T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

ERVARINGEN DIVINEBOOSTERS

DEEL OOK UW ERVARING

ERVARINGEN DIVINEBOOSTERS

LET OP - VELE SITES WERKEN MET NEP ERVARINGEN. DEZE SITE WERKT DAAR NIET AAN MEE EN WERKT UITSLUITEND MET ECHTE ERVARINGEN.

Boosterpakket - Aafje: Ik heb nu een drietal weken de divineboosters in huis en langzaam maar zeker begin ik te merken dat ik een anders mens wordt of beter gezegd eindelijk weer mezelf wordt. Ik voelde jaren bij het uitwerken van zaken altijd een hele hele diepe blokkade in mijn lijf die eigenlijk altijd tegen hield dat ik bij de kern kon komen en wonder o wonder begint dit nu helemaal weg te ebben. Ik ben echt ontzetten blij.

Boosterpakket - Ursela: Beste Matthijs, ik ben sinds 15 aug. met de boosters begonnen. Ik bemerk bij de Sungazebooster een uitstraling van oranje stippeltjes, dit was gelijk bij de eerste keer al te zien. Ik denk zelf dat mijn negativiteit van mijn hele leven er positiever door wordt. De avatarbooster gebruik ik ook. Ik ben zelf altijd een stille en niet een echte vlotte prater, maar nu had ik gisteren een trouwerij en het viel mij zelf later pas op dat ik wat vrolijker was en ook meer durfde te praten. Normaal deed ik dit nooit zo met een ploegje, durfde dat niet. De neutralisatiebooster gebruik ik ook voor water te neutraliseren. Ik heb aan de linker kant op m'n hoofd korstjes in het haar zitten maar het is wat aan het minderen. Ik moet nog starten met de love en kristalbooster. Nou ja dit is het voor mij voorlopig. Lieve groetjes ursela.

Avatarbooster - Lydia - Hoi Matthijs. Enige tijd geleden ben ik met de avatarbooster gaan mediteren. Als snel ontstond er een enorme rust en tegelijkertijd een stroom van energie. Mijn lijf begon te bruisen. Vanuit jouw booster ben ik door verschillende lagen van pijn en liefde gegaan. Mijn hele leven voelde ik een bepaalde onrust in mijn ziel. Iets wat aangeraakt moest worden. Een soort van onvolledigheid in mijn leven. Maar ik kon er nooit bij komen en ik had geen idee wat het was. En.....daar ben ik op dit moment mee bezig en dat is helemaal te WOUW. Mijn leven lang heb ik buiten mijzelf geleefd. En nu voor het eerst heb ik het gevoel en maakt de verbinding dat ik aanwezig ben en besta. Ik ben met een realisatie bezig om dit helemaal te gaan leven. Dank je wel! Ik heb gelijk een vraag over de waterbooster. Die zit al een tijdje in mijn hoofd. Ik dacht ooit gelezen te hebben dat je het water uit de kraan met bovis waarde kunt verhogen. Ik zie nu dat er een kaart is. Werkt deze kaart hetzelfde of is het de bedoeling dat je deze kaart onder een kan water etc legt? Heel erg bedankt voor je goeie werk lieve Matthijs en groetjes, Lydia.

Sanjeevinibooster - Gertrud - Ik vind het nog een beetje vroeg om echt grote ervaringen te hebben omdat ik veel klachten heb. Ik ben een vrouw van 57 jaar en in het bezit van een leesbril. Mijn ogen worden met de jaren slechter. Ik fiets veel met mijn man en ik kan nog geeneens meer de code van het fietsslot lezen. Wij gingen van de week fietsen en tot mijn grote verbazing kon ik ineens de code weer lezen. De letters leken reuzegroot. Dit is natuurlijk wel een grote ervaring in zo een korte tijd.Hartegroet. Ik heb nog een ervaring. Ik kan al jaren niet meer slapen zonder melatonine in te nemen. Nu val ik al ruim een week spontaan in slaap. Ben gewend om televisie te kijken in bed maar dat lukt niet meer omdat de slaap mij overvalt.

