T R I L L I N G S F R E Q U E N T I E S 4 A L L

MAGISCHE WERELD VAN ZELFHULP, WONDEREN EN OPLOSSINGEN 

DE KRACHT VAN DE VLAM

DE KRACHT VAN DE VLAM

De vlam van een kaars vormt een belangrijk instrument om contact te krijgen met uw ziel. 

De vlam geeft een boodschap en opent de energie die nodig is om los te komen uit of van een situatie, om lijden en blokkades op te heffen. en om pijn, angst en verdriet te overwinnen. De energie helpt richting te geven aan de toekomst. Creatief ingestelde en sterk visueel georiĆ«nteerde mensen zullen waarschijnlijk een bijzonder sterke focus en concentratie kunnen bereiken met deze oefening. Schrik niet als u steeds afdwaalt en het zelfs niet een paar seconden lang volhoudt zonder aan iets anders te denken. Het is heel normaal en laat alleen maar zien hoe actief uw geest is. Met de tijd lukt het u vast en zeker om steeds langer ongestoord uw aandacht op het object vast te houden en uw meditatie te verdiepen. 

Enkele voordelen: * Verbetering concentratie * Heldere rustige geest * Anti stress werking * Training Leven in het NU. Om aan te kunnen geven hoe deze energie kan werken is de onderstaande vlammeditatie-video gemaakt!

HOE TE WERK TE GAAN:

* Probeer niet te denken aan de vlam of de kaars. * Ga zitten, sluit uw ogen en breng uw aandacht naar uw ademhaling. * Wordt u bewust van elke inademing en uitademing. * Laat uw ademhaling vanzelf gaan en probeer deze niet te sturen. * Neem waar hoe de lucht langzaam door uw neus naar binnen gaat, uw longen vult en weer naar buiten gaat. * Als u zich na een paar ademhalingen lekker op uw gemak voelt, open dan uw ogen en focus al uw aandacht op de vlam. *Elke keer als u afdwaalt in uw gedachten keert u zonder te oordelen terug naar de kaarsvlam. 

STAPPENPLAN:

* Start de onderstaande video. * Klik rechtsonderdaan op het sterretje. * Zet de video-instelling op 1080p HD. * Kijk in het helderste gedeelte van de vlam. Bent u klaar met de meditatie, sluit voor 10 minuten uw ogen en ontdek een heerlijke energie.

Mocht u omtrent de de kracht van de vlam uw ervaring publiekelijk willen delen, zie de contactpagina.

Let op - Vergeet de HD-knop niet aan te zetten, klik op het sterretje: