T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

ERVARINGEN AQUA-ACTIEF

DEEL OOK UW ERVARING

ERVARINGEN AQUA-ACTIEF

LET OP
VELE SITES WERKEN MET NEP ERVARINGEN. DEZE SITE WERKT DAAR NIET AAN MEE EN WERKT UITSLUITEND MET ECHTE ERVARINGEN.

Bob - Wat je met de watervoorziening van onze woning gedaan hebt weet ik niet precies, doch het water smaakt (nog steeds) beter, koffie ook en wij hadden een gast te overnachten en deze vertelde dat zijn ervaring was dat hij zich na het douchen 'natter' voelde dan thuis.

Toch wel opmerkelijk!

Ingrid - Wat me opvalt is dat het water neutraal smaakt, voor de activatie zat er altijd een 'smaakje' aan het water, nu is dat er niet meer, behalve als ik het verwarm en lauw opdrink. Ik vind het moeilijk om te verwoorden maar het water voelt anders. Het voelt anders in mijn mond zachter maar het is ook alsof het een beetje tintelt. Ik ben ook meer geneigd om water te drinken, alsof het meer body heeft. Ook gewoon mijn handen wassen of onder de douche staan, voelt anders. Het water leeft meer en dat geeft een andere verbinding met mij en het water, voelt aangenamer. Ik hoop dat ik duidelijk kan maken wat ik bedoel want het is vooral een gevoel dat ik ervaar (naast de zachtheid en de smaak). Vriendelijke groeten, Ingrid.

Georgette​ - Hallo, Gewoon even laten weten dat de bovis waarde van mijn water 8.500 was voor de activatie en nu 18.500! Ik voel het in mijn lichaam, aan mijn huid ook in huis veranderd de energie door het poetsen met dit water. Dank u een echte aanrader Georgette​.

Sophie - Hi Matthijs, Hierbij mijn ervaring voor de aqua actief: Ik had alle foto's doorgestuurd van de kranen, douche, wasmachine, koffiezet apparaat - de hoofdwaterleiding was wat moeilijker te vinden :) - en even later kreeg ik van Thijs een bericht "proef je water eens". Op weg naar de keuken dacht ik heel benieuwd "zou ik nu echt verschil gaan proeven? Kan dit? Zo snel?" Waaw en of dit kan, ik smaakte meteen het verschil, water voelde en proefde heel zacht, koffie smaakt heeeerlijk nu. Ik neem echt zoveel mogelijk mijn eigen water overal mee naartoe, lekker energievol. Dankjewel Thijs! Sophie

Aafje - Ontzettend ongelooflijk bedankt voor het activeren van het water. Wat een enorm verschil. Had eerlijk gezegd niet verwacht om dit al direct zo sterk te voelen. Ben er nu al blij mee!

Isha - Dag Matthijs, Onmiddellijk na de activatie van ons drinkwater smaakt het kraanwater heerlijk en zacht. De koffie en thee geven hun volle aroma’s prijs en nodigen uit om veel te drinken. Je voelt je zuiverder, lichter en opgeruimd vanbinnen. Heerlijk om je te wassen, te douchen met het zachte water. Ook je haren stralen en glanzen en zien er voller en levendiger uit. De gewassen kledij voelt veel zachter aan ( zonder gebruik van wasverzachters) en ruikt heel aangenaam en fris. Het schoonmaken van het huis zoals dweilen, ramen wassen, afwassen enzovoort zorgt meer dan voorheen voor een aangename geur en een licht gevoel, alsof alles gemakkelijker door je handen gaat. Deze ervaringen zou iedereen moeten kunnen beleven, een echte aanrader!!!! Van harte dank voor jouw dagelijkse, fantastische werk, Matthijs. Isha

Bob K. - Beste Matthijs, Her water smaakt met de dag 'lobbiger' en zachter en ook de koffie wordt steeds smaakvoller en heeft nog maar 3 druppels Stevia nodig i.p.v. 5. De Boviswaarde is nu gestegen van 33000 naar 35000. Groet, Bob

M. Fuld - Hi Matthijs, hier de ervaring wat ik nu beleefd, nadat je het geactiveerd hebt. Met wat ongeloof probeer ik dan wat neer te zetten. Een dag nadat het geactiveerd werd kreeg ik het idee dat mijn lichaam een ontgifting (detox) proces onder ging. Het voelde aan alsof alles op zijn plaats kwam; helder gevoel van mijn lichaam en alles was dus in balans en kon de wereld aan. Wat een gewaarwording, kreeg veel energie en wilde graag alles aanpakken. Loop nu wat stabieler, dat voorheen absoluut niet het geval was. Wat zou er nog meer verteld moeten worden. Het voelt alsof men niet meer moe kan worden. Alles is anders geworden en zou haast kunnen zeggen dat men opnieuw geboren is en met een nieuw leven is begonnen. Heerlijk wat een opluchting.

Ruben F. - We zijn nu 3 dagen verder vanaf het moment dat ik de foto's om de aqua actief te activeren heb verstuurd naar Matthijs en de sfeer en energie in huis is voelbaar veranderd. We wonen in een grote en drukke flat van 10 verdiepingen met geluid en rumoer aan alle kanten. De sfeer was eerst vrij gestrest en onrustig en dat was duidelijk merkbaar aan onze gemoedstoestand. We vervielen steeds in dezelfde emoties en gedachten zonder daarmee echt een doorbraak te bereiken. Nu is er duidelijk een bepaalde rust en nieuwe energie voelbaar. Extreme vermoeidheid en lusteloosheid hebben plaatsgemaakt voor nieuwe inspiratie en ruimte om weer opgelucht adem te halen en met een frisse blik te kijken naar de dingen die belangrijk zijn. Ook aan mijn kinderen merk ik dat de energie is veranderd, waar ze eerst heftig op elkaar konden reageren en bij de minste frustratie of teleurstelling een achtbaan aan emoties werd ontketend zijn ze nu veel rustiger en vrediger in de omgang en weten ze veel beter raad met hun emoties en die van anderen. Mijn huis voelt weer als een oase van rust en een plek van ontspanning. Ook lichamelijk voelen wij ons beter sinds ons water is geactiveerd, we hebben direct veel minder last van onrust en vermoeidheid en voelen ons sterker en vrijer in het leven staan. wij gaan hier nog lang van genieten, een absolute aanrader ! Dankjewel Matthijs !

Eddy & Rita - Beste Matthijs, wij hadden jou foto’s doorgestuurd van onze ‘waterleiding’ (het betreft water van een 30 meter diepe geboorde put) om jou toe te laten ons water op afstand te activeren. Het resultaat was echt wel verbluffend. Vrij kort nadat jij de activatie gestart was hebben we het water gedronken en duidelijk gemerkt dat het water veel zachter en aangenamer smaakte dan voorheen. Een niet te ontkennen verschil. We hebben eveneens de Boviswaarde gemeten voor en na activatie. Stel je voor, de Boviswaarde was gestegen van 6500 voor activatie tot 22000 na activatie. Onvoorstelbaar. Ons water was voorheen, met een Boviswaarde van 6500 ‘energieloos’ maw het nam geen energie van de gebruiker weg maar het voegde ook geen energie toe. Na activatie, met een waarde van 22000 werd ons water een bron van levensenergie. Het is wellicht deze toename in Boviswaarde die wij zo duidelijk konden waarnemen bij het drinken. Indrukwekkend hoe energie werkt, een activatie in Nederland die quasi ogenblikkelijk een effect heeft op leidingwater in België. Hartelijke dank.

DEEL OOK UW ERVARING