Sanjeevinibooster - Gerry - Mijn ervaring is tintelende handen, en ik voel de energie door mij stromen. Verder krijg ik jeuk in mijn gezicht. Ik heb ook voor het beste goed voor mijn hond, de energie opgeladen in een flesje water. Bij het meten van de boviswaarde kwam ik uit op 17000 bovis, wat extreem hoog is. Als ik het flesje nu meet kom ik uit op 12000 bovis. Ik sprenkel het water over mijn hond uit, en het lijkt er op dat hij wat fitter oogt. Het blijft natuurlijk een persoonlijke ervaring, en is natuurlijk niet wetenschappelijk onderbouwd.

Avatarbooster - Francis - Hallo Matthijs, ik heb de avatarbooster nu ruim anderhalve week in gebruik, en pfoe wat een sterke energie, ik kan het nu net 1x per dag 10 minuten aan, de eerste dagen lukte het met moeite 5 minuten, en dan voelde ik mezelf gewoon opstijgen en verloor ieder besef van mijn bestaan. Een goede vriend van me overleed dinsdag, geheel onverwachts, en door alle nare herinneringen die ik met me mee heb gesleept, zou ik het vermeden hebben om naar de crematie te gaan, omdat ik liever niet geconfronteerd word met boze ex en boze dochter, nu echter kon ik het gewoon over me heen laten komen, zonder in mijn verdedigingslinie te schieten, en besefte ik me, ieder heeft zijn of haar eigen waarheid, dus waarom zou ik me verdedigen tegenover de dingen die over me gezegd worden, want wat een ander over mij zegt, zegt meer over hun, dan over mij, en vice versa, en voor het eerst in 10 jaar kwam er rust in mijn hart, en verdwenen de gedachten van het niets waard zijn, ik word weer "warm" in mijn hart. Het is en was een hele bijzondere gewaarwording voor me. Ik heb een vraagje over het 1x per maand reinigen met de neutriliser, is dit gewoon de neutriliser van de sanjeevini, of moet ik hiervoor de neutriliser booster aanschaffen? Antwoord Matthijs: De Neutralisatiebooster is speciaal gebouwd voor de Boosters, is vele malen krachtiger dan het normale neutralisatiesymbool uit de Sanjeevinis. Ëën keer in de maand de Avatarbooster neutraliseren met de Neutralisatieboosters werkt uitstekend om welke Booster dan ook te kunnen ontdoen van ongewenste energieën. En kan het kloppen dat ik geen rondjes voor het vasthouden kan vinden op de avatarbooster, tot nog toe houd ik het aan de zijkanten vast, zodat er minimale "vette vingervlekken" opkomen, maar misschien zie ik wat over het hoofd. Antwoord Matthijs: Door de Booster met alle vingers goed vast te houden, tegelijk naar de Booster te kijken, ervaar je 100% de kracht van de Booster. Ik ben je dankbaar voor het in de wereld brengen van deze prachtige energie boosters, en ben nu ook al druk aan het sparen voor de sanjeevinibooster :) groetjes Francis.

Neutralisatiebooster - Eliza - Ik ben een vrouw van 50 jaar en heb lang een slechte gezondheid gehad. Toen ik jaren geleden sanjeevinis ging gebruiken ging het beter. Ik heb altijd lichte huidproblemen gehad die niet verholpen konden worden met chemische middelen ook niet met crèmes uit de gezondheidswinkel. Altijd was er wel een plek waar zalf op moest. Helemaal happy ben ik nu met de Neutralisatie Booster die ik kocht bij Matthijs. Ik zette de booster onder een kan water en dronk hiervan gedurende de hele dag. Het water smeer ik sinds kort ook op mijn huid. En toen gebeurde er iets ongeloofwaardigs. Mijn huid werd rein en schoon. Geen vlekken en bobbels meer, maar een gezonde, gave huid. Ik ben hier zo blij mee. Mensen vragen ook hoe dit ineens kan, dan verwijs ik ze graag door naar de wonderbaarlijke Neutralisatie Booster. Dus voor mensen met huidproblemen allerlei, ga aan de slag met de Neutralisatie Booster voor zowel in- als uitwendig gebruik. Daarom mijn reactie op deze site. Warm regards, Eliza.

Neutralisatiebooster - Frances - De Neutralisatiebooster heb ik een poosje in bed gelegd, het voelde alsof het bed nieuw was toen ik er in stapte, heb vannacht extreem lang geslapen, want ben nu net pas uit bed.

