thema's en fysieke en emotionele patronen die aan het licht komen te transformeren en te overwinnen en tegelijkertijd de lessen te leren waar deze mee samenhangen. ik ervaar veel vrijheid en harmonie in relaties welke vroeger soms turbulent of emotioneel konden zijn en geniet veel meer van de aanwezigheid van anderen en mezelf. ik zorg veel beter voor mezelf en de wereld om me heen en ben weer enthousiast over het leven ik sta weer in mijn eigen kracht! De begeleiding van Matthijs is heel prettig en hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven ! voor mij is het systeem enorm van toegevoegde waarde en ik zou het iedereen die het nog niet heeft ervaren van harte aanbevelen! dankjewel Matthijs !

Henneke

Hallo Matthijs, De eerste dagen vond ik zwaar, heel veel rugpijn, bekaf. Zoals je weet sta ik er sceptisch tegenover maar.... vanaf de derde dag, minder pijn, ontspanning, ik liep zelfs vaak te lachen en te zingen en verbaasde mij daar enorm over, de angsten en paniekaanvallen worden veel minder, ik kan weer slapen weliswaar met cannabisdruppels, maar ik ben hier al erg gelukkig mee. Tot 14.00 uur heb ik energie en dan donder ik even in, val in slaap en doe verder die dag niets meer. Maakt niet uit er is nu verbetering en daar ben ik ontzettend blij mee ik hoop dat het de komende tijd nog wat beter gaat worden. Ik wist van te voren dat ik een jaar tot zelfs 5 jaar last zou kunnen hebben van de zware chemokuren, maar het werd eigenlijk steeds erger. Nu eindelijk verbetering en een leefbaarder leven, waar ik ontzettend blij mee ben. Ik ben je erg dankbaar en vertel aan iedereen wat me overkomt, sceptische reacties, maar ik heb gezegd dat ik hen op de hoogte houd. Mijn concentratie is nul komma nul dus ik zou het heel fijn vinden als jij mij een seintje geeft wanneer de twee gratis weken voorbij zijn, dan kan ik je gaan betalen, ik blijf mijn verhaal vertellen, iedereen kent mij als een nuchtere trut en hadden nooit gedacht dat ik dit zou willen, Matthijs we gaan ze een poepje laten ruiken!!!!! Jij blijft je best doen en maakt mij weer gezond (nou ja, dat is niet helemaal mogelijk) maar de ontspanning en af en toe een heel gelukkig gevoel is mij heel veel waard, waarvoor alvast mijn dank. Liefs Henneke

Lotte

Na het aanvragen van dit voor mij zweverige systeem, heb ik me behoorlijk verkeken op wat er allemaal meer mogelijk is dan al die reguliere toestanden waar ik doorheen ben gegaan. Voor mij waren die 7 testdagen echt doorslaggevende om verder te gaan met het 3 maanden traject. In eerste instantie merkte ik de eerste dag helemaal niks, tot op een gegeven moment ik in een enorme zachtheid verzeild raakte. Het leek wel alsof ik zweefde. Eenmaal thuisgekomen voelde ik mij enorm moe en kwamen er gevoelens van boosheid in me boven. Het bijzondere was dat ik onmiddellijk het inzicht kreeg, dat mijn niet verwerkte boosheid, niet verwerkt verdriet was. Na drie en een half uur janken voelde ik mij zo enorm opgelucht en kwam er een geweldige warmte en liefde doorheen m'n hele lichaam. Ik zie nu dat ik altijd liefde en warmte buiten mezelf opzocht, zo te compenseren wat ik mezelf niet durfde te geven. Om eerlijk te zijn ben ik als de dood voor confrontaties uit m'n verleden. Ik begrijp nu ook waarom ik zo vastgeroest zat en m'n jarenlange stress, darm- en buikklachten vandaan kwamen. Ik merk dat ik nu veel krachtiger ben geworden en vaker m'n mond durf open te trekken in situaties waar ik dat voorheen nooit durfde te doen. Matthijs, ik weet niet wat je allemaal doet maar je systeem werkt voor mij geweldig. 

Dominique

Mama had last van linkerheup die steeds maar dunner werd en de dokters weten niet wat de oorzaak daarvan is…. NU is de linkerheup weer helemaal bijgesteld sinds ze geactiveerd wordt. Dus linker en rechterheup zijn weer prima afgesteld, ze heeft in beide heupen van alles gevoeld. Deze namiddag rond een uur of half vijf kreeg ze rechts in lichaam een enorme kramp waarbij haar rechterarm precies werd opgetild en deze kramp liep ondertussen vanaf rechterheup doorheen lichaam via ruggengraat door tot aan nek. De pijn verdween langzaam, hoofdpijn kwam op en ook deze verdween. Verkoudheid is met grote sprong verbeterd, is bijna verdwenen. Ze voelt zich soms plots ijl in hoofd, een vreemde gewaarwording in hoofd,,,,,suikerspiegel schommelde vandaag fel, in de voormiddag zeer hoog, in namiddag laag en vanavond prima. mama vertelde papa dat ze voelde op de kaart te staan,,,,,,warmtegevoel vanuit heupen naar voeten,,,,in hoofd voelde ze een kort moment trillingen,,,,,ze ziet beter in rechteroog, die gisteren zeer veel pijn deed,,,,, kleur van ogen veranderde naar lichtblauw met groen,,,,zicht verbetert,,,,,,suikerspiegel op de middag was zeer laag, een hypo, maar voelde zich wel goed,,,,,in de namiddag rond half vier was er een enorme vermoeidheid en hongergevoel hoog,,,,,iets kleins gegeten, voelde zich zeer fit na het eten,,, nu voelt mama zich prima.

Ruben

Heey ik wou even melden enorm veel energie, enorme toename in helderheid en algemeen welzijn vreugde en inspiratie vrolijkheid humor fitheid ,lekker en gezond voelen.

Morgan

Mijn pijnen begonnen ook tegen half vijf en nu is het een stuk minder. Ben in ieder geval blij dat de pijn bijna weg is. Gewoon weg super. ben er blij mee.

!!..DEEL UW ERVARING..!!