Neutralisatiebooster - Liz & Frans - Ik sluit me aan bij de woorden van Eliza want mijn broer en ik hebben een soortgelijke ervaring. Als kind werden wij vaak gepest wegens huidklachten. Een lelijke onzuivere huid, vaak vol puisten, waartegen niets hielp. Geen antibiotica en geen zalfjes. Wel ging het beter toen we dagelijks een kan sanjeeviniwater dronken. Dit hadden we geleerd op een cursus van Matthijs. Laatst hebben wij de Neutralisatiebooster besteld. We besloten om er een kan water op te zetten, ervan te drinken, en ook onze huid er mee te deppen. En ja, na een tijdje gebeurde er echt iets. De droge bobbels en zelfs de littekens leken te vervagen. Ik vind dit zeer wonderbaarlijk en erg effectief. Daarom drinken wij dus dagelijks geneutraliseerd water en deppen het op de huid. Dit wil ik graag aan anderen mededelen.

Avatarbooster - Leo - Bij de eerste kennismaking met de Avatarbooster viel ik achterover van de energieën. Hoe is het mogelijk dat ik niet eerder boosters bij je heb besteld? Beetje kat uit de boom kijken of zo. Ik voelde mij al langer leeg en eenzaam, gevoel van ver verwijderd te zijn van mezelf. Afgelopen donderdagmiddag kwam de Booster mooi verpakt in mijn bezit. Het vreemde was alvorens de verpakking open te hebben gemaakt, ik de energie al kon voelen. Vervolgens bemerkte ik bij mezelf een gevoel van zenuwachtigheid, totdat ik de verpakking open maakte. Onmiddellijk werd ik door de afbeelding geraakt en werd rustig en kalm. Ik dacht bij mezelf, eerst maar even de gebruiksaanwijzing nalezen. Toen ik eenmaal de booster met beide handen beetnam, de afbeelding in mij liet inwerken, gebeurde het volgende: Ik kreeg een heerlijk warm gevoel, het voelde alsof er in het midden van mijn borstkas iets groeide. De leegte en eenzaamheid werd al snel vervangen met een energie die ik nog nooit heb meemaakt, zo fijn! Nu wat verder in de ervaring bemerk ik dagelijks een nieuwe verbinding in mezelf, krachtiger en meer zelfverzekerd. M'n dromen lijken ook te veranderen, voel me in de ochtend zoals ik me jaren niet heb gevoeld. Fantastisch wat hier wordt gecreëerd. Binnenkort ga ik meer booster bestellen, eerst maar heel erg genieten van de Avatarbooster. Topwerk. Leo.

Sanjeevinibooster - Annemiek - Jaren geleden kwam ik in het bezit van het Sanjeevini-werkboek, een methode die ik nog vaak toepas. Dacht ik laats even naar sanjeevini.nl terug te kunnen gaan, word ik omgeleid naar de trillingssite zoals die nu is. Wat heb je een geweldige site ervan gemaakt, mijn complimenten. Zat ik een beetje rond te neuzen in alle pagina's, kom ik de Sanjeevinibooster tegen, gelijk ging er een innerlijke stem in me op, die moet ik hebben. De Sanjeevinibooster is nu dagelijks mijn steun en toeverlaat. Ik leg hem nu zelfs iedere nacht onder mijn nachtkussen. Wat een power! Het vreemde is nu wel dat mijn kat, die normaal nooit op schoot komt, tijdens het gebruik van de booster spinnend en al bij me komt zitten. Toeval? Twee dagen later heb ik de booster 10 minuten onder een kommetje met water geplaatst, vervolgens een tweede kommetje water ingeschonken, en uiteindelijk heb ik mijn kat, tommy, een keuze laten maken. Je raadt het al, na meerdere testen neemt Tommy alleen het sanjeeviniwater haha. Mag ik je enorm bedanken! Liefs, Annemiek.

Dromen & Bovisbooster - Carine - De eerste dag heb ik niets bijzonders ervaren, de volgende nacht ook niet zo best geslapen. Maar in de loop van de tweede dag, begon de verandering te komen. Ik kreeg 'zin' om dingen te doen. Het werd helderder in mijn hoofd. Tijdens mijn middagrust, waarbij ik me op de boosters focuste kwam ik in een relaxatie terecht die ik van 15 jaar geleden kende, moeilijk in woorden te vatten, een uitdijend gevoel in het lichaam en warmte en ontspanning rond het hart, komt in de buurt van wat ik voelde. In elk geval, een plek van zijn die ik niet graag verliet. Ik voelde me in een helend veld opgenomen. Logisch, dat ik met chronische moeheid, burn-out en aanverwante klachten zit! Het is jaren geleden dat mijn cellen zich op dit niveau konden ontspannen. Zo sterk heb ik het de volgende dagen niet meer gevoeld, maar ik kwam regelmatig in de buurt. Ook s'avonds bij het slapen gaan kan ik makkelijk dit warmtegevoel rondom het hart oppakken, gekoppeld aan een ruimere fysieke ontspanning. Verder kwamen er van alle 'toevalligheden' op mijn pad. Ik vind oa de juiste boeken, waarin ik de ene wijsheid na de andere vind. Ik sta ook op scherp om dit te zien. Het geeft me dagelijks voedende gedachten. Een gedachte die me heel lief geworden is: waar sta ik nu op de wip van de dualiteit? Op de een of andere kant van de wipplank of op de top van de spil die overziet? Ik ontmoet ook meer mensen bij wie ik iets spiritueels kwijt kan en anderzijds gaat het me makkelijker af om het bij anderen over koetjes en kalfjes te houden. Ik zie en accepteer makkelijker het onderscheid. Nog regelmatig kan ik heftig in mijn emoties schieten. Door ten volle ernaar te kijken, gebeurt er blijkbaar iets, want later ontdek ik: 'hé, ik zit nu in een geluksgevoel'! En dan weet ik niet hoe dit gekomen is. Maar op lichamelijk vlak is het een ander paar mouwen. Ik ben nog steeds extreem moe. Sommige dagen (naast de betere) zijn zelfs erger, zoals vandaag voel ik me letterlijk geradbraakt. Afspraken heb ik afgezegd. Het is een dagje van alleen thuis zijn. Maar ik kan toch het vertrouwen vasthouden dat uiteindelijk de juiste dingen wel op de juiste tijd zullen gebeuren. Ook mijn slaappatroon is nog steeds niet in orde. Ik ga er gewoon van uit dat het lichaam trager is en meer tijd nodig heeft. Hopelijk is dat ook waar. Ik blijf me in elk geval 3 x per dag instellen op de boosters, maar eigenlijk is het meer, want doorheen de dag schiet het me ook regelmatig door het hoofd. En ja, ik ben je echt heel dankbaar voor wat je doet. Er was bij mij wel een mentaal bewustzijn hoe het allemaal zit, maar met de hulp van de Divine Boosters krijg ik blijkbaar de sleutel om het als een verinnerlijkt bewustzijn te gaan beleven. En mijn lichaam zal wel volgen met de tijd, of misschien leer ik ook wel meer te leven volgens het tempo dat mijn lichaam aankan. Dit is zo'n beetje mijn verhaal tot nog toe. Dank je wel en lieve groet, Carine.

Kristalbooster - Francis - ik ging een beetje te hard, ik begon na 5 minuten de kristalbooster in mijn handen te hebben gehouden zo extreem te trillen en te shaken, dat ik het snel weg heb gelegd, werd me even te heftig, en ondanks dat ik het weglegde bleef ik wel een uur na trillen en schudden, dus vandaag nieuwe dag........... en het nog maar eens proberen, ik wacht nog even met de 15 minuten op mijn derde oog, totdat ik alle energieën weer een beetje heb geïntegreerd. Tip van Matthijs: Los van de gebruiksaanwijzing-methode de Boosters vast te houden en er tegelijkertijd naar te kijken, de Boosters kunnen ook op het derde oog worden gelegd, hiermee werkt de energie direct in op onze hersenen & het derde oog. 

Dromenbooster - Leonie - Dag Matthijs. Eerst wil ik je complimenteren met je hartverwarmende site, wat een geweldig aanbod bied je hier allemaal. Een vriendin vroeg mij laatst of ik er wat voor voelde mezelf meer open te stellen voor alternatieve mogelijkheden. Ik dacht bij mezelf, ach waarom ook niet. Nu heb ik al jaren na een auto-ongeluk moeite met slapen, dromen die mij steeds terug herinneren aan het ongeluk. Mijn vriendin attendeerde mij op de Dromenbooster, en ik dacht bij mezelf, als dit echt werkt krijg ik eindelijk mijn nachtrust weer terug. Precies zoals vermeld kreeg ik eerst een toename, of eigenlijk een toename van nare dromen. Op een gegeven moment dacht ik er goed aan te doen de booster onder mijn nachtkussen te plaatsen, tijdens de slaap. Na de derde nacht kon ik niet herinneren of ik normaal had gedroomd? Vijf dagen later keek ik in de spiegel, ik zag er uitgeruster uit. Zou het dan echt werken! Sinds de aanschaf van de Dromenbooster, kijkende naar waar ik nu zit, droom ik weer normaal, voel ik me uitgeruster en vrienden zien het nu ook aan mij. Wat is dit een geschenk voor mij. Ik zit al langer te tobben om ook de Soulbooster aan te schaffen, ben het zat zo verschrikkelijk in mijn hoofd te zitten. Je hoort 100% nog van me. Hartelijke groet, Leonie. 

Totaal van alle Booster - Ruben - Ongeveer 3 maanden geleden liet Matthijs me voor het eerst verschillende Divineboosters zien. Toen ik mijn vingers op de stippen aan de zijkant van de eerste booster plaatste rolde ik na zo'n 15 seconden letterlijk van mijn stoel van het lachen. Dit heeft, met af en toe tussenpozen om op adem te komen, ongeveer 1,5 uur geduurd. Een heerlijk gevoel. Ik had nog nooit van mijn leven zo hard en zo heerlijk keihard gelachen. Direct daarna en ook in de dagen, weken en maanden daarna merkte ik dat ik veel lekkerder in mijn vel zat dan daarvoor. Ik had veel minder last van depressiegevoelens en -gedachten die daarvoor vaak dominant aanwezig waren. Ik merkte ook dat ik veel meer ontspannen was dan daarvoor en veel sterker in mijn schoenen stond. Het was alsof ik veel meer vrede had met dingen en oké was met mezelf en op een hele ontspannen en natuurlijke manier mijn eigen ruimte innam. Ik dronk al enige jaren dagelijks liters koffie en meer dan een paar biertjes. Ook rookte ik 's avonds marihuana om tot rust te komen en even tot mezelf te komen. Na mijn ervaring met de boosters waren deze gewoonten en behoeften als sneeuw voor de zon verdwenen. Zonder enige behoefte heb ik wekenlang geen koffie, alcohol of softdrugs aangeraakt. Ik dacht er wel eens aan maar de behoefte en drang hadden plaats gemaakt voor rust en veel meer vreugde en blijdschap. Af en toe kijk ik even naar de voorbeeldplaatjes op de website en geniet ik van de energie en het gevoel die de boosters bij me omhoog brengen. Een heerlijke en krachtige ervaring die ik iedereen vanuit het diepst van mijn hart aan zou raden. Fenomenaal hoe een afbeelding zo'n krachtige en heerlijke uitwerking kan hebben. Fantastisch werk Matthijs ! Dankjewel.

Aquabooster - Riet - Beste Matthijs, wij hadden jou foto’s doorgestuurd van onze ‘waterleiding’ (het betreft water van een 30 meter diepe geboorde put) om jou toe te laten ons water op afstand te activeren. Het resultaat was echt wel verbluffend. Vrij kort nadat jij de activatie gestart was hebben we het water gedronken en duidelijk gemerkt dat het water veel zachter en aangenamer smaakte dan voorheen. Een niet te ontkennen verschil. We hebben eveneens de Boviswaarde gemeten voor en na activatie. Stel je voor, de Boviswaarde was gestegen van 6500 voor activatie tot 22000 na activatie. Onvoorstelbaar. Ons water was voorheen, met een Boviswaarde van 6500 ‘energieloos’ maw het nam geen energie van de gebruiker weg maar het voegde ook geen energie toe. Na activatie, met een waarde van 22000 werd ons water een bron van levensenergie. Het is wellicht deze toename in Boviswaarde die wij zo duidelijk konden waarnemen bij het drinken. Indrukwekkend hoe energie werkt, een activatie in Nederland die quasi ogenblikkelijk een effect heeft op leidingwater in België. Hartelijke dank.

Bovisbooster - Isha - Dag Matthijs, Graag deel ik reeds enkele wonderlijke ervaringen met twee boosters uit jouw krachtige boostercollectie. Op vrijdag, 26 december, kreeg ik jouw Bovis- en Kristalbooster bij mij thuis geleverd. Helemaal op tijd, niets is toeval, zo blijkt uit volgende belevingen. Twee dagen later kreeg ik plots in de late namiddag te horen dat het niet goed ging met mijn mama. Er was zelfs sprake om in spoed naar ziekenhuis te vertrekken zodat er snel kon ingegrepen worden….. Ik stelde voor om snel eventjes langs te gaan met de twee boosters. Ik vertelde haar over de boosters en liet haar vrij in het maken van een keuze tussen beide. Ze koos voor de Bovisbooster, nam deze in haar handen om zo de goddelijke energie volledig toe te staan en op te nemen. Na een kleine tiental minuten voelde ze zich ongelooflijk krachtiger worden. De helse pijn was draaglijker geworden. Mama was weer rustig en vol vertrouwen om de nacht veilig door te komen, wat ook zo verliep. Bij het ontwaken, nam mama de booster opnieuw in haar handen en voelde ze de symptomen en pijn snel verergeren. De dokter kwam in de loop van de voormiddag langs en schreef antibiotica voor. De booster bleef een hele week bij haar en gaf haar - door dagelijks een tiental minuten de booster vast te houden- innerlijke rust, een gevoel van immense veiligheid en bescherming, veel kracht en vreugdevolle levensenergie ondanks de inname van antibiotica. Papa was ongerust over de toestand van mama en kon zich moeilijk ontspannen. Mama voelde de onrust en spanning bij papa en gaf hem de suggestie om ook eventjes, een vijftal minuutjes maar , de booster vast te houden en de instructie te volgen zoals aangegeven op de ommezijde. Papa voelt zich sindsdien beter, rustiger en veiliger dan voorheen. Sinds twee dagen is de booster weer bij mij thuis. Mama vertelde me zopas dat zowel zijzelf als papa enorm voelen en ervaren dat de booster er niet langer meer is….. Dankjewel, Matthijs!

Chakrabooster - Merel - Dag Matthijs. Ik wil je graag laten weten hoe waanzinnig blij ik ben met mijn aankoop van de Divineboosters! Onmiddellijk een duidelijke activering en aanwezig zijn van mijn stuit- en kruinchakra. Warm gevoel, tintelingen, zacht kloppend gevoel. Vervolgens worden ook de andere chakra’s duidelijk voelbaar in me. Ze bewegen en stralen een zachte warmte uit. De energie in mijn hele lichaam begint als het ware tussen en doorheen deze chakra’s te stromen, alsof deze geleid wordt in een bepaalde richting. Het lijkt alsof mijn hele energie herschikt en geherstructureerd wordt. Alsof alles opnieuw in balans geplaatst wordt. Onbenoembaar maar duidelijk voelbaar en deugddoende. Rustgevend. Gevoel van immense overgave en berusting, van vertrouwen. 

Kristalbooster- Isha - Dag Matthijs, Graag schrijf ik je mijn innerlijke belevingen, ervaren met de kristalbooster, die voor mij van onnoemelijke waarde zijn. Ik neem de kristalbooster maar een vijftal minuten ongeveer per dag in beide handen vast, omdat die zo krachtig is. Onmiddellijk stroomt de energie doorheen mijn hele wezen tot trillens toe. Het voelt tegelijkertijd zeer krachtig alsook enorm rustgevend, is precies alsof je meteen in een totaal andere wereld vertoeft, een wereld vol van vrede, hemelse liefde en zalige rust. Daarentegen heb ik ook al vreselijke pijnen ervaren in onderrug en darmen, waardoor ik niets anders kan doen dan oprechte aandacht te gaan schenken aan die kwalen. Ongelooflijk maar helemaal waar, kom ik met de juiste personen in contact die me echt verder kunnen en zullen helpen op mijn weg. Jouw boosters zijn een mega Goddelijk geschenk voor Moeder Aarde en alle haar wezens die erop leven. Dankjewel, Matthijs!  

Kristalbooster - Merel - Zachte tintelingen doorheen mijn hele lichaam, alsof iets geactiveerd wordt. Oppervlakkige tintelingen, dieper liggende tintelingen, tintelingen aan en in mijn hoofd, ... snel verspringend. Gevoel van rust, van naar binnen keren. Sterk gevoel van blijdschap, van me geliefd voelen. Vervolgens lijkt het alsof ik een stap terug, of dieper, zet in mezelf, en een ander lichaam in mezelf voel. Alsof ik bij een kristallichaam in mezelf kom. Bij iedere ademhaling is dit lichaam ineens duidelijk voelbaar. Gevoel alsof ik bij mijn innerlijke kracht en wijsheid kom, in totale rust.

Lovebooster - Christine - Dag Matthijs, heel dankbaar ben ik ,dat ik mij vorig jaar zo rond de feestdagen had aangemeld voor je Lovebooster, ik kwakkelde vanwege verminderde weerstand, ik was half december in het ziekenhuis voor een kleine ingreep op de OK ,het duurde lang voordat de klachten verdwenen. Maar na het aanvragen van je Lovebooster, trad er al snel verbetering op, ongelooflijk. Ik moest gisteren terug voor controle en de hele grote ontsteking en wond bleek volledig geheeld. Voor mij is het duidelijk, het werkt,eerst heel subtiel, maar daarna direct. Ik ga in ieder geval de Bovisbooster bij je bestellen en denk ook aan de Sungazebooster ik zal het ook doorgeven aan anderen, geweldig!

Lovebooster - Trees - Hallo Matthijs, Ik wil je eerst bedanken, voor alle liefdevolle en interessante artikelen. Via deze site had ik me opgegeven, voor de gratis love booster. Er waren een aantal dagen, dat het gratis toegestuurd werd. Wanneer dat precies ging gebeuren, weet ik niet meer. Maar wel, dat het in het begin van het nieuwe jaar was. 31 December begon ik me verkouden te voelen en 1 januari lag ik met lichte koorts op de bank. Daar heb ik een dag of 5 op gelegen, want ik voelde me beneden prettiger. Lampen en radio aan in de kamer, daar had ik behoefte aan. Ondanks mijn ziek zijn, voelde ik me goed, omdat er een bepaalde rust in me was. Ook verbaasde het me, dat een goede bekende, die normaal gesproken geen aandacht aan me schenkt, me dagelijks eten bracht of zelfs hier ging koken. Ik begreep daar helemaal niks van, maar het deed me enorm goed. Uiteraard is die aandacht nu afgelopen. Nu begint het langzaam tot me door te dringen, dat die liefdevolle aandacht met de lovebooster te maken had. De boosters, waar je zo lang aan gewerkt hebt, interesseren me enorm en ik heb ze allemaal bekeken. Het is moeilijk om een keuze te maken, al trekt me de bovis booster enorm aan.

Lovebooster - Chris - Onlangs heb ik mij aangemeld voor de Lovebooster. Ik voelde mij al enige tijd een beetje gammel en moe,ik kan het niet zo goed omschrijven maar een soort algehele malaise. Maar misschien ook een beetje de winterblues, ondertussen moet ik wel verder en heb ook nogal wat zorg voor dieren. Na aanvraag voelde ik al direct een gevoel van welzijn, ik voelde een warme energieke sensatie,een gevoel van totaal zijn. De matheid verdween en voelde kracht, zo bijzonder mooi,wat hier gebeurd. De vage klachten die ik had lijken weg te ebben. Dit is een hele bijzondere ervaring na het gebuik van de Lovebooster, bij mij is het effect dus direct merkbaar. Heel dankbaar hiervoor, ik voel weer heel veel vreugde en dat geeft zoveel kracht.Het lijkt wel of mijn dieren dit ook voelen, want die zijn ook zo intens rustig. Voor mij is het duidelijk,het werkt, eerst heel subtiel, maar daarna direct. Ik ga in ieder geval de Bovisbooster bij je bestellen en denk ook aan de Sungazebooster ik zal het ook doorgeven aan anderen, geweldig! Dankjewel Matthijs,voor dit hele bijzondere wat ik mag ontvangen en graag aan je wil mededelen.

Lovebooster - Trees - Ik heb de Lovebooster al enige tijd in huis en het werkt erg krachtig op mij. Het is niet zo, dat alles nu liefde om me heen is. Maar ik begin wel verandering te merken in de omgang met andere mensen. Laat ik het anders zeggen, de mensen worden milder naar mij toe en komen minder dominant over. Dat is prettig en geeft meer rust. Ik hoef niet meer zo erg te vechten voor mezelf. Aan de andere kant, voel ik me vaak moe, eenzaam en verdrietig. De mensen vertellen wel hun verhaal, maar horen niet wat ik zeg. Dat maakt het eenzame gevoel in mij. Eenzaamheid heeft bij mij dus niks met het alleen zijn te maken. Meer met de gevoeligheidsfactor die ik heb. Ik voel veel aan van andere mensen en als ik dan weer alleen ben, ervaar ik dat alles en daar kan ik dan niks mee. Die gevoeligheid lijkt erger te zijn geworden en ik denk door de Lovebooster. Zelfs bij honden heb ik het nu. Dat is een bijzondere, maar ook erg zware ervaring. Zo had ik bijvoorbeeld op een zaterdag, waarop ik me gewoon goed voelde een paar uur visite met 2 honden. Een paar uur nadat ze vertrokken waren, begon één van die honden in mijn gedachten te komen. Steeds keken zijn ogen me aan en plotseling kwamen de tranen bij mij. Het was alsof mijn hart gebroken was en een groot verdriet overviel me. Zelfs de dag daarna voelde ik me er nog gebroken door. Met deze gevoelens kan ik heel moeilijk omgaan, want ik weet niet hoe ik dat kan veranderen. Zo wil ik me niet voelen. Op Stroomnieuws heb ik reacties op de boosters gelezen en las, dat sommige mensen een glas water op een booster hadden gezet. Dus ik heb daarop een hele kan water op de Lovebooster gezet en dat binnen een paar uur opgedronken. Daarna heb ik 3 dagen vreselijke pijn in mijn nek en schouderspieren gehad, wat nu nog niet helemaal over is. Toeval of was dat ook te pittig voor mij? Telkens komt er nu in me op, dat de Neutralisatiebooster mij verder zou kunnen helpen. Maar ik weet niet zeker of dat de goede keuze is en of ik mijn gevoeligheid, daarmee kan beperken. Misschien gebruik ik de Booster ook te weinig, vanwege de heftige reactie's. Het ligt wel vaak bij me in de buurt, omdat het prettig voelt en ik de energie wel wil opvangen.

Sanjeevinibooster - Merel - Gevoel van gewikkeld worden in een deken van kosmische liefdevolle krachten. Rustgevend gevoel. Mijn ademhaling wordt traag, regelmatig en diepgaand. Alles begint te tintelen, vooral in mijn hele hoofd is dit heel sterk aanwezig. Ik voel dat er energetisch allerlei processen gebeuren in mezelf en in mijn lichaam. Alsof alles juist gezet wordt, de juiste vorm krijgt. Alsof de symbolen van het boek doorheen mijn wezen gaan. Het is een niet te benoemen gevoel en proces, maar het is heel duidelijk dat mijn hele wezen deze energie en kracht naar binnen ‘zuigt’. Alsof zaken gebeuren waarvan mijn lichaam herkent dat ze nodig zijn. Onbenoembaar maar immens krachtig aanwezig. Mijn wezen jubelt inwendig.

Sungazebooster - Eddy - De sungazebooster brengt me tot rust, in die zin dat ik als het ware opgenomen word in de straling van de zon en gekoesterd word in haar warmte en helderheid. Alle dagelijkse beslommeringen vervagen letterlijk en figuurlijk. Er blijft alleen mezelf' over en ik laat me meedeinen op de golven van de straling. Ik voel dat ik verheven word tot een dimensie van rust, ver van de materiële wereld. De sungazebooster is, net zoals de andere boosters, een krachtige ontwikkeling die mensen zal helpen in hun bewustzijnsontplooiing. Prachtig werk. Eddy

Sungazebooster - Merel - Onmiddellijk ontstaat een gevoel van sterke activering van de kruinchakra en lichter van de stuitchakra. Het is alsof ik, naast de fysieke ademhaling, energetisch begin te ademen doorheen mijn kruin. Deze opent zich zacht tot een heel wijd openstaand geheel waarlangs energie in mijn hoofd ‘stroomt’ en zich trechtervormig doorzet in heel mijn hoofd. Het is alsof ineens alles in mijn hoofd geactiveerd wordt, alsof alles onbenoembaar voelbaar aanwezig is. Ik voel de energie zacht maar krachtig in mijn hoofd stromen en onderaan de trechter zich verspreiden naar de rest van mijn lichaam. Het lijkt alsof iedere cel begint te ademen doorheen mijn hoofd. Zacht kloppend gevoel. Iedere cel lijkt zacht te tintelen. Onmiddellijk ervaar ik een immense rust, een diep in en bij mezelf zijn, iedere gedachte en emotie verdwijnt, een sterk gevoel van verbonden zijn. Weke ogen van dankbaarheid. Blik op oneindig.

DEEL OOK UW ERVARING